Μηχανογραφικό για Αστυνομία και Στρατό

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από salonika91 »

Οκ! φιλε να σε καλα! χιλια ευχαριστω! κ εσυ τωρα δινεις;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από lefterisg »

Δεν κάνει τίποτα. Ξαναδίνω. Εϊχα δώσει με το 10% αλλά δεν πέρασα και φέτος θα ξαναδώσω για αστυνομία και ίσως από στρατιωτικές σχολές για ΣΣΕ.
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Και την δηλωση του Φεβρουαριου την κανουμε στο σχολειο;

και βαζουμε και τις σχολες ή απλα δηλωνουμε οτι θα ημαστε υποψηφιοι για στρατιωτικες;

ακουσα απο εναν που ελεγε οτι να βαλουμε στην δηλωση σαν πρωτη προτιμηση σχολη που οι υγειονομικες της εξετασεις ειναι πιο χαλαρες...

ενωουσε την Δηλωση του φεβρουαριου ή το μηχανογραφικο. Μαλλον το πρωτο ε;

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Όχι θα βγεί στη σελίδα κάθε σχολής. Ναι δηλώνεις ποιές σχολές θές και με ποιά σειρά. Έτσι όποια βάλεις πρώτη σε αυτή θα δώσεις τα αθλήματα και δηλώνεις επίσης αν θα είσαι υποψήφιος και για αστυνομία με απαραίτητη προυπόθεση να έχεις δηλώσει και μία σχολή όπλων (πχ. Σσε, σμυ). Αν θές κάποια σχετική χαλαρότητα από πλευράς αθλημάτων θα σου πρότεινα ΣΜΥΝ...
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Εγω που θα βαλω

1. Σσε-οπλα

2. Αστυφυλακων

3. Σμυ-οπλα

... Αρα...

*Το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι η αιτηση του Φεβρουαριου στο σχολειο

*Την δηλωση στην σελιδα της σχολης (που εχω πρωτη προτιμηση;) ;

*Το μηχανογραφικο

*θα εξεταστω στα ορια και στις πκε της Ευελπίδων

η προκυριξη ειπες βγαινει τελη Φεβρουαριου με Μαρτιο

τα αγωνισματα και οι πκε ποτε ποτε περιπου ειναι; Πριν το μηχανογραφικο ή μετα...

Φιλε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Sorry αν σε επρηξα αλλα ειμαι φοβερα αγχομενος μηπως δν κανω κατι σωστα... !

... ...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μην αγχώνεσαι θα τα μάθεις όλα.
Ναι η προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών βγαίνει καπού Φεβρουάριο με Μάρτη αν και η τελευταία άργησε και βγήκε Απρίλη.
Τη δήλωση τη κατεβάζεις απο τη σελίδα της σχολής και τη στέλνεις με όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη σχολή πρώτης προτίμησης.
Μέα στη προκήρυξη υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Αν θες κατέβασε του 2010 να πάρεις μια γεύση.
Αφού θες πρώτη ΣΣΕ θα εξεταστείς με βάση τα όριά της.
Τα αγωνίσματα πέφτουν κάπου τέλη Ιουνίου με αρχές Ιούλη δλδ πριν το μηχανογραφικό εκτός και αν φέτος κάνουμε μηχανογραφικό Μάρτη.
Μην φοβάσε όλα σωστά θα τα κάνεις.
Μείνε συντονισμένος στο φόρουμ και θα είναι όλα οκ... !
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

lefterisg έγραψε:Μην αγχώνεσαι θα τα μάθεις όλα.
Ναι η προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών βγαίνει καπού Φεβρουάριο με Μάρτη αν και η τελευταία άργησε και βγήκε Απρίλη.
Τη δήλωση τη κατεβάζεις απο τη σελίδα της σχολής και τη στέλνεις με όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη σχολή πρώτης προτίμησης.
Μέα στη προκήρυξη υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Αν θες κατέβασε του 2010 να πάρεις μια γεύση.
Αφού θες πρώτη ΣΣΕ θα εξεταστείς με βάση τα όριά της.
Τα αγωνίσματα πέφτουν κάπου τέλη Ιουνίου με αρχές Ιούλη δλδ πριν το μηχανογραφικό εκτός και αν φέτος κάνουμε μηχανογραφικό Μάρτη.
Μην φοβάσε όλα σωστά θα τα κάνεις.
Μείνε συντονισμένος στο φόρουμ και θα είναι όλα οκ... !
σε ευχαριστω... Εχω αποριες αλλα λιγο πριν βγει η προκυριξη θα ξανα-ρωτησω. Οκ θα περιμενω

...
katerina

Δημοσίευση από katerina »

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται κάποιος να δώσει με το δέκα τοις εκατό ακόμα και αν δεν κατάφερε να περάσει σε κάποια σχολή. Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια που δικαιούνται όλοι να πάρει μέρος και κάποιος που έδωσε πανελλήνιες και δεν πέρασε σε καμία σχολή?
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ναι εννοειται αυτο κατερινα!
tasos1908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tasos1908 »

Λοιπον θα ηθελα αν μπορειτε και γνωρίζετε να μου απαντησετε το εξης: Λοιπον θελω να δωσω με 10% για στρατιωτικες σχολες και η προθεσμια για να δηλωσουμε εληξε την παρασκευη. Αν κανω τα χαρτια μου και τα στειλω στις στρατιωτικες σχολες και δηλωσω και τις στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο μου στο τέλος θα με δεχτουν; Ή επειδη δεν δηλωσα οτι θα ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες δεν θα με παρούν; Υπαρχει καποια λυση;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

tasos1908 έγραψε:Λοιπον θα ηθελα αν μπορειτε και γνωρίζετε να μου απαντησετε το εξης:Λοιπον θελω να δωσω με 10% για στρατιωτικες σχολες και η προθεσμια για να δηλωσουμε εληξε την παρασκευη. Αν κανω τα χαρτια μου και τα στειλω στις στρατιωτικες σχολες και δηλωσω και τις στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο μου στο τέλος θα με δεχτουν; Ή επειδη δεν δηλωσα οτι θα ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες δεν θα με παρούν; Υπαρχει καποια λυση;

Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των ενδιαφερομένων στην υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου στην παραπάνω προθεσμία και επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία αυτή.Όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το κείμενο είναι ξεκάθαρο.

tasos1908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tasos1908 »

Greek_Army έγραψε:
tasos1908 έγραψε:Λοιπον θα ηθελα αν μπορειτε και γνωρίζετε να μου απαντησετε το εξης: Λοιπον θελω να δωσω με 10% για στρατιωτικες σχολες και η προθεσμια για να δηλωσουμε εληξε την παρασκευη. Αν κανω τα χαρτια μου και τα στειλω στις στρατιωτικες σχολες και δηλωσω και τις στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο μου στο τέλος θα με δεχτουν; Ή επειδη δεν δηλωσα οτι θα ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες δεν θα με παρούν; Υπαρχει καποια λυση;

Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των ενδιαφερομένων στην υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου στην παραπάνω προθεσμία και επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία αυτή.Όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το μηχανογραφικο ομως το κανουμε στο τελος της χρονιας μαζι με τα παιδια που δινουν με το 90%. Δηλαδη εχω δικαιωμα να υποβαλλω μηχανογραφικο. Μονο την προθεσμια δεν προλαβα που ειναι για να ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες. Στο τελος αν στο μηχανογρφικος δηλωσω στρατιωτικες σχολες θα εχω καποιο προβλημα; Δηλαδη δεν θα με αφηνει το Ηλεκτρονικο συστημα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tasos1908 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
tasos1908 έγραψε:Λοιπον θα ηθελα αν μπορειτε και γνωρίζετε να μου απαντησετε το εξης:Λοιπον θελω να δωσω με 10% για στρατιωτικες σχολες και η προθεσμια για να δηλωσουμε εληξε την παρασκευη. Αν κανω τα χαρτια μου και τα στειλω στις στρατιωτικες σχολες και δηλωσω και τις στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο μου στο τέλος θα με δεχτουν; Ή επειδη δεν δηλωσα οτι θα ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες δεν θα με παρούν; Υπαρχει καποια λυση;

Το μηχανογραφικο ομως το κανουμε στο τελος της χρονιας μαζι με τα παιδια που δινουν με το 90%. Δηλαδη εχω δικαιωμα να υποβαλλω μηχανογραφικο. Μονο την προθεσμια δεν προλαβα που ειναι για να ειμαι υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες.Στο τελος αν στο μηχανογρφικος δηλωσω στρατιωτικες σχολες θα εχω καποιο προβλημα; Δηλαδη δεν θα με αφηνει το Ηλεκτρονικο συστημα;

Aπ'όσο γνωρίζω ναι.

Η αίτηση λέει :
Εάν στο μηχανογραφικό δελτίο του ΥΠΕΠΘ δηλωθούν διαφορετικά τμήματα ΑΣΕΙ ή ΑΣΣΥ από αυτά που δηλώθηκαν στην παρούσα Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση, το ΥΠΕΠΘ για την έκδοση των μηχανογραφικών καταστάσεων επιτυχόντων θα λάβει υπόψη μόνο τμήματα ΑΣΕΙ ή ΑΣΣΥ που δηλώθηκαν με την παρούσα Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση.

Εσύ δεν δήλωσες καμία στρατιωτική σχολή οπότε έχεις πρόβλημα.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Παιδια μια βοηθεια θελω! Ξαναδινω εξετασεις για δευτερη φορα, ξερω ολες τις διαδικασιες για την υποβολη της αιτησεις και τα σχετικα μιας και τα εκανα κ περυσι. Αυτο που θελω ειναι μια διευκρινηση... Λοιπον διαβασα το ποστ της καθρυν που λεει οτι δεν εχει σημασια η σειρα που θα βαλεις τις σχολες στην αιτηση που αποστελεις στην σχολη, αλλα στο μηχανογραφικο... ! Ειχα την εντυπωση οτι με την ιδια σειρα που θα βαλεις τις σχολες στην αιτηση ετσι πρεπει να τα βαλεις και στο μηχανογραφικο... Αληθευει αυτο που λεει η καθρυν; Δεν την αμφισβητω απλα θελω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Παιδια μια βοηθεια θελω! Ξαναδινω εξετασεις για δευτερη φορα, ξερω ολες τις διαδικασιες για την υποβολη της αιτησεις και τα σχετικα μιας και τα εκανα κ περυσι. Αυτο που θελω ειναι μια διευκρινηση... Λοιπον διαβασα το ποστ της καθρυν που λεει οτι δεν εχει σημασια η σειρα που θα βαλεις τις σχολες στην αιτηση που αποστελεις στην σχολη, αλλα στο μηχανογραφικο... ! Ειχα την εντυπωση οτι με την ιδια σειρα που θα βαλεις τις σχολες στην αιτηση ετσι πρεπει να τα βαλεις και στο μηχανογραφικο... Αληθευει αυτο που λεει η καθρυν; Δεν την αμφισβητω απλα θελω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω

Aκριβώς από πάνω είναι η απάντηση που ψάχνεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης