LEW. έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω υπαρχουν κυρωσεις για αυτους που κανουν πλαστα χαρτια στις προκυρηξεις; Γιατι αποτι βλεπω υπαρχουν πολλοι που κανουν ελαφρα τη καρδια πλαστογραφιες.
Επειδη δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω προηγουμενα μπορει καποιος να πει αν διευθετηθεικε το θεμα με τα πλαστα εγγραφα κ τις αλλαγες σε βαθμους απολυτηριων λυκειου κ διπλωματα; Η ακομα ειναι στασιμη η κατασταση?
Hyper έγραψε:Επειδη δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω προηγουμενα μπορει καποιος να πει αν διευθετηθεικε το θεμα με τα πλαστα εγγραφα κ τις αλλαγες σε βαθμους απολυτηριων λυκειου κ διπλωματα; Η ακομα ειναι στασιμη η κατασταση;
Hyper έγραψε:Επειδη δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω προηγουμενα μπορει καποιος να πει αν διευθετηθεικε το θεμα με τα πλαστα εγγραφα κ τις αλλαγες σε βαθμους απολυτηριων λυκειου κ διπλωματα; Η ακομα ειναι στασιμη η κατασταση;
ακομα το ψαχνουν με βαση το τι μαθενουμε απο εδω μεσα
Παλικαρια για να ξερετε... Εκανα ενσταση σε τεσσερα ατομα, μου ηρθε απαντηση απο την αστυνομια οτι ειχαν δικιο και τα ατομα αφτα βρεθηκαν με πλαστα χαρτια και ηδη τους εχουν πεταξει απο τις καταστασεις της προκυρηξης. Ακομα με ενημερωσαν πως στη κατηγορια β' (που εκανα την ενσταση) θα ψαχθουν εξονοχυστικα τα χαρτια των πρωτων 150 υποψηφιων... Η ολη ιστορια θα τελειωσει στις αρχες του νεου ετους... Να σται ολοι καλα και μη ξεχνατε, τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα... !
Όταν λες ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στις αρχές του νέου έτους, εννοείς ότι τότε θα βγουν οι νέοι πίνακες ή ότι τότε θα γίνει η πρόσληψη και η εισαγωγή στη σχολή;
sensies έγραψε:Παλικαρια για να ξερετε... Εκανα ενσταση σε τεσσερα ατομα, μου ηρθε απαντηση απο την αστυνομια οτι ειχαν δικιο και τα ατομα αφτα βρεθηκαν με πλαστα χαρτια και ηδη τους εχουν πεταξει απο τις καταστασεις της προκυρηξης. Ακομα με ενημερωσαν πως στη κατηγορια β' (που εκανα την ενσταση) θα ψαχθουν εξονοχυστικα τα χαρτια των πρωτων 150 υποψηφιων... Η ολη ιστορια θα τελειωσει στις αρχες του νεου ετους... Να σται ολοι καλα και μη ξεχνατε, τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα... !
sensies έγραψε:Παλικαρια για να ξερετε... Εκανα ενσταση σε τεσσερα ατομα, μου ηρθε απαντηση απο την αστυνομια οτι ειχαν δικιο και τα ατομα αφτα βρεθηκαν με πλαστα χαρτια και ηδη τους εχουν πεταξει απο τις καταστασεις της προκυρηξης. Ακομα με ενημερωσαν πως στη κατηγορια β' (που εκανα την ενσταση) θα ψαχθουν εξονοχυστικα τα χαρτια των πρωτων 150 υποψηφιων... Η ολη ιστορια θα τελειωσει στις αρχες του νεου ετους... Να σται ολοι καλα και μη ξεχνατε, τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα... !
αρχες του 2011 η του 2012; Τι να περιμενουμε;
Μου φαίνεται λίγο παράλογο αυτό το σενάριο. Πιστεύω πως αυτό το μήνα θα περάσουμε από επιτροπές.
PAOK85 έγραψε: Να ετοιμάζεστε μέσα σ'αυτό το μήνα για γιατρούς και αθλήματα! Το ΑΣΕΠ πρέπει να τελίωσε.
Κάνεις λάθος. Ο ΑΣΕΠ δεν έχει τελειώσει, πρέπει να ελέγξει αυτεπαγγέλτως τη Γνησιότητα των τίτλων, να απαντήσει γραπτά και αιτιολογημένα Στους ενιστάμενους για την τύχη της ένστασης τους και μετά να ανανεώσει τους πίνακες κατάταξης και να Τους Διαβιβάσει στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για δημοσίευση στο ίντερνετ. Κατόπιν θα βγει ανακοίνωση για τα αθλητικές, ιατρικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, οι οποίες δεν θα γίνουν αμέσως, αλλά θα δίνεται ένα περιθώριο χρόνου (μερικές μέρες), προκειμένου οι υποψήφιοι να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες εξετάσεις. Όσοι περάσουν αυτές τις δοκιμασίες, θα κληθούν τελικά για πρόσληψη υποβάλλοντας κάποια επιπρόσθετα δικαιολογητικά στα αστυνομικά τμήματα, ενώ η αστυνομία θα αναζητήσει αυτεπαγγέλτως κάποια άλλα στοιχεία.
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά θα γίνουν σε ένα μήνα, είστε γελασμένοι.
Επειδή το σώμα των ειδικών φρουρών έχει αμφισβητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν Σχετικά με το επίπεδο των ατόμων που εισάγονται, φέτος για πρώτη φορά το ψάχνουν πάρα πολύ.