Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Εγκριθηκαν οι πρωτες 1.183 προσληψεις στο δημοσιο. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1941273 οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και με τα σωματα ασφαλειας...
Στο εθνος ελεγε παλι σημερα οτι το υπουργειο προστασιας του πολιτη θα ζητησει 1.500 για ελλ. Αστυνομια μεσω πανελληνιων και 500 ειδικους φρουρους, το θεμα ειναι ποσους θα εγκρινει το υπουργειο οικονομικων...
Αντε να δουμε τι θα εγκρινει το υπουργειο... ! Το ποσο χρημα μου εχει φυγει για να μαζεψω μορια δεν λεγεται, ελπιζω τουλαχιστν να αξιζει. Αν και τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο!
Το Υπουργειο εχει ηδη ζητησει παραπανω φρουρους και αστυφυλακες το θεμα ειναι τι θα εγκριθει απο το οικονομικων. Που διαβασες αριθμο στο εθνος γιατι εγω δεν το προσεξα. Εγραφε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Νικος έγραψε:Το Υπουργειο εχει ηδη ζητησει παραπανω φρουρους και αστυφυλακες το θεμα ειναι τι θα εγκριθει απο το οικονομικων. Που διαβασες αριθμο στο εθνος γιατι εγω δεν το προσεξα. Εγραφε;
Την επόμενη φορά που θα γράψεις με διαφορετικό όνομα σε άλλο θέμα. Σε έχω διαγράψει να το ξέρεις.
Χειριζομαστε πολλοι το ιδιο λαπ τοπ αρμυ. Δεν Ειναι σπιτι. Φιλικα
-
- Στρατηγός
Νικος έγραψε:Χειριζομαστε πολλοι το ιδιο λαπ τοπ αρμυ. Δεν Ειναι σπιτι. Φιλικα
Όταν είσαι ανώνυμος γίνεσαι αυτόματα και καχύπτοτος. Οπότε αν θέλεις γίνεσαι μέλος και τελειώνει το θέμα. Φιλικά

Στην προηγουμενη προκηρυξη ολοι ελεγαν για 1500 (εννοω οι αξιοπηστες εφημριδες) και στο τελος πηραν 500, φετος δεν μπορει να γινει το αντιθετο; Ολοι λενε για 500 αλλα τελικα να παρουν παραπανω;
Παιδιά για πάνω απο 500 άτομα ειδικά για φέτος άν πάρει ψιλοδύσκολο το κόβω. Μαζέψτε μόρια. 

Μακαρι να πεσουν εξω οι εφημεριδεσ... Να δουμε και μεις ασπρη μερα! Αλλα χλωμο το κοβω. Κατι ακουσα οτι θα παρει 2.000 νοσηλευτες χαθηκε να παρει και τοσους φρουρουσ. Μονο πανω στους φρουρους θα πεσει η κριση;
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Στην προηγουμενη προκηρυξη ολοι ελεγαν για 1500 (εννοω οι αξιοπηστες εφημριδες) και στο τελος πηραν 500, φετος δεν μπορει να γινει το αντιθετο; Ολοι λενε για 500 αλλα τελικα να παρουν παραπανω;
με τιποτα ομως

Απαντηση αστυνομικου σε ερωτηση μου για την προκυριξη. Τους χρειζομαστε τους φρουρουσ. Κατι πρεπει να γινει... Δεν περνουμε ρεπο και δουλευουμε μεχρι και 4 εβδομαδες χωρις μια μερα ρεπο. Μας εχει βγει το λαδι. Και απο τη στιγμη που υπαρχουν φρουροι που μπορουν να ειναι σε 2 μηνες ετοιμοι, πρεπει να τους παρουν. Ας ελπισουμε πως θα σκεφτουν και τα μεγαλα κεφαλια με τον ιδιο τρποπο...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
ρε σιμεων εχουμε πει οτι απο τους 1500 που ζητουσαν οι 900 ηταν αστυφ 100 αξιοματικοι και 500 ειδικοι φρουροι, δεν ηταν 1500 θεσεις για φρουρους...ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Στην προηγουμενη προκηρυξη ολοι ελεγαν για 1500 (εννοω οι αξιοπηστες εφημριδες) και στο τελος πηραν 500, φετος δεν μπορει να γινει το αντιθετο; Ολοι λενε για 500 αλλα τελικα να παρουν παραπανω;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
500 θα παρει και αν...
-
- Στρατηγός
tzotzos έγραψε:Απαντηση αστυνομικου σε ερωτηση μου για την προκυριξη. Τους χρειζομαστε τους φρουρουσ. Κατι πρεπει να γινει... Δεν περνουμε ρεπο και δουλευουμε μεχρι και 4 εβδομαδες χωρις μια μερα ρεπο. Μας εχει βγει το λαδι. Και απο τη στιγμη που υπαρχουν φρουροι που μπορουν να ειναι σε 2 μηνες ετοιμοι, πρεπει να τους παρουν. Ας ελπισουμε πως θα σκεφτουν και τα μεγαλα κεφαλια με τον ιδιο τρποπο...
Ναι κάτσε να πτωχεύσουμε και θα πάρει 5.000 φρουρούς μετά. Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι η εποχή είναι δύσκολη; Και 500 να πάρει να είστε ευχαριστημένοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες