Μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από Signaller »

Nassos έγραψε: Εάν δεν πάς "συστημένος" είναι χάσιμο χρόνου.

Τί ; Συστημένος ; Και εκεί βύσμα θέλει δηλαδή; Εικόνα

...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από illy »

Nassos έγραψε:Ιλλυ, επειδή το έχω ψαξει το θέμα και για άλλες χώρες, μην τρέφετε αυταπάτες ότι εκεί που θα πάτε, όποια χώρα και αν είναι, θα τα βρείτε εντάξει.

Εάν δεν πάς "συστημένος" είναι χάσιμο χρόνου. Πλέον ζητάνε εξειδικευμένο προσωπικό και όχι ό, τι να'ναι. Τεχνίτες, μηχανικούς κλπ.
εχεις δικιο Νασο, απλα οπως ειπα ας λεμε κατι δηθεν αισιοδοξο μεταξυ μας μπας κ παρηγορηθουμε λιγακι...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Signaller έγραψε:
Nassos έγραψε: Εάν δεν πάς "συστημένος" είναι χάσιμο χρόνου.

Τί ; Συστημένος ; Και εκεί βύσμα θέλει δηλαδή; Εικόνα

...
χαχαχαχαΕικόναΕικόνα παντου πολυμπριζο φιλε μου, παντου!
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

yandr έγραψε: Δε νομίζω ότι είναι αυτό ο υπεύθυνος. Κάποτε θα έσκαγε η φούσκα των δανεικών. Όλοι όσοι ασχολούνται λίγο με τα οικονομικά το γνώριζαν.

το θεμα με τα οικονομικα βγηκαν κ ειπαν οτι ηταν πολλα χρονια πριν αλλα δεν ελεγαν τιποτα γιατι ειχαν συμφεροντα η Γερμανια κ η Γαλλια... γιατι δεν μας προστατεψαν οι πολιτικαντηδες της συμφορας; μας αφησαν απλα στην αγνοια κ στο ελεος του θεου... τα γνωριζαν κ δεν εκαναν τιποτα για να μας διαφυλαξουν κ πραγματικα λυπαμαι, λυπαμαι γιαι εχουν χρεος να προστατευουν το λαο γιατι ο λαος του ψηφιζει, ο λαος που τοποθετει εκει που ειναι... δεν ειναι σχεση δουναι κ λαβειν, ειναι μονο δουναι τελικα διοτι μονο τις ψηφους μας παιρνουν κ αυτοι δεν ανταποκρινονται αναλογως...
...
Dum spiro spero
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σου πω μια περίπτωση σειράς μου όταν απολύθηκε.

Έχει συγγενείς Β' βαθμού στην Αυστραλία και τότε (2008) υπήρχε έλλειψη υδραυλικών. Όντας ο ίδιος υδραυλικός, έψαχνε για δουλειά στην Αυστραλία. Οι συγγενείς του τον δήλωσαν σε μια κρατική υπηρεσία και του στάλθηκε πρόσκληση.

Το καλό με την περίπτωση του είναι ότι είναι "ετοιμος" στο θέμας στέγης κλπ.

Αν είσαι σε μεσαίες και υψηλές θέσεις εντός μιας πολυεθνικής, άνετα μπορείς να πάς είτε στα κεντρικά είτε σε άλλες θυγατρικές του ομίλου.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

illy έγραψε: ... γιατι δεν μας προστατεψαν οι πολιτικαντηδες της συμφορας; μας αφησαν απλα στην αγνοια κ στο ελεος του θεου... τα γνωριζαν κ δεν εκαναν τιποτα για να μας διαφυλαξουν κ πραγματικα λυπαμαι!!!
Γιατί αν έπαιρναν μέτρα να μας προστατέψουν , στις εκλογές θα έπεφταν κάτω από 30%
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Signaller έγραψε:
illy έγραψε: ... γιατι δεν μας προστατεψαν οι πολιτικαντηδες της συμφορας; μας αφησαν απλα στην αγνοια κ στο ελεος του θεου... τα γνωριζαν κ δεν εκαναν τιποτα για να μας διαφυλαξουν κ πραγματικα λυπαμαι!!!
Γιατί αν έπαιρναν μέτρα να μας προστατέψουν , στις εκλογές θα έπεφταν κάτω από 30%
ειδες φιλε μου; ερχεσαι στα λογια μου!!! μονο τα ψηφακια κ οι πρωτιες τους νοιαζει
υγ: συμπληρωσα κατι ακομη στο προηγουμενο μνμ μου γι'αυτο λεω οτι ερχεσαι στα λογια μου
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από greko_27 »

Nassos έγραψε:

Ναι, να'ναι καλά η Κίνα που τόσο αντιπαθούν για την ανάπτυξη της Αυστραλίας.

Και όσον αφορά τις θέσεις εργασίας, ζητάνε εξειδιεκευμένο προσωπικό σε συγκεκριμένες ειδικότητες και έχουν κάνει κρούση σε Βρετανία, Γερμανία, Ελλάδα, ΗΠΑ για να τους βρούν.

Ξεχάσ'τε μεταναστευτικά κύματα όπως τις δεκαετίες μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Γιατί αν η Ελλάδα ζορίζεται μια, άλλο τόσο ζορίζονται και οι άλλες χώρες.

κανε μια αναζητηση εργασιας για καναδα και αυστραλια οποια ειδικοτητα θελεις και θα δεις ποσους και απο που ζητανε.. το βασικο ειναι εκτος απο τα βασικα προσοντα για την καθε εργασια ειναι να μιλας παρα πολυ καλα αγγλικα... και επειδη εχω παει και στην αμερικη, στην αυστραλια και στον καναδα αρκετες φορες σε ενα πραγμα θα επιμεινω μονο.. οτι σε νοοτροπια, υγεια παιδεια αναπτυξη κτλπ ειμαστε χιλια χρονια πισω... απο που να αρχισω πχ στον καναδα οταν τελειωνεις απο το κολεγιο σε στελνει για την πρακτικη σου οπου μετα εαν επιθυμεις θα παραμεινεις και μονιμος υπαλληλος στην δουλεια που σε εστειλαν... και σε περιπτωση που για χιλιους δυο λογους δεν σου αρεσει η εταιρεια-εργοδοτης που σε εστειλαν για πρακτικη εξασκηση μετα το περας της φευγεις και παλι το ιδιο το κολεγιο θα σου βρει δουλεια.. σαφως και μιλαμε για συγκεκριμενες ειδικοτητες σε αυτες τις χωρες... αλλα εαν εξαιρεσουμε τις ΗΠΑ η ανεργεια σε αυτες τις χωρες δεν ειναι σε επιπεδο ελλαντας... το θεμα ειναι εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να παρει αυτη την αποφαση ζωης.. και παλι υπαρχει και η ευρωπη.. τελευταια πανω απο 120000 ελληνες δουλευουν σε κρατη μελη της ευρωζωνης
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πρέπει η μετανάστευση να γίνει και σε κάποια ηλικιακά όρια Μέχρι , μάξιμουμ, τα 30 πρέπει να έχεις φύγει

Δεν ξέρω τί γνώμη έχετε επ'αυτού...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

greko_27 έγραψε:

σε ενα πραγμα θα επιμεινω μονο.. οτι σε νοοτροπια, υγεια παιδεια αναπτυξη κτλπ ειμαστε χιλια χρονια πισω...
καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... απεχουν ετη φωτος απο μας
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Signaller έγραψε:Πρέπει η μετανάστευση να γίνει και σε κάποια ηλικιακά όρια Μέχρι , μάξιμουμ, τα 30 πρέπει να έχεις φύγει

εαν πεινας και εισαι ανεργος και στα 40 φευγειςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

greko_27 έγραψε:
Signaller έγραψε:Πρέπει η μετανάστευση να γίνει και σε κάποια ηλικιακά όρια Μέχρι , μάξιμουμ, τα 30 πρέπει να έχεις φύγει

...
Μωρέ φεύγεις, αλλά οι προοπτικές για κάτι μεγάλο εκεί έξω μειώνονται νομίζω
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Signaller έγραψε:
greko_27 έγραψε:

...
Μωρέ φεύγεις, αλλά οι προοπτικές για κάτι μεγάλο εκεί έξω μειώνονται νομίζω

εξαρταται απ' το τι δουλεια θα κανεις... παντως δεν ειναι ευκολο να σε δεχτουν... και εαν σε δεχτουν απο κοσκινο σε περνανε οχι οπως εδω που ειναι παντε σκυλοι αλεστε... παντως για καναδα υπαρχει δικηγορικο γραφειο που σου λυνει οτι απορια εχεις για αναζητηση εργασιας κτλ ακομα και στην εκδοση βιζας με το αζημειωτο φυσικα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

greko_27 έγραψε:
κανε μια αναζητηση εργασιας για καναδα και αυστραλια οποια ειδικοτητα θελεις και θα δεις ποσους και απο που ζητανε.. το βασικο ειναι εκτος απο τα βασικα προσοντα για την καθε εργασια ειναι να μιλας παρα πολυ καλα αγγλικα... και επειδη εχω παει και στην αμερικη, στην αυστραλια και στον καναδα αρκετες φορες σε ενα πραγμα θα επιμεινω μονο.. οτι σε νοοτροπια, υγεια παιδεια αναπτυξη κτλπ ειμαστε χιλια χρονια πισω... απο που να αρχισω πχ στον καναδα οταν τελειωνεις απο το κολεγιο σε στελνει για την πρακτικη σου οπου μετα εαν επιθυμεις θα παραμεινεις και μονιμος υπαλληλος στην δουλεια που σε εστειλαν... και σε περιπτωση που για χιλιους δυο λογους δεν σου αρεσει η εταιρεια-εργοδοτης που σε εστειλαν για πρακτικη εξασκηση μετα το περας της φευγεις και παλι το ιδιο το κολεγιο θα σου βρει δουλεια.. σαφως και μιλαμε για συγκεκριμενες ειδικοτητες σε αυτες τις χωρες... αλλα εαν εξαιρεσουμε τις ΗΠΑ η ανεργεια σε αυτες τις χωρες δεν ειναι σε επιπεδο ελλαντας... το θεμα ειναι εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να παρει αυτη την αποφαση ζωης.. και παλι υπαρχει και η ευρωπη.. τελευταια πανω απο 120000 ελληνες δουλευουν σε κρατη μελη της ευρωζωνης

Δεν είναι μόνα "να πάρει αυτή την απόφαση ζωής", αλλά να πάρει απόφαση ότι αν θα πάει πχ Αυστραλία, θα μείνει εκεί για όλη του τη ζωή.
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από nandy24 »

να είμαι ειληκρινής αμά ξέρω πως θα έχω μια σταθερή δουλειά με αξιοπρεπείς αποδοχές ώστε να συντηρήσω τα παιδιά μου χωρίς να στερούνται αυτά που θέλω να τους προσφέρω και στην Αλάσκα και Σιβιρία φεύγω να γίνω ακόμα και κτηνοτροφός ελαφιών...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης