Τζαμί στην Αθήνα;

Απάντηση

Συμφωνείτε και πιστεύετε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Φεβ 19, 2017 11:33 pm

Ναι
38
26%
Οχι
110
74%
ΔΞ/ΔΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ψάρακας

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Πρώτα να δώσουν την Ακρόπολη στους δωδεκαθεϊστές (που είναι εδώ χιλιάδες χρόνια τώρα) για να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και μετά συζητάμε για το ΑΝ θα εκχωρήσουμε στους αυτόκλητους εποίκους οικόπεδο φιλέτο για να λατρέψουν δικο τους θεό.
Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Status »

Θεωρώ ντροπή (όπους τους ελληνάρες που πετάγανε γιαούρτια (διορθώστε με) την ώρα που οι μουσουλμάνοι στην πλατεία Προσκυνούσαν, αν γινόταν αυτό κύριοι στην δικιά σας ώρα προσευχής τι θα κάνετε;), την χώρα που γέννησε έναν Περικλή, που έχει έναν Παρθενώνα, να μην έχει το τσαγανό να τζαμί.

Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε τσατίσει.
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Sasuke »

Status έγραψε:Θεωρώ ντροπή (όπους τους ελληνάρες που πετάγανε γιαούρτια (διορθώστε με) την ώρα που οι μουσουλμάνοι στην πλατεία Προσκυνούσαν, αν γινόταν αυτό κύριοι στην δικιά σας ώρα προσευχής τι θα κάνετε;), την χώρα που γέννησε έναν Περικλή, που έχει έναν Παρθενώνα, να μην έχει το τσαγανό να τζαμί.

ωραία φίλε μου τα λόγια σου απο το pc.
Αν όμως έμενες Άγιο παντελεήμονα και κάτω απο το σπίτι σου φώναζαν αλάχ αλάχ, τότε θα είχες το δικαίωμα να έλεγες ότι ήθελες και για τον περικλή και για τον Πλάτωνα αλλά τώρα δεν μπορείς να μιλάς.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Status »

Να με συγχωρείς, αλλά μπορώ να έχω άποψη.

Κ εμένα έξω από το σπίτι μου φωνάζουν Μεθυσμένοι, έχετε Αναλογιστεί Ποτέ (φυσικά κι δεν υπάρχουν μόνο κακοί μουσουλμάνοι) πόσοι απ αυτούς νιώθουν τόσο ξένοι εδώ και έχουν φυγει από τον Χ ή Ψ τόπο τους, και από πάνω υπάρχει και η (εν μέρει) λογική Αποστρόφου Ως προς αυτούς;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 52

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Signaller »

Status έγραψε:Να με συγχωρείς, αλλά μπορώ να έχω άποψη. Κ εμένα έξω από το σπίτι μου φωνάζουν Μεθυσμένοι, έχετε Αναλογιστεί Ποτέ (φυσικά κι δεν υπάρχουν μόνο κακοί μουσουλμάνοι) πόσοι απ αυτούς νιώθουν τόσο ξένοι εδώ και έχουν φυγει από τον Χ ή Ψ τόπο τους, και από πάνω υπάρχει και η (εν μέρει) λογική Αποστρόφου Ως προς αυτούς;

Και εγώ πιστεύω ότι όταν ο άλλος προσεύχεται ή όταν ο άλλος πίνει νερό δεν μπορείς να του το χαλάσεις Είναι ιερές στιγμές ...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Ψάρακας

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Προφανώς θα θεωρείς ότι θα έπρπε να νοιώθουν ντροπή και όλοι οι πακιστανάρες Που δεν περιορίζονται στο να "πετάγανε γιαούρτια" (διορθώστε με) την ώρα που οι χριστιανοί στην πλατεία τους απλά αν τολμούν να φοράνε σταυρουδάκι συλλαμβάνονται και δικάζονται , την χώρα που γέννησε έναν Ξέρξη, που έχει έναν Πύργο της Βαβυλωνίας, να μην έχει το τσαγανό να επιτρέπει απλά και μόνο να φοράνε σταυρουδάκια οι "αλλοθρησκοι". Πού δηλαδή να τολμούσαν να κυκλοφορήσουν εκεί δωδεκαθεϊστές ημίγυμνοι, ήτοι με την από χιλιετιών παραδοσιακή τους αμφίεση... (Το δωδεκαθεϊστικό ισοδύναμο της μπουρκας είναι η γυμνή ή ημίγυμνη περιβολή - δεν μπορείς να επιτρέπεις το ένα και να απαγορεύεις το άλλο, εκτός κι αν είσαι ρατσιστής) ...
Να ντρέπονται κι οι άλλοι, όχι μόνο εμείς...
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από TEIN »

Συμφωνω οσο αφορα τις προσευχες, νομιζω οτι ειναι ιερες στιγμες, αλλα εχει παραγινει το κακο με τους λαθρομεταναστες στο θεμα τις εγκληματικοτητας, πραγματικα ειναι παααααρα πολλοι, και τι θα κανουν για να ζησουν απο τι στιγμη που δεν υπαρχουν δουλειες; Θα κλεψουν. Νομιζω οτι οι παρανομοι πρεπει να "παρανομισουνε" πισω στη χωρα τους! ...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 52

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Signaller »

TEIN έγραψε:Συμφωνω οσο αφορα τις προσευχες, νομιζω οτι ειναι ιερες στιγμες, αλλα εχει παραγινει το κακο με τους λαθρομεταναστες στο θεμα τις εγκληματικοτητας, πραγματικα ειναι παααααρα πολλοι, και τι θα κανουν για να ζησουν απο τι στιγμη που δεν υπαρχουν δουλειες; Θα κλεψουν. Νομιζω οτι οι παρανομοι πρεπει να "παρανομισουνε" πισω στη χωρα τους! ...
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι έρχονται ακόμα. Τί να κάνετε ρε παιδιά ; Αντί να φεύγουν τρέχοντας από δω όσοι είναι ήδη μέσα, έρχονται και καινούριοι;Εικόνα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Status »

Μα το εννοώ σαν δείγμα Ανωτερότητας, πόσος με ενδιαφέρει τι γίνεται στην χώρα τους, πως φέρεται το πολιτικό τους σύστημα σε τέτοια θέματα, και πως φέρονται στους αλλόθρησκους, Εμείς Υποτίθεται ότι είμαστε το Ανεξίθρησκο Κράτος και το, κακά τα ψέμματα, πιο μπροστά απ αυτούς.

Ψάρακας

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Όχι, κ. Στάτους. Δεν συμφωνώ στα περί ανωτερότητος πολιτισμών. Αυτά είναι ρατσιστικά. Να βγούν πρώτα εδώ οι αντιπρόσωποί τους να φωνάξουν ότι ντρέπονται που στις χώρες τους συμβαίνουν αυτές οι λυσσαλέες επιθέσεις κατά αλλοθρήσκων (δωδεκαθεϊστών, χριστιανών, αθέων κλπ) και ΜΕΤΑ να ζητάνε τζαμιά.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από dn24 »

Ψάρακας έγραψε:Όχι, κ. Στάτους. Δεν συμφωνώ στα περί ανωτερότητος πολιτισμών. Αυτά είναι ρατσιστικά. Να βγούν πρώτα εδώ οι αντιπρόσωποί τους να φωνάξουν ότι ντρέπονται που στις χώρες τους συμβαίνουν αυτές οι λυσσαλέες επιθέσεις κατά αλλοθρήσκων (δωδεκαθεϊστών, χριστιανών, αθέων κλπ) και ΜΕΤΑ να ζητάνε τζαμιά.

εχεις δικιο σε αυτο. Προσωπικα συμφωνω.

Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Προσωπικά εγω ψήφισα οτι είμαι υπερ του Τζαμιού στην Αθήνα γιατί πιστεύω πως μόνον ένα τζαμί στην Αθήνα και εφόσον ελέγχεται αυστηρότατα από τις διωκτικές αρχές για πιθανή προπαγάνδα στους μουσουλμάνους είναι μια καλή λύση χωρίς να μπορεί κάποιος να κατηγορεί την χώρα μας για παραβιάσεις των θρησκευτικών δικαιωμάτων. Όμως θα εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θα ήθελα να εφαρμοσούν οι εξής παράγοντες πριν και μετά την κατασκευή του:

• Να απογορευτούν οποιαδήποτε άλλα τζαμιά στην Αθήνα σε άλλους χώρους εντός ή εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος σε οποιοδήποτε μέρος. Σε περίπτωση που εντοπιστούν αυτομάτως να κλείνουν και συλλαμβάνονται οι καθοδηγητές- ιμάμηδες. Να προβλέπονται σοβαρές ποινές σε βαθμό κακουργήματος.
  • Το ένα και μοναδικό Τζαμί να κατασκευαστεί εκτός Αθήνας στην ύπαιθρο για παράδειγμα προς το Σούνιο. Να μην είναι κοντά σε οικοδομικό συγκρότημα ή κοντά σε οικιστικούς χώρους.
  • Να ελέγχεται από την ΕΛ. ΑΣ μέσω μυστικών αστυνομικών, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (ορισμένοι χώροι του) και πάντα υπο το άγρυπνο μάτι αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή.
  • Οι ιμάμηδες να είναι νίμιμοι ή σωστότερα νομιμοποιημένοι αλλοδαποί και όχι της κάθε καρυδιάς το κορύδι. Να παρακολουθούνται διακριτικά με ποιούς συναναστρέφονται, τι κάνουν, με ποιούς είναι, πως λειτουργούν κτλ. Οποιαδήποτε κίνηση του θεωρηθεί ως ύποπτη να χάνουν την υπηκοότητα και να κρατούνται.
  • Ενδεχόμενα κέντρα χρηματοδότησης για τις εκδηλώσεις τους κτλ να ελέγχονται προηγουμένως για το εαν έχουν παράνομα έσοδα, σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες οποιασδήποτε χώρας, εαν έχουν σχέσεις με την εγκληματικότητα ή την τρομοκρατία. Γενικά, να αποφεύγονται χρηματοδοτήσεις από άλλους με διάφορα προσχήματα ή εαν το θέλουν τόσο να δίνουν τα χρήματα στο κράτος και αυτό να τα αξιοποιεί.
  • Πιθανές υποκεινούμενες εξεγέρσεις για τον άλφα ή βήτα λόγο να καταστέλονται επι της πηγής τους εαν έχουν σχέση με το τζαμί.
  • Να υπάρχουν κρυφά συστήματα καταγραφής των συνομιλιών στις ομιλίες των τυχόν ιμάμηδων ή θρησκευτικών τους ηγετών και να μεταφράζονται τα οσα ακούστηκαν στο τζαμί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από dn24 »

Giannis Ni έγραψε:Προσωπικά εγω ψήφισα οτι είμαι υπερ του Τζαμιού στην Αθήνα γιατί πιστεύω πως μόνον ένα τζαμί στην Αθήνα και εφόσον ελέγχεται αυστηρότατα από τις διωκτικές αρχές για πιθανή προπαγάνδα στους μουσουλμάνους είναι μια καλή λύση χωρίς να μπορεί κάποιος να κατηγορεί την χώρα μας για παραβιάσεις των θρησκευτικών δικαιωμάτων. Όμως θα εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θα ήθελα να εφαρμοσούν οι εξής παράγοντες πριν και μετά την κατασκευή του:

προσωπικα κ εγω ψηφισα να γινει, εχω τεκμηριωσει Γιαννη παραπανω το γιατι, με αφορμη το μηνυμα σου, το μονο που προβλεπω να γινει ειναι κανα περιπολικο να κανει περιπολια στην περιοχη, κ τιποτα παραπανω.

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Sasuke »

Η Ελλάς υπέστησε 400 χρόνια μουσουλμανικής σκλαβιάς και τώρα έχουν το θράσος να θέλουν να χτίσουν και τζαμί. Τι πάει να πεί είναι πάρα πολλοί και κάπου πρέπει να προσεύχονται, όλοι απρόσκλητοι ήρθαν με την βια και τώρα θα τους φτιάξουμε και τέμενος; Η λύση είναι απλή κανένα τζαμί, να διώξουμε όλους τους βρωμιάριδες απολίτιστους μετανάστες που μας κουβαλήθηκαν, ας διανοηθούν να διαμαρτυρηθούν και κατεβάζεις ένα τάγμα καταδρομών στους δρόμους, είναι δυνατόν στην ίδια μας την χώρα να τους φοβόμαστε;
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από dn24 »

Sasuke έγραψε:Η Ελλάς υπέστησε 400 χρόνια μουσουλμανικής σκλαβιάς και τώρα έχουν το θράσος να θέλουν να χτίσουν και τζαμί. Τι πάει να πεί είναι πάρα πολλοί και κάπου πρέπει να προσεύχονται, όλοι απρόσκλητοι ήρθαν με την βια και τώρα θα τους φτιάξουμε και τέμενος; Η λύση είναι απλή κανένα τζαμί, να διώξουμε όλους τους βρωμιάριδες απολίτιστους μετανάστες που μας κουβαλήθηκαν, ας διανοηθούν να διαμαρτυρηθούν και κατεβάζεις ένα τάγμα καταδρομών στους δρόμους, είναι δυνατόν στην ίδια μας την χώρα να τους φοβόμαστε;

δεν ειναι ολοι το ιδιο φιλε. Τη γνωμη μου για το τζαμι, την εχω παραθεσει παραπανω, σε αλλη σελιδα, ας μην λεω οποτε τα ιδια, δεν πρεπει να τους φοβομαστε, αλλα η εγκληματικοτητα δεν γεννηθηκε μολις γεννηθηκε κ η λεξη "μεταναστης". Εχει παραγινει το κακο, οντως. Παραγινε, στο τονιζω. Ομως ατομικα Αν τους δεις, κ οχι μαζικα,δεν ειναι ολοι βρωμιαρηδες και παραβατικοι. Ας μεινουν οι βρωμιαρηδες, κ ας μην κλεβει κανεις. Γινεται; Ας εχουν ποθεν εσχες, να ειναι νομιμοι με ελληνικη υπηκοοτητα, να ειναι φιλησυχοι, κ δεν με πειραζει τιποτε αλλο.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης