Τζαμί στην Αθήνα;
Τζαμί στην Αθήνα;
Εννοείται μαζί με την τουρκία βάζω και όλα τα υπόλοιπα μουσουλμανικά κράτη που δεν θα δέχονταν με τίποτα κάτι τέτοιο στις χώρες τους... Και την ορθόδοξη φυσικα το κράτος την πληρώνει... Αλλά τουλάχιστον σ'αυτό πρόκειται για τους έλληνες πολίτες της χώρας μας... Όχι για κάποιους που ήρθαν παράνομα ή νόμιμα επειδή κάποιοι θέλανε ανοιχτά σύνορα. Τέλος πάντων αφού μένουν εδώ ας χτίσουν τζαμί για να μπορούν να προσεύχονται αλλά όχι να το πλήρώσει και αυτό το κράτος. Ξεφύγαμε τελείως σα χώρα πια. Δε νομίζω να έχτισε ποτέ άλλο κράτος ορθόδοξη εκκλησία σε αμερική, τουρκία και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού. Να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Τζαμί στην Αθήνα;
Καλησπερα καλη μου!!! το ξερω οτι δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι Τουρκοι!!! Αλλα ηταν απαιτηση του Τουρκου, οποτε να καλυψουν τα εξοδα αυτοι!!! Ποσο κοροιδα ποια θα ειμαστε; Φτανει πια τοση διπλωματια!!! Για ποσο καιρο ακομη θα τους στηνομαστε κ θα λεμε κ ευχαριστω; Αν θυμασαι καλα ειπε"θα σας επιτρεψω να γινει λειτουργια στην Τραπεζουντα με ανταλλαγμα ενα τζαμι στην Αθηνα"... Ναι καλη μου, θα το θελαμε πολυ, οπως ειπες ουτε με σφαιρες!!!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Τζαμί στην Αθήνα;
με καλυπτει απολυτα αυτο!!! οσοι ενδιαφερονται ας το κανουν!!! πολλες απαιτησεις εχουν...Kerveros έγραψε:Δε νομίζω να έχτισε ποτέ άλλο κράτος ορθόδοξη εκκλησία σε αμερική, τουρκία και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού. Να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι...
Dum spiro spero
Τζαμί στην Αθήνα;
δεν ειμαι διατεθημενη να δωσω ουτε 50 λεπτα για να κτισθει η να αναπαλαιωθει τζαμι στην ελλαδα. και ολοι οι μουσουλμανοι ναι ειναι τουρκοι. δεν ξερω κανεναν μουσουλμανο να νιωθει ελληνας.
Τζαμί στην Αθήνα;
Και οι Πακιστανοί Μουσουλμάνοι Τούρκοι είναι; Οι Αφβγανοί; Οι Σομαλοί; Οι Ιρανοί; Οι Ιρακινοί; Όλοι Τούρκοι;
Πάντως αν εσύ δεν δέχεσαι να πληρώσεις για το τζαμί, τι να πω και εγώ που δεν θέλω να πληρώνω ούτε για τις εκκλησίες;
Πάντως αν εσύ δεν δέχεσαι να πληρώσεις για το τζαμί, τι να πω και εγώ που δεν θέλω να πληρώνω ούτε για τις εκκλησίες;
Τζαμί στην Αθήνα;
Από ότι διάβαζα σε μια εφημερίδα, πάμε για χτίσμο πολλών μικρών τζαμιών και όχι ενός μεγάλου
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Τζαμί στην Αθήνα;
ναι ετσι ειναι. Φοβουντε λεει για getto... Το μεγαλο τζαμι τους εκανε να το σκεφτουν; Εχουνε σκεφτει ποτε τι θα γινει αν ξεσηκωθουν ολοι οι μεταναστεσ-αλλοδαποι; Παλευανε χρονια και χρονια οι παππουδες μας με πολεμους και εξεγερσεις κατα ιταλων-γερμανων-τουρκων για να απελευθερωθει η ελλαδα απο τη σκλαβια. Για την ελευθερια και τον ελευθερο λογο και μοιραζομαστε αυτα τα αγια χωματα με καθε αλλοδαπο που μπαστακωθηκε στην ελλαδα μας και εχει απαιτησεις και δικαιωματα. Λεει ο πακιστανοσ. Εγω νοιωθω ελληνασ... Πως νοιωθεις ρε φιλε ελληνασ; Ο ελληνας ειναι χριστιανος ορθοδοξοσ; Τι το θες το τζαμι αφου νοιωθεις ελληνασ; Απο την πολυ ελευθερια στην ελλαδα χασαμε τη μπαλα.Signaller έγραψε:Από ότι διάβαζα σε μια εφημερίδα, πάμε για χτίσμο πολλών μικρών τζαμιών και όχι ενός μεγάλου
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Τζαμί στην Αθήνα;
Ας καταθεσω σε ενα σημαντικο θεμα την αποψη μου. Τζαμι καλο θα ειναι να γινει στην αθηνα. Δεν ειμαι υπερ των τουρκων ας μην παρεξηγηθω. Αλλωστε λογω των τουρκων ειμαι καθηλωμενος τοσα χρονια στην παραμεθοριο (το λεω γιατι ξερω πως σκεφτονται μερικοι μεχρι κ ανθελληνα μπορει να με πουν). Μουσουλμανοι, δεν ειναι μονο οι τουρκοι, κ οι καθε τουρκοι. Οπως ΕΓΩ Παω στην κων/πολη στην αγ. Σοφια προσκυνω, κ τους αφηνω τα ωραια μου λεφτα εκει στην πολη, ετσι κ αυτοι εχουν δικαιωμα ερχομενοι σαν επισκεπτες να προσκυνουν σε ενα συμβολο της θρησκειας τους. Απο την στιγμη που θα γινει ενα εργο (τζαμι) με νομιμο τροπο (εννοω δεν ειναι κατι αυθεραιτο), κ χωρις να ειναι μια εστια θρησκευτικου παροξυσμου-ακραιων θρησκευτικων εκδηλωσεων (δεν ειναι κ σατανισμος), δεν βρισκω τον λογο με βαση τα ανωτερω επιχειρηματα που παραθετω να μην γινει.
Τζαμί στην Αθήνα;
Σωστό. Συμφωνώdn24 έγραψε:Ας καταθεσω σε ενα σημαντικο θεμα την αποψη μου. Τζαμι καλο θα ειναι να γινει στην αθηνα. Δεν ειμαι υπερ των τουρκων ας μην παρεξηγηθω. Αλλωστε λογω των τουρκων ειμαι καθηλωμενος τοσα χρονια στην παραμεθοριο (το λεω γιατι ξερω πως σκεφτονται μερικοι μεχρι κ ανθελληνα μπορει να με πουν). Μουσουλμανοι, δεν ειναι μονο οι τουρκοι, κ οι καθε τουρκοι. Οπως ΕΓΩ Παω στην κων/πολη στην αγ. Σοφια προσκυνω, κ τους αφηνω τα ωραια μου λεφτα εκει στην πολη, ετσι κ αυτοι εχουν δικαιωμα ερχομενοι σαν επισκεπτες να προσκυνουν σε ενα συμβολο της θρησκειας τους. Απο την στιγμη που θα γινει ενα εργο (τζαμι) με νομιμο τροπο (εννοω δεν ειναι κατι αυθεραιτο), κ χωρις να ειναι μια εστια θρησκευτικου παροξυσμου-ακραιων θρησκευτικων εκδηλωσεων (δεν ειναι κ σατανισμος), δεν βρισκω τον λογο με βαση τα ανωτερω επιχειρηματα που παραθετω να μην γινει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Τζαμί στην Αθήνα;
Signaller έγραψε:Σωστό. Συμφωνώdn24 έγραψε:Ας καταθεσω σε ενα σημαντικο θεμα την αποψη μου. Τζαμι καλο θα ειναι να γινει στην αθηνα. Δεν ειμαι υπερ των τουρκων ας μην παρεξηγηθω. Αλλωστε λογω των τουρκων ειμαι καθηλωμενος τοσα χρονια στην παραμεθοριο (το λεω γιατι ξερω πως σκεφτονται μερικοι μεχρι κ ανθελληνα μπορει να με πουν). Μουσουλμανοι, δεν ειναι μονο οι τουρκοι, κ οι καθε τουρκοι. Οπως ΕΓΩ Παω στην κων/πολη στην αγ. Σοφια προσκυνω, κ τους αφηνω τα ωραια μου λεφτα εκει στην πολη, ετσι κ αυτοι εχουν δικαιωμα ερχομενοι σαν επισκεπτες να προσκυνουν σε ενα συμβολο της θρησκειας τους. Απο την στιγμη που θα γινει ενα εργο (τζαμι) με νομιμο τροπο (εννοω δεν ειναι κατι αυθεραιτο), κ χωρις να ειναι μια εστια θρησκευτικου παροξυσμου-ακραιων θρησκευτικων εκδηλωσεων (δεν ειναι κ σατανισμος), δεν βρισκω τον λογο με βαση τα ανωτερω επιχειρηματα που παραθετω να μην γινει.
φυσικα λοιπον κ ειμαι ενας απο τους 14 που ψηφισαν ναι.
Τζαμί στην Αθήνα;
Να δουμε και τι αλλο θα σκευτουν !
Τζαμί στην Αθήνα;
να κυκλοφορούν οι ελληνίδες μα μεντίλα Να μια καλή ιδέαsotirisd έγραψε:Να δουμε και τι αλλο θα σκευτουν !

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Τζαμί στην Αθήνα;
Δεν είναι κακό... ΄θα βοηθείσει και στην οικονομιά του καταναλωτή και στην τσέπη... (πλεόν θα είναι περιτό το λακ, ζελέ, αφρούς, μούς θα χρειαζόταν για το στύλινγκ) + το make up (αμά η μαντίλα καλύπτει το πρόσωπο) ... Κακιά εεεεε;
Τζαμί στην Αθήνα;
Για την οικονομια ολλα μπορει να τα κανει ο ανθρωπος!
Τζαμί στην Αθήνα;
nandy24 έγραψε:Δεν είναι κακό... ΄θα βοηθείσει και στην οικονομιά του καταναλωτή και στην τσέπη... (πλεόν θα είναι περιτό το λακ, ζελέ, αφρούς, μούς θα χρειαζόταν για το στύλινγκ) + το make up (αμά η μαντίλα καλύπτει το πρόσωπο) ... Κακιά εεεεε;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες