Τζαμί στην Αθήνα;

Απάντηση

Συμφωνείτε και πιστεύετε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Φεβ 19, 2017 11:33 pm

Ναι
38
26%
Οχι
110
74%
ΔΞ/ΔΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ddae6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από ddae6 »

Εγώ δεν συμφωνώ. Εμεις αν πάμε στις χώρες τους δεν θα μας χτίσουν εκκλησιές. Κι αν μας πιάσουν να φοράμε σταυρό θα μας εκτελέσουν κιόλας. Εδώ ήρθαν για να δουλεψουν. Ας βγάλουν λεφτά κι ας επιστρέψουν στις χώρες τους. ...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 45

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Αρβύλος έγραψε:Θα συμφωνήσω για την ανέγερση τεμένους γιά τους ισλαμιστές που Σπρώχνει στην αυλή μας το βαθύ τουρκικό κράτος, αν χρησιμοποιηθεί ως μουσείο της τουρκικής εγκληματικότητος, με φωτογραφίες, πόστερ και εκδηλώσεις:

Δεν ζητάνε μουσείο οι άνθρωποι.

Τόπο λατρείας ζητάνε.

Τι άκυρος σχολιασμός είναι πάλι αυτός;
Αρβύλος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Αρβύλος »

Τι Μας λες ρε φίλε! Οι "άνθρωποι" "ζητάνε";
Μπαίνουν στην αυλή μου, τρώνε από τα κηπευτικά μου, τους δίνω και από τα φάρμακά μου, αναγκάζομαι να δανειστώ διότι πλέον δεν φτάνουν τα λεφτά μου να καλύπτω κι αυτό το επιπλέον έξοδο, κι αυτοί τώρα θα μου ζητήσουν να κατεβάσω από το σπίτι μου το εικονοστάσι (διάβαζε από δημόσιες υπηρεσίες) και επιπλέον να τους βρώ τούβλα για να χτίσουν στην αυλή μου και μιναρέ; Σαν πολύ μαλθακός δεν είμαι; Πού είσαι ωρέ Κολοκοτρώνη τώρα που σε χρειαζόμαστε! Απέλαση, απέλαση όπως κάνουν οι ΗΠΑ κι όλα τα πολιτισμένα κράτη, να τελειώνουμε! Και δε με νοιάζει τι λένε τα κόμματα. Δεν είμαι έρμαιο ψήφων.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Αρβύλος έγραψε:Τι Μας λες ρε φίλε! Οι "άνθρωποι" "ζητάνε";
Μπαίνουν στην αυλή μου, τρώνε από τα κηπευτικά μου, τους δίνω και από τα φάρμακά μου, αναγκάζομαι να δανειστώ διότι πλέον δεν φτάνουν τα λεφτά μου να καλύπτω κι αυτό το επιπλέον έξοδο, κι αυτοί τώρα θα μου ζητήσουν να κατεβάσω από το σπίτι μου το εικονοστάσι (διάβαζε από δημόσιες υπηρεσίες) και επιπλέον να τους βρώ τούβλα για να χτίσουν στην αυλή μου και μιναρέ; Σαν πολύ μαλθακός δεν είμαι; Πού είσαι ωρέ Κολοκοτρώνη τώρα που σε χρειαζόμαστε! Απέλαση, απέλαση όπως κάνουν οι ΗΠΑ κι όλα τα πολιτισμένα κράτη, να τελειώνουμε! Και δε με νοιάζει τι λένε τα κόμματα. Δεν είμαι έρμαιο ψήφων.

Απέλαση γίνεται στους παράνομους μετανάστες.

Με τους νόμιμους τι γίνεται;

Με τους Έλληνες πολίτες που έχουν ασπαστεί άλλες θρησκείες τι γίνεται;

Απέλαση και σε αυτούς;
Ελληνίδα

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Ελληνίδα »

Οχι να μην γίνει τζαμί... Διαφορετικά την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στα χέρια μας την Κωνσταντινούπολή, που ξερίζωσαν τους δικούς μου και όλους τους Ελληνες με τον πιο βάρβαρο τρόπο... Ας δώσουν αυτά πίσω και ας κάνουν τζαμί... Όχι μονοφαγία...
Ελληνίδα

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Ελληνίδα »

Απέλαση... Δρόμο... Ποιοί νόμοι, οι νόμοι δημιουργούνται απο τους νομοθέτες δηλαδή τους πολιτικούς που έφαγαν,'εφαγαν, και καθόλου δεν σκέφτηκαν πως ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό... Φτάνει πια με την τόση ανέχεια του Ελληνα πολίτη... Αν μας αγαπούσαν αυτοί που μας κυβερνούν τώρα... Η Ελλάδα θα ήταν πρώτη χώρα... Θα είχε παραγωγή σε όλα τα προιόντα, τον καλύτερο τουρισμό, ανάπτυξη, ευημερεία, θα υπήρχαν εργοστάσια κάθε λογής και δικά μας προιόντα για εξαγωγή, θα είμασταν Ελβετία. Αντ'αυτού είμαστε σαν το Κουρδιστάν και χειρότερα... Η Ελλάδα διώχνει και τρώει τα παιδιά της... Ή μήπως άλλοι μας διώχνουν και μας τρώνε;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από greko_27 »

Απέλαση γίνεται στους παράνομους μετανάστες.
θα συμφωνησω μονο που σε αυτην την χωρα δεν γινεται απελαση και εαν γινεται, γινεται σε ελαχιστο βαθμο γιατι απλουστατα δεν υπαρχει μεταναστευτικη πολιτικη.

Με τους νόμιμους τι γίνεται;
1ον) 1 στους 5 κατοικους ειναι ξενος, αριθμος υπερβολικος για μια μικρη χωρα σαν την ελλαδα σε σχεση με τον μεσο ορο της ευρωπαικης ενωσης που ειναι γυρω στο 3%... . Αληθεια ποσους μεταναστες αντεχει-εχει αναγκη αυτη η χωρα η οποια μαστιζεται απο την οικονομικη κριση και την συνεχη αυξυση της ανεργειας; (εκτος και εχουμε την οικονομια των ΗΠΑ και της Γερμανιας)
2ον) οι περισσοτεροι λαδωσαν και γινανε νομιμοι.μηπως μαζι με τους παρανομους-νομιμους μεταναστες που πρεπει να απελαθουν,θα πρεπει να μπουν φυλακη και καποιοι ελληναρες που θυσαυριζουν απο τους μεταναστες;

Με τους Έλληνες πολίτες που έχουν ασπαστεί άλλες θρησκείες τι γίνεται;
Απέλαση και σε αυτούς;
Ηδη υπαρχουν γυρω στους 400000 ελληνες μουσουλμανους στην δυτικη θρακη οι οποιοι προσευχονται στα δικα τους τεμενη. Επισης να σου υπενθυμισω πως υπαρχουν αρκετες καθολικες εκκλησιες οπως και νομιμοι τοποι λατρειας για τους μαρτυρες του ιαχωβα, πεντηκοστιανους κτλ
Και κατι τελευταιο εφ οσον η ελλαδα θεωρειται δημοκρατικη χωρα και πρεπει να γινει τεμενος στην αθηνα για τους μουσουλμανους γιατι δεν χτιζουν και μια εκκλησια για τους χριστιανους πχ στο ντουμπαι, οπου υπαρχουν ηδη αρκετοι χριστιανοι για επαγγελματικους λογους; ... Ή μηπως το απαγορευουν οι νομοι αυτου του αραβικου κρατους (νομος του κορανιου) ;Εικόνα

Προσωπικα αυτο που με ενοχλει σε ολη αυτη την υποθεση ειναι οτι αρκετα (τα περισσοτερα) πολιτικα κομματα προσπαθουν να επωφεληθουν την ολη κατασταση για ψηφοφορικους λογους.

...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Δε νομίζω ότι έχει σχέση τι γίνεται στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές και στη Σαουδική Αραβία με το τι πρέπει να γίνεται στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στον Καναδά.

Δηλαδή αν κάνει λάθος κάποιος πρέπει να το αντιγράψουμε;

Πάντα μιλάμε για τους μόνιμους πολίτες αυτή της χώρας που έχουν ασπαστεί άλλα δόγματα. Εφόσον είναι νόμιμοι, δικαιούνται να μπορούν να προσευχηθούν (ή να μην το κάνουν).

Εάν έγιναν νόμιμοι με παράνομο τρόπο, τότε προφανώς δεν είναι νόμιμοι.

POI

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από POI »

Δεν ξέρουμε ποιος κανει λαθος, αυτοι η εμεις. Μπορει να κανουμε λαθος εμεις. Ποιος μου λεει εμενα οτι οι πολυπολιτισμικες κοινωνιες ειναι καλυτερες; Λιβανος -βομβαρδισμοί, Κυπρος -πολεμος, Γιουγκοσλαβία- ξέρουμε πολυ καλα... Εγω λεω ΟΧΙ στην γιουγκοσλαβοποιηση, ΟΧΙ στο τζαμι. Ποτε να μη χτιστει.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες δεν έχουν σχέση με το τζαμί.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Ελλάδα μετατράπηκε σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Το θέμα είναι αν θα παράσχουμε στους νέους πολίτες τα ίδια δικαιώματα ή αν προτιμήσουμε την οδό των αναταραχών.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 52

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες δεν έχουν σχέση με το τζαμί. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Ελλάδα μετατράπηκε σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Το θέμα είναι αν θα παράσχουμε στους νέους πολίτες τα ίδια δικαιώματα ή αν προτιμήσουμε την οδό των αναταραχών.

Συμφωνώ, αλλά θεωρώ ότι οι αναταραχές δεν θα αποφευχθούν. Οδηγούμαστε σε σύγκρουση πολιτισμών. Τα οράματα των ανθρώπων που ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας κλπ σέβονται ο ένας τον άλλο, και ζουν αρμονικά θα παραμείνουν απλά οράματα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Χικος

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Χικος »

Οι εκκλησιες, καθολικες και ορθοδοξες, και κατι ευαγγελικες, αλλα και τα τζαμια των βακουφιων της θρακης χτιζονται με τον οβολο των πιστων και σε οικοπεδα που αγοραζονται επισης με τον οβολο. Δεν θα πληρωσουμε το χτισιμο κανενος τζαμιου εμεις, δεν μπορει καποιοι να εχουν πιο πολλα δικαιωματα απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Μόνο που πληρώνουμε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια για μισθοδοσίες στος παπάδες.
αιας
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από αιας »

-Ωραια, συμφωνουμε οτι :οποιος θελει να κτισει τοπο λατρειας, δεν εχει παρα να τον πληρωσει.

διαχωρισμο του κρατους Απο την ορθοδοξη εκλησια και την μισθοδοσια (και καταργηση των θρησκευτικων;). Βεβαια, μετα απο σταθμιση των υπερ/κατα.

και καμια συγχηση της ελευθεριας της πιστης (ανεξιθρησκεια) με την νομιμοποιηση (παγιοποιηση) των/του πληθους λαθρομεταναστων... Και τις απαιτησεις που δημιουργει το προβλημα.

ποσοι απο τους ευλαβεις μουσουλμανους εχουν ερθει με προσκληση στην χωρα;(νομιμη διαδικασια)

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

αιας έγραψε:ποσοι απο τους ευλαβεις μουσουλμανους εχουν ερθει με προσκληση στην χωρα;(νομιμη διαδικασια)

Και μόνο χίλιοι να είναι, διακιούνται το δικό τους χώρο λατρείας.

Εάν δεν το παράσχει η πολιτεία θα τον διεκδικήσουν μόνοι τους (αργά ή γρήγορα).

Πάντως το ερώτημα αυτό θα πρέπει να απευθυνθεί στην πολιτική, στρατιωτική και αστυνομική υγεσία.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες