Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ έγραψε:Ερωτησή 297ιμακ εισαι μεσα στοιν στρατο;
Η 297 (06Δ') ΕΣΣΟ απολυθηκε 6/11/07... πανε 3 χρονια... πως περναει ο καιρος... ωραιες μερες...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση από ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ »

Λεω μηπως εισαι εκπαιδευτης μεσα οκ

Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: anything
Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after

Δημοσίευση από nick13 »

Hyper έγραψε: Εγω αυτο που ειδα στις εξετασεις για αλεξιπτωτα ηταν οτι τα συμπληρωματα βοηθησαν τους διαγωνιζομενους στις καμψεις και στις ελξεις αλλα στο μιλι πεφτανε οι μασκες γιατι κλαταρανε. Εισαι αθληταρας; Αποδειξε το στην αντοχη και αν κουραστεις βαλε την ψυχη να δουλεψει το πεισμα τον εγωισμο. Πολλοι περνουν 3-4 συμπληρωματα για να μην πω για αλλους που κανουν κ ενεσιμα κοιταζοντε στον καθρεφτη κ νομιζανε οτι κατι πετυχανε δεν παει ετσι ομως.
και απο μενα μπραβο
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο-γυμναστικη-μουσικη
Επάγγελμα: φοιτητης

Δημοσίευση από Mike88 »

Καλησπερα παιδια και απο μενα. Διαβασα το συγκεκριμενο ποστ και ηθελα να πω κανα δυο πραγματα σχετικα με την προπονηση προετομασιας που χρειαζεται πριν πας ΛΟΚ. Τον Μαιο πρωτα ο θεος μπαινω και εγω.

Εχω δηλωσει Ε. Δ, εχω ιστορικο μ τον πατερα μυο που ηταν εκπαιδευτης στο ΚΕΕΔ.(δεν ξερω αν κοιταζουν το ιστορικο.) και το λεει η ψυχη μου ν υπηρετησω στα ΛΟΚ. Ημουν αρσιβαριστας πριν απο 2 χρονια,(ειμαι 23 χρονων.) και εχω ασχοληθει απο τα 18 με γυμναστηρια-προπονησεις-διατροφες. Θα συμφωνησω με καποια που ειπατε προηγουμενως σχετικα με την προπονηση προ Στρατου, και θα προσθεσω και καποια μικρα πραγματακια αν μου επιτρεπετε. Ακουσα που ειπε ενα παλικαρι για βοηθηματα και συμπληρωματα.

Πιστευω, χωρις να ξερω, οτι απαγορευονται αυτα στο στρατοπεδο. Ακομα ομως και να κανουν τ στραβα ματια σε αυτα, θα σας ελεγα να μην τα παιρνετε γιατι μονο κακο κανετε στην υγεια σας. Το λεω εγω που σας αρσιβαριστας "υποχρεωνόμουν" να τα παρω για να πετυχω τους στοχους μου. Το σωμα αν του χορηγησετε ακομα και την αθωα πρωτεινη θα συνηθισει να την δεχεται και θα θελει μονο αυτη. Δεν θα χρησιμοποιει τοσο το φαγητο για να αυξησει την μυικη του μαζα. Θα προξενησει στο μελλον προβληματα αθωα στην αρχη αλλα πιο σοβαρα στο μακρινο μελλον. Οσο για κρεατινες. Απλα νερο κρατας και φουσκωμα.

Η δυναμη ειναι μονο οταν την παιρνεις την κρεατινη. Μετα φευγει... Συμφωνω με την προπονηση σταδιακα και οχι αμεσως υψηλης εντασης. Το σωμα πρεπει να συνηθισει την καταπονηση.2 εβδομαδες καθημερινης ασκησης και μετα μια εβδομαδα πιο υψηλης θα δειξει βελτιωση στο σωμα και στην αντοχη. Οσοι θελετε προγραμμα γυμναστικης εννοειται πως αν μ ζητησετε θα μπορεσω οσο μπορω να σας βοηθησω! Επειδη εβγαζα προγραμματα σε γυμναστηρια. Στειλτε μηνυμα οσοι θελετε αποριες για περισσοτερα θεματα! Με χαρα να σας βοηθησω!
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αλέξης »

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το bodybuilding και έχω να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα... Δε χρειάζονται υπερβολές και βιασύνες. Μόνο σε κακό οδηγούν. Και φυσικά ποτέ δεν προσπαθούμε να γίνουμε arnold με τη μία, προκειμένου να αποδείξουμε ότι κάποιοι είμαστε... Όλα στην ώρα τους.
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

Μην ξεχναμε οτι και ο Arnold τα επινε με το κιλο και βαραγε ενεσεις οσες δεν βαρανε σε νοσοκομεια! Και τελικα τι απεδειξε; Αν τον δειτε τωρα θα ανατριχιασετε... Οπως ειπε ο Αλεξης, ολα στην ωρα τους...
kostis77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostis77 »

Mike88 έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο μενα. Διαβασα το συγκεκριμενο ποστ και ηθελα να πω κανα δυο πραγματα σχετικα με την προπονηση προετομασιας που χρειαζεται πριν πας ΛΟΚ. Τον Μαιο πρωτα ο θεος μπαινω και εγω.

Εχω δηλωσει Ε. Δ, εχω ιστορικο μ τον πατερα μυο που ηταν εκπαιδευτης στο ΚΕΕΔ.(δεν ξερω αν κοιταζουν το ιστορικο.) και το λεει η ψυχη μου ν υπηρετησω στα ΛΟΚ. Ημουν αρσιβαριστας πριν απο 2 χρονια,(ειμαι 23 χρονων.) και εχω ασχοληθει απο τα 18 με γυμναστηρια-προπονησεις-διατροφες. Θα συμφωνησω με καποια που ειπατε προηγουμενως σχετικα με την προπονηση προ Στρατου, και θα προσθεσω και καποια μικρα πραγματακια αν μου επιτρεπετε. Ακουσα που ειπε ενα παλικαρι για βοηθηματα και συμπληρωματα.

Πιστευω, χωρις να ξερω, οτι απαγορευονται αυτα στο στρατοπεδο. Ακομα ομως και να κανουν τ στραβα ματια σε αυτα, θα σας ελεγα να μην τα παιρνετε γιατι μονο κακο κανετε στην υγεια σας. Το λεω εγω που σας αρσιβαριστας "υποχρεωνόμουν" να τα παρω για να πετυχω τους στοχους μου. Το σωμα αν του χορηγησετε ακομα και την αθωα πρωτεινη θα συνηθισει να την δεχεται και θα θελει μονο αυτη. Δεν θα χρησιμοποιει τοσο το φαγητο για να αυξησει την μυικη του μαζα. Θα προξενησει στο μελλον προβληματα αθωα στην αρχη αλλα πιο σοβαρα στο μακρινο μελλον. Οσο για κρεατινες. Απλα νερο κρατας και φουσκωμα.

Η δυναμη ειναι μονο οταν την παιρνεις την κρεατινη. Μετα φευγει... Συμφωνω με την προπονηση σταδιακα και οχι αμεσως υψηλης εντασης. Το σωμα πρεπει να συνηθισει την καταπονηση.2 εβδομαδες καθημερινης ασκησης και μετα μια εβδομαδα πιο υψηλης θα δειξει βελτιωση στο σωμα και στην αντοχη. Οσοι θελετε προγραμμα γυμναστικης εννοειται πως αν μ ζητησετε θα μπορεσω οσο μπορω να σας βοηθησω! Επειδη εβγαζα προγραμματα σε γυμναστηρια. Στειλτε μηνυμα οσοι θελετε αποριες για περισσοτερα θεματα! Με χαρα να σας βοηθησω!

Αδερφε συμφωνω απολυτα με τα λογια σου.
kostis77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Mike88 έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο μενα. Διαβασα το συγκεκριμενο ποστ και ηθελα να πω κανα δυο πραγματα σχετικα με την προπονηση προετομασιας που χρειαζεται πριν πας ΛΟΚ. Τον Μαιο πρωτα ο θεος μπαινω και εγω.

βασικα ηθελα και κατι να σε ρωτησω. Παρουσιαστηκα 7/2 στο 547 τπ ρεθυμνο. Ηρθαν απο Ε. Δ. Και περασα τα τεστ. Δηλωσα αλ/τιστης. Βεβαια ειναι πολυ λιγες ημερες μεχρι να μπω αλλα θα μπορουσες να προτεινεις ενα προγραμματακι γυμναστικης ως τοτε; Ετσι για αρχη για να μπαινω στο κλιμα. Απ'το μυαλο μου περναει και η ιδεα της πρωτεινης αλλα τωρα παλι δεν κανει καλο. Και στην τελικη αν ειναι να πετυχεις κατι δεν ειναι καλο να τοπετυχεις με σωστη προπονηση και σωστη διατροφη;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kostis77 έγραψε:

βασικα ηθελα και κατι να σε ρωτησω. Παρουσιαστηκα 7/2 στο 547 τπ ρεθυμνο. Ηρθαν απο Ε. Δ. Και περασα τα τεστ. Δηλωσα αλ/τιστης. Βεβαια ειναι πολυ λιγες ημερες μεχρι να μπω αλλα θα μπορουσες να προτεινεις ενα προγραμματακι γυμναστικης ως τοτε; Ετσι για αρχη για να μπαινω στο κλιμα. Απ'το μυαλο μου περναει και η ιδεα της πρωτεινης αλλα τωρα παλι δεν κανει καλο. Και στην τελικη αν ειναι να πετυχεις κατι δεν ειναι καλο να τοπετυχεις με σωστη προπονηση και σωστη διατροφη;
Ατελειωτες καμψεις κ ελξεις
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

Γεια σου φιλε μου! Αυτο που θα σου προτεινα για αρχη ειναι να μην παρεις πρωτεινη. Θα εχεις τοσες λιγες μερες στην διαθεση σου που δεν θα δεις τιποτα ωφελη απο την μια, και απο την αλλη δεν θα σε αφησουν κιολας να την παρεις μαζι σου. Να προτιμησεις το φαγητο καλυτερα. Αλεξιπτωτιστης να ξερεις πως θα δεχονται μεγαλη πιεση τα ποδια σου και η πλατη σου ειδικα οι ραχιαιοι σου. Οποτε Θα ελεγα να δυναμωσεις για αρχη τα ποδια σου. Δεν εχω παει ακομα στρατο, δεν ξερω τι προγραμμα κανουν στηΣΧΑΛ αλλα υποθετω πανω κατω. Επισης βασικο ειναι και τ χερια να ειναι δυνατα. Και που δεν χρειαζεται δυναμη στα χερια εξαλλου! Θα προτεινα λοιπον ενα εξπρες προγραμμα δυναμης που ανετα βγαινει σε μια εβδομαδα. Αν εχεις την δυνατοτητα να εχεις βαρη η να πας γυμναστηριο θα ηταν το ιδανικο, οπου το προγραμμα σου θα ηταν ολικη προπονηση καθε μερα (δηλαδη θα γυμναζεις ολες τις μυικες ομαδες) με 3 ασκησεις ανα μυικη ομαδα, και 5 σετ ανα ασκηση. Ξεκινας με 8 επαναληψεις και μειωνεις σε 6 - 5 - 4 - 3 επαναληψεις και τελος αλλο ενα σετακι με μια μεγιστη επαναληψη το 100% των κιλων που μπορεις να σηκωσεις. Σε τετοιες προπονησεις καλο ειναι να υπαρχει και ενας βοηθος διπλα αλλα δεν μπορουμε να τ εχουμε ολα στη ζωη! Ειδικα οταν ειμαστε και φανταροι κ ειναι περιορισμενος ο χρονος. Σταδιακα σε καθε σετ αυξανεις τα κιλα να το θυμασαι. Αυτο γινεται σε καθε ασκηση για καθε μυικη ομαδα. Σε μια εβδομαδα θα νιωθεις λιγο πιο δυνατος, αλλα οχι βεβαια και να μπορεις να σπας πετρες! Πρεπει να συνεχιστει αυτο το προγραμμα για να εχει αποτελεσματα. Παντως πιστευω πως θα βοηθησει αρκετα. Απλα να θυμασαι πως τριες ασκησεις ειναι αυτες που δινουν κατα κυριο λογο δυναμη.1) τα Σκουοτ 2) οι Αρσεις θανατου 3) ο Παγκος στηθους. Γιατι εμπλεκονται σχεδον ολες οι μυικες ομαδες σε αυτες τις ασκησεις.
αν απο την αλλη δεν εχεις την ευκαιρια να πας γυμναστηριο, τοτε παρε μια πετσετα μικρη μπανιου και δες σε αυτο το σαιτ ασκησεις που μπορει να σε βοηθησουν. Κανε καμψεις απο μονος σου, κανε κοιλιακους (που ουτως η αλλως θα ς πουν να κανεις, σε συνεχη βαση για να δυναμωσεις.)
http://www.youdiet.gr/fitness.php
η διατροφη παιζει ρολο στο να χασει κανεις κιλα η στο να παρει. Στην δυναμη δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο. Εννοειται πως πρεπει να ειναι ισσοροπημενη και να περιεχει 60% πρωτεινη-30%υδατανθρακες και 10% λιπος και φυτικες ινες και διαφορα αλλα ιχνοστοιχεια. Θα ακουσεις πως πρεπει ν τρως ποοολυ υδατανθρακα για να εχεις δυναμη. Δεν ισχυει τοσο αυτο. Θα παρεις δυναμη αλλα θα ειναι για λιγο. Μεχρι να ειναι στο ζενιθ η ινσουλινη σου. Και τοτε... Οτι τρως θα αποθηκευεται με αποτελεσμα να παρεις κιλα. Οποτε προτιμησε υδατανθρακα πριν απο εντονες σωματικες ασκησεις και οχι μετα.

πιστευω πως δεν θα εχεις αναγκη τπτ απο ολα αυτα ομως, γιατι θα ειναι τοση η καταπονηση και τοση η κουραση στη ΣΧΑΛ που θα δυναμωσεις απο μονος σου. Οπως και να εχει καλος φανταρος σου ευχομαι φιλε μου!
kostis77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πραγματικα δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω. Ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ. Οσον αφορα τη δυνατοτητα του γυμνστηριου, δυστυχως δεν την εχω. Οποτε εφαρμοζουμε την πετσετα μπανιου και τις ασκησεις που θα βρω στο σαιτ που μου προτεινες. Επρεπε να τα ειχα ξεκινησει ολα αυτα πριν μπω στο στρατο. Τες πα ποτε δεν ειναι αργα. Και το αλλο θεμα με τα συμπληρωματα διατροφης μαλλον πρεπει να βγει τελειως απ τομυαλο μου εφοσον δεν επιτρεπεται να το περασεις μεσα στοστρατοπεδο.
Παντως ειναι τοσο μεγαλη η θεληση μου για αυτο που παω να κανω οποτε πιστευω οτι ειναι και θεμα ψυχης. Οποτε αν η ψυχη βγει μπροστα πιστευω το σωμα θα ακολουθησει.
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Mike88 »

Εννοειται αυτο... Η ψυχη προπορευεται και επειτα ακολουθει και το σωμα. Μπορει να πονεσει λιγο αλλα θα αντεξει. Μην ευχαριστεις φιλε μου! Να σαι καλα! Και τις ασκησεις με την πετσετα να μην κανεις και απλα να χρησιμοποιησεις οτι βρεις μπροστα σου που ν ειναι βαρυ και να μπορεις να το σηκωσεις ωστοσο, παλι δουλεια κανει. Και να μην το κανεις και παλι αυτο, αν κανεις πους απς πανω απο το οριο σου μαζι με κοιλιακους επισης πανω απο το οριο, τοτε θα δεις ακομα πιο πολυ ενταση και δυναμη. Να θυμασαι πως στην δυναμη παιζει ρολο και το ψυχολογικο...
z1000

Δημοσίευση από z1000 »

Παιδια ειμαι 17 χρονων και του χρονου θα αναγκαστω να παω στην στρατολογια... Το ονειρο μου ειναι να παω ειδικες δυναμεις... Παιζω HandBall απο 8 χρονων... Θα ηταν καλο να ξεκινισω προετιμασια απο τωρα σιγα σιγα για να μπορεσω να τα βγαλω περα οχι μονο στην βασικη εκπαιδευση αλλα και γενικα ;
Αντωνης23

Δημοσίευση από Αντωνης23 »

EΞαρτατε ποτε θες να μπεις.
Αμα βγαζεις 25-30 καμψεις,40 κοιλιακους,5-6 ελξεις και καμια 5αρα χαλαρο τρεξιματακι
θα τα πας μια χαρα
Φαντασου στο τελςο θα βγαζεις 60-70 καμψεις και κοιλιακους και 10-13 ελξεις :)

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Hyper »

Αντωνης23 έγραψε:EΞαρτατε ποτε θες να μπεις.
Αμα βγαζεις 25-30 καμψεις,40 κοιλιακους,5-6 ελξεις και καμια 5αρα χαλαρο τρεξιματακι
θα τα πας μια χαρα
Φαντασου στο τελςο θα βγαζεις 60-70 καμψεις και κοιλιακους και 10-13 ελξεις :)

Μην παιρνεις και ορκο διοτι Το Τ/Π. Ε. Ν της 314 ως τωρα ειναι για κλαματα εως τωρα αυριο τους πανε σε μουσεια σε καποιες μοναδες... Κολεγιο το καταντησανε το θεμα με τα κωλοβυσματα τους, αλλα οσοι νομιζουν οτι θα πανε ειδικες δυναμεις κ θα την περασουν στο χαλαρο να μην χαιροντε γιατι αν τυχουν σε μαχημο τ/π. Ε. Ν κ μοναδα θα τα δουν πολυ σκουρα, απλως προειδοποιω γιατι θα ψαχνοντε να φυγουνε τρεχοντας μετα αλλα θα ναι αργα..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης