ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

ILIAS KRITI έγραψε:Οποιος δεν θελει και φυσικα δεν παει, ο αριθμος ομως που θα παρουν στην ομαδα δι. Ας ειναι συγκεκριμενος και αυτο δεν αλλαζει. Ανεξαρτητα ομως απο αυτο εμενα δεν με ενδιαφερει αν μπω στη δι. Ας Ή στη δελτα Ή αν βαραω σκοπετο στο υπουργειο. Με ενδιαφερει να μπω στη σχολη και ολα τα αλλα ερχονται.

φίλε ηλία δεν μπορούνε να πάρουνε άτομα χωρίς την θελησή τους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επιμένεις

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Δεν επιμενω σε αυτο. Οσοι δεν θελουν δεν μπαινουν. Η δι. Ας ομως θα παρει συγκεκριμενο αριθμο. Αυτο ειναι στανταρ. Θα συμπληρωσουν και απο παλιοτερες σειρες σιγουρα. Που ειναι το παραξενο δηλαδη;

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
john

Δημοσίευση από john »

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει. Το ωραριο της ΔΙ. ΑΣ ειναι κυλιωμενο σε 6ωρα απο 07:00-13:00,13:00-19:00,19:00-01:00 εχοντας ενα ρεπο αλλα καθολου αδιαθετο την βδομαδα. Ακουγετε εντονα οτι θα ενεργοποιηθει και το 01:00-07:00 και θα δινεται και αδιαθετο στο προσωπικο της ομαδας. Γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο; Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα και παλι

μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Ακουγεται οτι αυτο θα ισχυσει και μου το ειπαν και απο το τμημα της γειτονιας μου απλα δεν ειχαν ατομα για βραδυνο και με μας θα το φτιαξουν

john

Δημοσίευση από john »

Μακαρι να ειναι ετσι. Γνωριζει κανεις αν εχει βγει καποια επισημη ανακοινωση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

john έγραψε:Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει. Το ωραριο της ΔΙ. ΑΣ ειναι κυλιωμενο σε 6ωρα απο 07:00-13:00,13:00-19:00,19:00-01:00 εχοντας ενα ρεπο αλλα καθολου αδιαθετο την βδομαδα.Ακουγετε εντονα οτι θα ενεργοποιηθει και το 01:00-07:00 και θα δινεται και αδιαθετο στο προσωπικο της ομαδας. Γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο; Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα και παλι

προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό.
Police_man
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Police_man »

AΚούγεται κι αυτό τελευταια. Για τους νεοεξερχόμενους ειδικούς φρουρούς. Το έχω πει ότι ακούγεται ότι οι 300 θα πάνε στην Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Και οι 200 στα ΑΤ της ΓΑΔΑ (20 ΑΤ περίπου όλα στο κέντρο της Αθηνας). Γνώμη μου είναι ότι αν στην ΔΙΑΣ θελανε να κάνουνε ουσιαστική δουλειά θα ήτανε προτιμότερο να πάρουνε 300ΕΦ 3ης σειράς. Αλλά τα ΑΤ δουλεύουνε πλέον με τους ΕΦ 3ης σειράς. Περιπολικά - δίκυκλα κλπ. Οπότε θα είχαμε μια τεράστια αποδυνάμωση των ΑΤ. Γι αυτό το λόγο έχει γεμίσει η ΔΙΑΣ νλεους Αστυφύλακες κ Ειδικούς Φρουρούς. Δυστυχώς τα νέα παιδια δεν γνωρίζουν τη δουλειά. Το ψωμοτυρι της ΔΙΑΣ επιβάλλεται να είναι οι έλεγχοι ατόμων κ οχημάτων. Ποιος θα τους κάνει ο πρωην δοκιμος που έκανε σκοπιά, βοηθός ΑΞΥΠ και αραια και που κανενα τρίτο άτομο στο όχημα δίχως ευθύνες και με όρεξη μηδέν. Σιγουρα υπάρχουνε και οι εξαιρεσεις. Οι περισσοτεροι παλιοτεροι ΑΣΤΥΦ και ΕΦ σνομπαρουν την ΔΙΑΣ μιας και στα ΑΤ που υπηρετούνε κάνουνε στανταρ πλέον υπηρεσιες περιπολικα κ μηχανές με τα νυχτερινά τους, κανονιζουνε το ωράριο τους σε τυχόν δουλειες τους και κάνουνε και τα 5 νυχτερινά το μήνα. Ίσως η νυχτερινή επικειμενη βαρδια της ΔΙΑΣ 01-07 δελεάσει πολλούς. Τα νυχτερινα και το αδιαθετο ίσως κανουνε καποιους να το ξανασκεφτούνε. Αλλα θα δημιουργησει άλλα θέματα.
trolletarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από trolletarios »

Rafale έγραψε:
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:εκει που σηκωνεται ο συνοδηγος και πυροβολει ειναι αρκετα δυσκολο. Κανεις δεν θα σου δωσει την απολυτη απαντηση...
σου ειπα ειμαι ασχετη απο μηχανεςΕικόνα Υπαρχει και τετοιο ενδεχομενο; Να πυροβολησει κατα αυτο το τροπο; Μαλλον οταν μονο το κανει πραξη θα μπορει να δωσει απαντηση. Ο θεος μαζι σας

Μα καλα, δεν εχεις δει ποτε ταινια του Σερτζιο Λεονε; Στο ενα χερι το περιστροφο μαζι με το χαλιναρι, και στο αλλο το λασσο.
trolletarios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από trolletarios »

ILIAS KRITI έγραψε:Εχω μια απορια που αφορα την δικυκλη αστυνομευση και δεν αναφερομαι μονο στην δι. Ασ... Σε περιπτωση τροχαιου. Που φταιει ο αστυνομικοσ. Η μηχανη εχει γινει ''κουταλι'' το ιδιο και το αυτοκινητο του ''πολιτι''. Τι γινεται; Ακολουθει Ε. Δ. Ε;

Το παρακατω παντως ειναι πραγματικο περιστατικο, το ειδα ο ιδιος.

Κατηφορικος δρομος, αυτοκινητα σταματημενα στο φαναρι, κατεβαινει περιπολικο απο τον κατηφορο και κοπαναει λιγακι τον τελευταιο σταματημενο στη σειρα.

Κατεβαινει ο τυπος, κατεβαινουν και οι αστυνομικοι.

Ο ενας αστυνομικος κοιταζει τον προφυλακτηρα του περιπολικου και λεει στον τυπο "Ενταξει, δεν παθαμε τιποτε, μπορεις να φυγεις".

Ο τυπος μπαινει στο αμαξι και εξαφανιζεται.
Police_man
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Police_man »

ILIAS KRITI έγραψε:Εχω μια απορια που αφορα την δικυκλη αστυνομευση και δεν αναφερομαι μονο στην δι. Ασ... Σε περιπτωση τροχαιου. Που φταιει ο αστυνομικοσ. Η μηχανη εχει γινει ''κουταλι'' το ιδιο και το αυτοκινητο του ''πολιτι''. Τι γινεται; Ακολουθει Ε. Δ. Ε;

Όπου εμπλέκεται όχημα του Δημοσίου γίνεται ΕΔΕ είτε φταίει είτε οχι ο Αστυνομικος στην περίπτωσή μας. Αν φταει ο συναδελφος τότε τη βγαζει με ενα πρόστιμο. Φίλος μου παραβίασε στοπ σε καταδίωξη 4.00 και προκάλεσε ζημια σε καινουργιο αυτοκινητο 17000Ε! Πλήρωσε πρόστιμο 150Ε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος αποζημιώθηκε απο την Νομαρχία.

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

Πως μπαινεις στην ομαδα ΔΙΑΣ; Τι διαδικαςια υπαρχει; Χρειαζονται πανελληνιες;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από illy »

Ενας φιλος μου μπηκε στην ομαδα ΔΙΑΣ διχως να το επιθυμει, δεν ειχε κ διπλωμα μηχανης ωσπου ειχε ατυχημα, εσπασε το χερι του κ τους εκανε αναφορα για το ατυχημα κ φυσικα εφυγε απο την ομαδα ΔΙΑΣ κ επεστρεψε στα παλια του καθηκοντα
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

karabill έγραψε:Πως μπαινεις στην ομαδα ΔΙΑΣ; Τι διαδικαςια υπαρχει; Χρειαζονται πανελληνιες;

Xρειάζεται να είσαι ήδη στην αστυνομία. Είτε σαν αστυφύλακας είτε σαν ειδικός φρουρός
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Προκηρύξεις Για Ειδικουςφρουρους που μπορω να βρω?
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

karabill έγραψε:Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Προκηρύξεις Για Ειδικουςφρουρους που μπορω να βρω;

Προκήρυξη ειδικών φρουρών 2010
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης