Black_Knight έγραψε:
Καλά φίλε έχεις δίκιο.
Όταν έρθεις να μείνεις στην Αθήνα να προμηθευτείς πράσινη κάρτα μην σε μαζέψει η ΕΛ. ΑΣ με καμιά επιχείρηση σκούπα μαζί με τους πακιστανούς

Black_Knight έγραψε:
Καλά φίλε έχεις δίκιο.
Όταν έρθεις να μείνεις στην Αθήνα να προμηθευτείς πράσινη κάρτα μην σε μαζέψει η ΕΛ. ΑΣ με καμιά επιχείρηση σκούπα μαζί με τους πακιστανούς
μπορει να μην συμφωνεις με την αποψη του επισκεπτη αλλα και αυτος δεν ειναι τροπος Να του μιλας κατα αυτο το τροπο. Μπορεις να πεις την αποψη σου χωρις να θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου. Εσυ τωρα δηλ τι προαγεις; Επιπεδο; Μ αρεσει που αρθρογραφεις κιολας!Giannis Ni έγραψε:Καλά τώρα τι μας λες; Είσαι σοβαρός;Τι παίρνεις; Είσαι ψυχοπαθείς;Τι σημαίνει έχουμε την δική μας ιστορία; Είναι αυτό επιχείρημα για να ανεξαρτιτοποιηθείτε; Πάτε καλά; Κάθε περιοχή έχει την δική της ιστορία. Πρέπει να ανεξαρτιτοποιηθεί; Μόνον η Κρήτη είναι το στολίδι της Ευρώπης; Μονον εσείς 'εχετε Ιστορια υπεροχους ανθρωπους, ντομπρους και παλικαρια. Εγώ μπορώ να σου άλλες 5 περιοχές πιο ένδοξες από την Κρήτη. Τι θα πει ". Τι κανει λοιπον η Ελλαδα για εμας εκτως απο το να μας παιρνει φορους; Μηπως εχουμε δρομους, συγκοινωνιες, γυπεδα, σχολεια. "; Είστε στα καλά σας; Τοπικούς ηγέτες δεν έχετε; Αυτοί δεν φταίνε; Δεν διαχειρίζονται τα οικονομικά σας οι τοπικοί σας άρχοντες;ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:Καλα ολα αυτα που γραφετε ρε κοπελια αλλα μη ξεχνατε οτι εχομε κι εμεις τα δικια μας. Ιστορια κατεχετε; Η ΚΡΗΤΗ μας ειναι το στολιδι της ευρωπης με λαμπρη ιστορια υπεροχους ανθρωπους, ντομπρους και παλικαρια. Δυνατη οικονομια και δυνατοτητες αναπτυξης λογω της θεσης της στο χαρτη. Τι κανει λοιπον η Ελλαδα για εμας εκτως απο το να μας παιρνει φορους; Μηπως εχουμε δρομους, συγκοινωνιες, γυπεδα, σχολεια. Γιατι να μην θελουμε ανεξαρτησια; Μηπως θα μας παρουν οι αμερικανοι; Ακομη κι αν αυτο γινει καλυτερη θα ειναι η μοιρα μας.
Τι θα πει " Γιατι να μην θελουμε ανεξαρτησια; " Ε τότε να πει το ίδιο και η Μακεδονία, η Ήπειρος κτλ κτλ.Και τι θα γίνει η Ελλάδα; Κρατίδια; Μήπως θέλετε να γινουμε δορυφοροι άλλων κρατών... ;
Μου φαίνετε πως τα πολλά ναρκωτικά σας πείραξαν...
δεν ειπα να τον συγχαρεις αλλα και δεν μπορεις να του λες οτι ειναι ψυχασθενης η οτι παιρνει ναρκωτικα. Νομιζω ξεφυγες κατα πολυ. Καλυτερα αυτοι οι χαρακτηρισμοι να μην γραφονται. Τελος παντων. Δεν θελω να συνεχισω αλλο γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα. Αλλα ξερεις μου χτυπησε πολυ ασχημα στο ματι.Giannis Ni έγραψε:Αυτές οι απόψεις είναι ανθελληνικές και διχάζουν την Ελλάδα. Τι θα πει να γινει ανεξάρτητη η Κρήτη; Τι είναι η Κρήτη; Το χωριό των Γαλατών; Εκει χύθυκε αίμα για την ένωση. Τα ίδια λέγαν και κάτι εθνοπροδότες Κύπριοι και την έγαφαν από τους Τούρκους... Για σοβαρευτείτε λίγο και αφηστε τα ***** αυτά. Άντε γιατι ολα τα είχαμε οι μερικοί Εθνοπροδότες της Κρήτης μας έλλειπαν. Τι θέλεις δλδ να προάγω με αυτές τις αηδίες που ακούω. Τι επίπεδο να προάγω με αυτές τις ανθελληνικές και προδοτικές απόψεις; Μήπως να τον συγχαρώ κιόλας;
ελεος έγραψε:μπορει να μην συμφωνεις με την αποψη του επισκεπτη αλλα και αυτος δεν ειναι τροπος Να του μιλας κατα αυτο το τροπο. Μπορεις να πεις την αποψη σου χωρις να θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου. Εσυ τωρα δηλ τι προαγεις; Επιπεδο; Μ αρεσει που αρθρογραφεις κιολας!
mak έγραψε:Ρε παιδια γιατι σκατε; Η κρητη απο 1-1-2011 θα ειναι ανεξαρτητη μεσω του Καλλικρατη.
ελεος έγραψε: μπορει να μην συμφωνεις με την αποψη του επισκεπτη αλλα και αυτος δεν ειναι τροπος Να του μιλας κατα αυτο το τροπο. Μπορεις να πεις την αποψη σου χωρις να θιγεις την προσωπικοτητα του αλλου. Εσυ τωρα δηλ τι προαγεις; Επιπεδο; Μ αρεσει που αρθρογραφεις κιολας!
άσε που Η Ντόρα θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός κάπουdn24 έγραψε:χαχα πεστο ψεμματα. Ετσι ακριβως.Signaller έγραψε:5% θα πέσει το πανελλαδικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ
ILIAS KRITI έγραψε:Θέτουμε τον εαυτό μας υπέρ της ανεξαρτησίας της Κρήτης για πάρα πολλούς λόγους.
Κατ'αρχάς για λόγους ιστορικούς. Η κρήτη αποτελεί κομμάτι της Ελληνικής επικράτειας για λιγότερο από 100 χρόνια. Πρόκειται για ένα μέρος με διαφορετικό γλωσσικό ιδίωμα (οι γλωσσολογικές διαφορές Κρήτης- Ελλάδας είναι γνωστεσ) .
ελπιζω να σας καλυψα αν και νομιζω οτι μιλαω καλε ελληνικα.NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Σε παρακαλώ συμπατριώτη μου Ηλία εξήγησέ μου τι ακριβώς υποδηλώνει το έκτρωμα που παρουσίασες σαν δήθεν Σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης. Αν δεν ξέρεις λεπτομέρειες τότε και επειδή η ημιμάθεια είναι χειροτέρα της αμάθειας θα λάβω εγώ την σκυτάλη...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης