Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

greko_27 έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:Δεν ισχύει αυτό... Όταν έδωσα εγω για το λιμενικο πριν 2 χρονια. Με όλα αθλήματα και ιατρικές εξετάσεις άψογες, αποφάσισαν ότι δεν ειχα βασικες γνώσεις σε αγγλικά, ιστορία, έκθεση κλπ// σημειωτέον δε, ότι είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου, έχω ανώτατα πτυχία σε αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά καθώς και διπλωματα κυβερνήτη ταχυπλόου, ιστιοφόρού, καταδύσεις κλπ... Στα μαθήματα λοιπόν είπαν ότι εγραψα 10/20 οριακά δηλαδή και φυσικά το υπουργείο στη προκύρηξη έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν μπορ΄ς να ζητήσς επανεξέταση γραπτών... Τυχαίο να υποθέσω. Ε; Αν έχεις βίσμα διάβαινε!

Kαλα η ΝΔ κυβερνουσε... (πρωτη στις λαδιες) ... Επρεπε να το ψαξεις καλυτεραΕικόναΕικόναΕικόνα
ααχαχχαχαχα μεγαλε ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει... Τα βλεπουμε και τωρα και με το αλλο κομμα... Τα εφτια3ε ολα... ΟΥΣΤ...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

sta8hsss έγραψε:
greko_27 έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ έγραψε:Δεν ισχύει αυτό... Όταν έδωσα εγω για το λιμενικο πριν 2 χρονια. Με όλα αθλήματα και ιατρικές εξετάσεις άψογες, αποφάσισαν ότι δεν ειχα βασικες γνώσεις σε αγγλικά, ιστορία, έκθεση κλπ// σημειωτέον δε, ότι είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου, έχω ανώτατα πτυχία σε αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά καθώς και διπλωματα κυβερνήτη ταχυπλόου, ιστιοφόρού, καταδύσεις κλπ... Στα μαθήματα λοιπόν είπαν ότι εγραψα 10/20 οριακά δηλαδή και φυσικά το υπουργείο στη προκύρηξη έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν μπορ΄ς να ζητήσς επανεξέταση γραπτών... Τυχαίο να υποθέσω. Ε; Αν έχεις βίσμα διάβαινε!

Kαλα η ΝΔ κυβερνουσε... (πρωτη στις λαδιες) ... Επρεπε να το ψαξεις καλυτεραΕικόναΕικόναΕικόνα
ααχαχχαχαχα μεγαλε ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει... Τα βλεπουμε και τωρα και με το αλλο κομμα... Τα εφτια3ε ολα... ΟΥΣΤ...

Φιλαρακι ο κεφαλογιαννης εφερε τις γραπτες εξετασεις στο ΛΣ το 2007 για να χωσει στην προκηρυξη των Λ/Φ του 2007 τα λεβεντοπαιδα της εκλογικης του περιφερειας... Δεν τα ξερεις καλα... Η παραπανω κοπελα (συμφωνα με τα λεγομενα της) με τα μορια ηταν σιγουρα μεσα στους επιτυχοντες... Τωρα εαν την τρωγανε τα βυσματα στα υγειονομικα ή στα αθληματα αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο... Και δεν ειναι η μονη που διαμαρτυρεται...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από electrolisa »

Παντως αποτι εχουμε δει ξανα φεραν τα μορια στο προσκηνιο. Ωστοσο αν δεν μπει ο ασεπ τη μεση, παλι η ιδια βυσματοκατασταση θα επικρατησει.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από REPAINER »

Αν υπαρχει γερο δοντι μια χαρα περναει το βυσμα και με τον ασεπ, απλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να μπει καποιος χωρις να κινδυνεψει απο τη δικαιοσυνη... Γινονται ομως και με την παρουσια του ασεπ, και παλι πολλα, βλεπε πλαστα απολυτηρια κλπ

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

electrolisa έγραψε:Παντως αποτι εχουμε δει ξανα φεραν τα μορια στο προσκηνιο. Ωστοσο αν δεν μπει ο ασεπ τη μεση, παλι η ιδια βυσματοκατασταση θα επικρατησει.

Αυτο το χαλι ομως που επικρατουσε στις γραπτες εξετασεις δεν επικρατουσε παλιοτερα... Τουλαχιστον με τα μορια υπηρχε και καποια αξιοπρεπεια... Δηλαδη εαν τα ειχες τα μορια=2 ξενες γλωσσες,ECDL και απολυτηριο λυκειου πανω απο 18 περνουσες. Αλλου μπορουσανε να σε φανε και αλλιως λειτουργουσαν τα βυσματα με τα μορια... Εδω στις γραπτες εξετασεις μπηκαν ατομα και με 10αρια, με 11αρια απολυτηρια λυκεια. Ημαρτον δηλαδη... Που στην προκειμενη περιπτωση δεν ειχαν καν το δικαιωμα να δωσουν με τα μορια... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

REPAINER έγραψε:Αν υπαρχει γερο δοντι μια χαρα περναει το βυσμα και με τον ασεπ, απλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να μπει καποιος χωρις να κινδυνεψει απο τη δικαιοσυνη... Γινονται ομως και με την παρουσια του ασεπ, και παλι πολλα, βλεπε πλαστα απολυτηρια κλπ

ναι αλλα πιανονται...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Μονο που φετος δεν πιαστηκε κανεις, και υπηρχαν πλαστα. Μαλιστα σε καποιο θεμα καποιος ειχε γραψει για 2-3 που ξαφνικα σε σχεση με περυσι το απολυτηριο τους αλλαξε. Και μη πουμε παλι τα ιδια οτι μπορει να ξανακανε την τριτη λυκειου, γιατι απλα δεν γινεται αυτο

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Επιασαν δυο repainer στην β. Επεσα δυο θεσεις!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Στην α τπτ παντως
L.o.k.a.t.z.i.s.

Δημοσίευση από L.o.k.a.t.z.i.s. »

Βυσμα παιζει. Φιλος στο νησι μπηκε λιμενικο χωρις να γραψει καλα. Με βυσμα πρωην υπουργο. Κ κανει παραμεθωριο σε ενα μικρο νησακι 30 λεπτα απο εμας. Απο βυσμα επισης με καταλληλες γνωριμιες (και 2000-3000 ευρω) αλλαζεις το απολυτηριο σου. Και παντου στους Η/υ φαινεται το νεο. Αληθεια ποσοι Ε. Φ φετος με απολυτηρια 18 και πανω ειδατε; Ονειρο ζωης τους να γινουν Ε. Φ... Ολα τα διπλωματα μηχανης και αυτοκινητου βγαινουν με λαδωμα. Απολυτηρια στρατου; Χμ...312 10 γ εσσο που θα απολυθει σε 2 μηνες,(συνυπηρετουσαμε και αν μπει και δε μπω χαλαρα θα τον δωσω) πηρε Ι (2) αοπλο, εφυγε απ ειδικες δυναμεις και ομως θα απολυθει απο πενταγωνο με απολυτηριο ειδ. Δυναμεων. Πιστευετε πως ειναι ο μονος; Δε νομιζω... Αληθεια, οι περισοτεροι δημοσιοι υπαλληλοι με ποστα λαδωνονται. Στην ενωση πολυτεκνων θα διαφερουν; Η στην αστυνομια θα σου πουν μαζι με τα δικαιολογιτικα φερε και τα αδερφια σου; Στην ελλαδα αν εχεις λιγο χρημα κανεις τα παντα. Ισως να μην παιζει αμεσα βισμα, παιζει ομως εμεσα. Οι κλεφτες φερανε την κριση και κλεφτες δυστυχως μαζι με τους πολιτικους ειμαστε και εμεις... Μαζι τα φαγαμε ειπε καποιος.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Υπαρχει Ι2 αοπλο; Δεν ειρωνευομαι. Απλα νομιζα οτι δεν υπαρχει. Μηπως εχω λαθος εντυπωση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχει προφανώς και θα μπερδεύτηκ, όσο για τα πλαστά δίπλωματα και απολυτήρια. Φίλε λοκατζή αν θες κάνε και εσύ. Και μετά πες μου σε ποιο κελί στον κορυδαλλό θα είσαι για να σου στέλνω τσιγάρα
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

ΕικόναΕικόναΕικόνα
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Βρε ποιόν μου θυμίζει... Βρε ποιόν μου θυμίζει... ;
...

Δημοσίευση από ... »

3000 ευρω νομιμοτατο κρατικο στα αγγλικα. Λιγα λογια και καλα. Και εσεις κοιμηθηται τον υπνο του δικαιου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης