Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Kerveros έγραψε:Κατ'αρχήν όσοι δεν έχουν αρκετά δε σημαίνει ότι είναι ανίκανοι. Δηλ.14000 έτομα λες ότι είναι ανίκανα; Εγώ δεν ισοπέδωσα τίποτα απλά αφήνω να αιωρείται μια τέτοια πιθανότητα. Ούτε ρίχνω τις ευθύνες εκεί. Χαίρω πολύ, αν τη δουλειά που βρήκα τώρα την έβρισκα από πέρσυ θα είχα πάρει 2 διπλώματα οδήγησης και θα ήμουν μέσα τώρα. Ε τί να κάνουμε, δεν μπόρεσα. Στην επόμενη δε γίνεται γιατί πάω στα 29... Όχι κι ότι είμαστε και ανίκανοι, έλεος. Πλέον προσπαθώ για τον επόμενο στόχο τώρα που μου έκατσε δουλειά επιτέλους... Ίσως και γι'αυτό να έγιναν όλα. Η μοίρα έχει άλλα σχέδια... Ο. Κ, εσείς θέλετα να πιστεύετε αυτό που φαίνεται. Εμένα θα μου επιτρέψετε να θέλω να μη μένω σ'αυτό που φαίνεται αλλά στο τί μπορεί να υπάρχει από πίσω. Σε όλους τους τομείς... Δεν ξαναμιλάω γι'αυτό το θέμα, ας νομίζει ο καθένας ότι θεωρεί σωστό.

απο τα 650... Που κληθηκαν για εξετασεις-αθληματα ενα 30-35 τοις εκατο κριθηκαν 'ανικανοι'
γι αυτο δεν μπορεις να πεις με βεβαιοτητα οτι 14000 ατομα ηταν ικανα. Δεν μπορει ο καθενας που θελει ετσι Απλα να μπει σε σωματα ασφαλειας να τον παιρνουν χωρις καποια κριτηρια (ΔΜΣ, εμπειρια σε οπλα, κα) και προ παντος να το γουσταρει.
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Είπα να μην ξαναμιλήσω αλλά πάλι κάποιος λέει ότι θέλει χωρίς να με ξέρει... Ότι κάποτε έβαλα βύσμα τί σημαίνει; Εγώ δεν το παίζω υπεράνω, σε διαγωνισμό που ξέρεις ότι είναι βυσματικός όπως ήταν του π. Σ δεν θα βάλεις βύσμα; Ότι λέω εδώ και καιρό δεν το λέω για να κράξω ούτε κλαίγομαι, αν είχα τα μόρια θα έμπαινα.(τους μόνους που κράζω είναι αυτούς που μετά το παίζουν ιστορία). Ξαναλέω ότι απλά λέω την άποψή μου η οποία είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ούτε το λέω επειδή είδα κάτι στραβό στο στρατό. Οτιδήποτε βλέπω και ακούω το ψάχνω.

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Δεκτη η γνωμη σου κοπελια
δεν ξερω αν προσεξες οτι εγω επανεφερα το θεμα σε συζητηση και εδωσα εμφαση στο οτι δεν υπηρχε καμια περιπτωση να πεχτει 'λαδια' σε αυτον τον διαγωνισμο (ΕΦ) και ολα τηρηθηκαν κατα γραμμα, σε αντιθεση με διαγωνισμο πυροσβεστικης που εδωσα οπου τα βυσματα δινανε ρεσιταλ
Kerveros

Μπορεί και οι 500 να μπήκαν κανονικά, δε με αφορά. Απλά αφήνω μια πιθανότητα, επειδή δεν έχω αποδείξεις, ότι μπορεί και Κάποιος Να παρείσφρησε έτσι γιατί δεν θέλω να είμαι απόλυτη. Στη φόρα μπορείς να τον βγάλεις μόνο αν είσαι κι εσύ επιτυχών και ξέρεις ότι δεν έχει τα μόρια που του βάλανε... Και για να το κάνεις θα πρέπει να'χεις και λόγο. Που το Παράλογο σ'αυτό που λέω. Μπορεί όχι σ'αυτή τη σειρά αλλά σε κάποια άλλη να γίνει. Σύμφωνα με τη θεωρία των πιθανοτήτων. Και να γίνει αυτό δε σημαίνει ότι ο διαγωνισμός είναι βυσματικός. Αυτό παντού μπορεί να συμβεί. Βαρέθηκα να γράφω γι'αυτό, να'στε καλά.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

illy έγραψε:Δεν ειπαμε οτι ειναι στρατος... Κ ξερουμε τι ειναι σωματα ασφαλειας! Ειπαμε ο καθενας με την αποψη τουΕικόνα

η αποψή του καθένα τουλάχιστον να είναι με στοιχεία. Υπάρχει θέμα με τις μεταθέσεις των αστυνωμικών και αναφέρεται στα πόσα χρόνια μπορεί να πάρει μετάθεση ένας ειδικός φρουρός

Υ. Γ Διαγράφω τα μηνύματα που φέρνουνε μέλη σε διαμάχη
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:
illy έγραψε:Δεν ειπαμε οτι ειναι στρατος... Κ ξερουμε τι ειναι σωματα ασφαλειας! Ειπαμε ο καθενας με την αποψη τουΕικόνα

η αποψή του καθένα τουλάχιστον να είναι με στοιχεία. Υπάρχει θέμα με τις μεταθέσεις των αστυνωμικών και αναφέρεται στα πόσα χρόνια μπορεί να πάρει μετάθεση ένας ειδικός φρουρός

Υ. Γ Διαγράφω τα μηνύματα που φέρνουνε μέλη σε διαμάχη
Οκ ΓΜΑΚ, δεν αντιλεγωΕικόνα ξαναλεω, ο καθενας εχει την αποψη του... Δεν επιβαλλεται κανεις σε κανεναν, κ ειναι απολυτα σεβαστη
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Κατ'αρχήν όσοι δεν έχουν αρκετά δε σημαίνει ότι είναι ανίκανοι.Δηλ.14000 έτομα λες ότι είναι ανίκανα;Εγώ δεν ισοπέδωσα τίποτα απλά αφήνω να αιωρείται μια τέτοια πιθανότητα. Ούτε ρίχνω τις ευθύνες εκεί.Χαίρω πολύ, αν τη δουλειά που βρήκα τώρα την έβρισκα από πέρσυ θα είχα πάρει 2 διπλώματα οδήγησης και θα ήμουν μέσα τώρα.

Αν δεν τηρούνε τα προσόντα της προκήρυξης ανίκανα είναι πως να το κάνουμε; Η προκήρυξη βγαίνει από το 1999 εσύ πέρσι θυμήθηκες να κάνεις τα χαρτιά σου; Μην ρίχνεις τις ευθύνες αλλού

Kerveros

Ναι, φέτος μου'ρθε, το '07 μπήκα στρατό και ως τότε ασχολιόμουν μ'αυτό, ποιο το πρόβλημα; Και δ ε ν Ρ ί χ ν ω Τ ι ς Ε υ θ ύ ν ε ς Α λ λ ο ύ !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Ναι, φέτος μου'ρθε, το '07 μπήκα στρατό και ως τότε ασχολιόμουν μ'αυτό, ποιο το πρόβλημα;Και δ ε ν Ρ ί χ ν ω Τ ι ς Ε υ θ ύ ν ε ς Α λ λ ο ύ !

Φαίνεται. Λές ότι δεν είχες λεφτά για τα διπλώματα επειδή δεν είχες δουλεία.
Kerveros

Ε ναι, ότι δεν Έβρισκα δουλειά γεγονός δεν είναι; Δε νομίζω σ'αυτό να φταίω εγώ; Και δεν ήθερα να πάω να δουλέψω και μπαργούμαν, ή υποδοχή κάπου για να βγάλω λεφτά να πάρω τα διπλώματα οδήγησης. Άλλωστε δε μου το επέτρεπε η τότε σχέση μου και το σεβάστηκα. Δουλειά δεν έβρισκα πουθενά φυσιολογικά, ούτε λάτζα, ούτε πωλήτρια, όυτε σεκιούριτι. Να πω στη μάνα μου γιατί δεν έκανε 4 παιδιά να'μασταν πολύτεκνοι; Και στο Λύκειο δεν έγβαλα 19, τί να κάνουμε. Μόνο τις καταδρομές είχα και μάλιστα ήμουν η μόνη γυναίκα. Δεν κατηγορώ άλλους αλλά δεν γίνεται να μου λες ότι φταίω κι εγώ. Εγώ έκανα ότι μπορούσα απ'τη στιγμή που ενδιαφέρθηκα και ασχολήθηκα γ'αυτό το διαγωνισμό. Δεν ήταν με γραπτά για να πεις ότι δεν διάβασα αρκετά και δεν έγραψα καλά. Τώρα που έχω τη δουλειά δεν με πιάνει η ηλικία. Τί να κάνουμε, δεν θα πεθάνουε κιόλας. Πες ότι δεν είχα περιθώριο χρόνου να κάνω κάτι παραπάνω. Αυτό δεκτό.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Τοτε βρες τιποτα αλλο για την ηλικια σου και για τα προσοντα σου.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

Kerveros έγραψε:Ε ναι, ότι δεν Έβρισκα δουλειά γεγονός δεν είναι; Δε νομίζω σ'αυτό να φταίω εγώ; Και δεν ήθερα να πάω να δουλέψω και μπαργούμαν, ή υποδοχή κάπου για να βγάλω λεφτά να πάρω τα διπλώματα οδήγησης. Άλλωστε δε μου το επέτρεπε η τότε σχέση μου και το σεβάστηκα. Δουλειά δεν έβρισκα πουθενά φυσιολογικά, ούτε λάτζα, ούτε πωλήτρια, όυτε σεκιούριτι. Να πω στη μάνα μου γιατί δεν έκανε 4 παιδιά να'μασταν πολύτεκνοι; Και στο Λύκειο δεν έγβαλα 19, τί να κάνουμε. Μόνο τις καταδρομές είχα και μάλιστα ήμουν η μόνη γυναίκα. Δεν κατηγορώ άλλους αλλά δεν γίνεται να μου λες ότι φταίω κι εγώ. Εγώ έκανα ότι μπορούσα απ'τη στιγμή που ενδιαφέρθηκα και ασχολήθηκα γ'αυτό το διαγωνισμό. Δεν ήταν με γραπτά για να πεις ότι δεν διάβασα αρκετά και δεν έγραψα καλά. Τώρα που έχω τη δουλειά δεν με πιάνει η ηλικία. Τί να κάνουμε, δεν θα πεθάνουε κιόλας. Πες ότι δεν είχα περιθώριο χρόνου να κάνω κάτι παραπάνω. Αυτό δεκτό.

αμα εβγαλες το λυκιο με 19 Με ενα λουερ που λιγο πολυ ολοι εχουμε και με τα απλα διπλωματα Ποθ ουτος ιαλος θα τα βγαλεις καποια μερα τηα περναγες ανετα... Οποτε μην κλεγεσε

Kerveros

Δεν κλαίγομαι, επιτέλους πια! Και δεν έβγαλα 19 στο λύκειο Πριν 10 χρόνια τί να κάνουμε! Έκανα άλλα πράγματα. Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που έγραψα την άποψή μου γι'αυτό το θέμα, αν είναι ο καθένας να νομίζει ότι θέλει και να κατηγορεί και να κράζει Τί να πω. Ο καθένας ας νομίζει ότι θέλει, το θέμα έχει λήξει αλλά συνεχίζετε να κράζετε, τί να πω. Η ζωή προχωράει κι ο καθένας ας ασχοληθεί με τις επιλογές του χωρίς να λογοδοτεί στους άλλους.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Kerveros έγραψε:Δεν κλαίγομαι, επιτέλους πια! Και δεν έβγαλα 19 στο λύκειο Πριν 10 χρόνια τί να κάνουμε! Έκανα άλλα πράγματα. Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που έγραψα την άποψή μου γι'αυτό το θέμα, αν είναι ο καθένας να νομίζει ότι θέλει και να κατηγορεί και να κράζει Τί να πω. Ο καθένας ας νομίζει ότι θέλει, το θέμα έχει λήξει αλλά συνεχίζετε να κράζετε, τί να πω. Η ζωή προχωράει κι ο καθένας ας ασχοληθεί με τις επιλογές του χωρίς να λογοδοτεί στους άλλους.
κερβερος ξερεις που θα με βρειςΕικόνα οπως ειπαμε, καθε αποψη σεβαστη!
Dum spiro spero
policeman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από policeman »

ΒΥΣΜΑ για την Αστυνομία; Παλιά στο Τέξας, όπως ακριβως το γράφω. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ οι προκηρυξεις. Μην τρώτε κουτοχορτο. Όποιος τα λεει αυτα είτε ειναι ασχετος είτε κακοπροαίρετος είτε έχει κάψει ιμάντα χρονισμού.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης