Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Μα εγώ σε όλους τους διαγωνισμούς με μόρια αυτό λέω, ότι ωραία, ανακοινώνονται τα μόρια του καθενός. Αλλά ξέρω αν πραγματικά τα έχει; Και δεν μιλάω για όλους, απλά αφήνω πάντα μια πιθανότητα ότι δεν αποκλείεται στους 500 ας πούμε να πέρασαν και 10 άτομα έτσι... Ή έστω 1. Απλά για να βάλει κάποιος ας πούμε σε υποψήφιο ότι έχει δίπλωμα μηχανής χωρίς να έχει ή ότι έχει προφίσιενσι χωρίς να έχει, παίζει το κεφάλι του γιατί αν τον πιάσουν πάει μετά... Για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει πάρει λεφτά.. Απλά αφήνω μια τέτοια πιθανότητα. Αυτό λέω κι όχι ότι ο διαγωνισμός των ε. Φ ήταν βυσματικός. Αυτό το οποίο υπάρχει πιθανότητα να συμβεί σε οποιοδήποτε διαγωνισμό. Χαμηλή μεν, αλλά υπάρχει. Αυτό λέω και τίποτα άλλο.

αν παρακολουθείς καιρό το φόρουμ. Θα έβλεπες πολλά άτομα που κάνανε ένσταση και τελικά δεν βρέθηκε κάτι πλαστό. Οπότε μην είσαι πάντα τόσο απόλυτη

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Γιατι να μην θελουν να την περασουν; Ειχαν προσωπικες διαφορεσ; Εγω ελεγα οτι ειμαι 1.78. Με βγαλανε 1.75 και τις 2 φορεσ. Να κανω φασαρια; Η ξαδερφη μου περσυ εδινε αθληματα για αστυφυλακων. Ντραπηκε να πει οτι την κοψανε στο υψοσ. Κι ας ειναι ο πατερας της στη διωξη ναρκωτικων. Και ειπε οτι δεν εβρισκε το γηπεδο σε μασ.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πολλά κορίτσια κάνανε φέτος τα χαρτιά τους απλά λίγες είχανε τα μόρια τα αποτελέσματα υπάρχουνε και μέσα στο φόρουμ. Όποιος θέλει μπαίνει και τα κοιτάζει Εικόνα
...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω να το εκανες... Απο την στιγμη που της ειπαν πως κ ο αλλος δεν της εβγαλε σωστο υψος δεν μπορουσε να κανει ενσταση... Κ ο δευτερος γιατι να εθετε σε κινδυνο τον συναδερφο του; Τελος παντων, εγω ειπα κατι που συνεβη σε γωνστη μου, αν δεν το πιστευετε οκ... Αλλωστε κ εγω ξερω αν το εχει το υψος η οχι διοτι τυχαινει να την ξερω πολυ καλα την κοπελα... Τελος παντων...
Dum spiro spero
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε: Γνωστη μου με πατερα που υπηρετει στην πυροσβεστικη, οταν εδωσε αθληματα κοπηκε στις ελξεις, παρολο που οπως λετε ειναι βυσματικη προκηρυξη... Πραγματικα οταν υπαρχουν βυσματα, αναρωτιεμαι τι ειδους βυσματα ειναι αυτα...

illy, το οτι ο πατερας της υπηρετουσε στην πυροσβεστικη, δεν ειναι απολυτο οτι μπορουσε να την βοηθησει. Υπαρχουν διαφορες κατηγοριες. Με απλα λογια εννοω οτι υπαρχουν βισματα τα οποια θελουν να βοηθησουν, αλλα δεν εχουν την καταλληλη ισχυ η προσβαση. Αλλοι εχουν την καταλληλη προσβαση κ ισχυ, αλλα δεν θελουν να βοηθησουν. Ισως γιατι δεν γουσταρουν να υποχρεωνονται η να γλυφουν. Κ αλλα πολλα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Δεν νομιζω να το εκανες... Απο την στιγμη που της ειπαν πως κ ο αλλος δεν της εβγαλε σωστο υψος δεν μπορουσε να κανει ενσταση... Κ ο δευτερος γιατι να εθετε σε κινδυνο τον συναδερφο του; Τελος παντων, εγω ειπα κατι που συνεβη σε γωνστη μου, αν δεν το πιστευετε οκ... Αλλωστε κ εγω ξερω αν το εχει το υψος η οχι διοτι τυχαινει να την ξερω πολυ καλα την κοπελα... Τελος παντων...

όταν σε μετράνε 2 διαφορετικά άτομα και σε βγάζουνε κάτω από 1,70 δεν υπάρχει θέμα διαφθοράς. Έτσι κι'αλλιώς όλους τους ξαναμετράνε και στις αθλητικές δοκιμασίες.
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Δεν λέω για πλαστογραφία, αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο. Δηλ. Να Βάλανε σε κάποιον μόρια για μηχανή χωρίς να έχει καν το δίπλωμα.'Η προφισιενσι χωρίς καν να έχει. Απλά να του γράψανε τα μόρια στον υπολογιστή και στην κατάσταση, αυτό λέω. Το αποκλείεις; Αν είχε κάποιον υπουργό ας πούμε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Δεν λέω για πλαστογραφία, αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο. Δηλ. Να Βάλανε σε κάποιον μόρια για μηχανή χωρίς να έχει καν το δίπλωμα.'Η προφισιενσι χωρίς καν να έχει. Απλά να του γράψανε τα μόρια στον υπολογιστή και στην κατάσταση, αυτό λέω. Το αποκλείεις; Αν είχε κάποιον υπουργό ας πούμε;

κάνε τον κόπο και διάβασε την προκήρυξη των ειδικών φρουρών και μετά έλα και γράψε ότι απορίες έχεις. Για ενστάσεις και πλαστογραφίες. Και για ελέγχους.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:
illy έγραψε:Δεν νομιζω να το εκανες... Απο την στιγμη που της ειπαν πως κ ο αλλος δεν της εβγαλε σωστο υψος δεν μπορουσε να κανει ενσταση... Κ ο δευτερος γιατι να εθετε σε κινδυνο τον συναδερφο του; Τελος παντων, εγω ειπα κατι που συνεβη σε γωνστη μου, αν δεν το πιστευετε οκ... Αλλωστε κ εγω ξερω αν το εχει το υψος η οχι διοτι τυχαινει να την ξερω πολυ καλα την κοπελα... Τελος παντων...

όταν σε μετράνε 2 διαφορετικά άτομα και σε βγάζουνε κάτω από 1,70 δεν υπάρχει θέμα διαφθοράς. Έτσι κι'αλλιώς όλους τους ξαναμετράνε και στις αθλητικές δοκιμασίες.
οκ, γκρικ οπως νομιζειςΕικόνα εγω ξερω πως δεν θα εδινα τον συναδερφο μου γιατι θα εβρισκε τον μπελα του κ ξερω οτι αυτη η κοπελα με περναει ενα κεφαλι, φαινεται οτι ειναι πανω απο 1,70... Τελος παντων... Πιστεψτε οτι θελετε, εγω ηθελα απλα να τοποθετηθω σε αυτο το θεμα
... ...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kerveros έγραψε:Δεν λέω για πλαστογραφία, αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο. Δηλ. Να Βάλανε σε κάποιον μόρια για μηχανή χωρίς να έχει καν το δίπλωμα.'Η προφισιενσι χωρίς καν να έχει. Απλά να του γράψανε τα μόρια στον υπολογιστή και στην κατάσταση, αυτό λέω. Το αποκλείεις; Αν είχε κάποιον υπουργό ας πούμε;

οτι καταθεσεις στο ζητανε σε επικυρωμενη φωτοτυπια και μαλιστα στο τμημα πρεπει να κρατας και τα αυθεντικα πιστοποιητικα. Τωρα αν συνομοτησει ενα ολοκληρο υπουργειο με την αστυνομια για να μπει 1 ετσι. Ε τι να πω. Μαγκια του.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα πάντα όλα λέμεΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

dn24 έγραψε:
illy έγραψε: Γνωστη μου με πατερα που υπηρετει στην πυροσβεστικη, οταν εδωσε αθληματα κοπηκε στις ελξεις, παρολο που οπως λετε ειναι βυσματικη προκηρυξη... Πραγματικα οταν υπαρχουν βυσματα, αναρωτιεμαι τι ειδους βυσματα ειναι αυτα...
illy, το οτι ο πατερας της υπηρετουσε στην πυροσβεστικη, δεν ειναι απολυτο οτι μπορουσε να την βοηθησει. Υπαρχουν διαφορες κατηγοριες. Με απλα λογια εννοω οτι υπαρχουν βισματα τα οποια θελουν να βοηθησουν, αλλα δεν εχουν την καταλληλη ισχυ η προσβαση. Αλλοι εχουν την καταλληλη προσβαση κ ισχυ, αλλα δεν θελουν να βοηθησουν. Ισως γιατι δεν γουσταρουν να υποχρεωνονται η να γλυφουν. Κ αλλα πολλα.

εχεις δικιο, μπορει να μην εχουν την ισχυ οσο κ να θελουν να βοηθησουν ή ακομη δεν θελουν να υποχρεωνουν... Πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο
Dum spiro spero
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Κι έχω και μια σκέψη για την υψομέτρηση... Ποιος μου λέει και που το ξέρω Ότι δεν έχουν τοποθετήσει ας πούμε το υψόμετρο 2 πόντους πιο ψηλά για να κόβουν πιο εύκολα κόσμο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Κι έχω και μια σκέψη για την υψομέτρηση... Ποιος μου λέει και που το ξέρω Ότι δεν έχουν τοποθετήσει ας πούμε το υψόμετρο 2 πόντους πιο ψηλά για να κόβουν πιο εύκολα κόσμο;

σταμάτα να είσαι τόσο καχύπτωτη. Πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kerveros έγραψε:Κι έχω και μια σκέψη για την υψομέτρηση... Ποιος μου λέει και που το ξέρω Ότι δεν έχουν τοποθετήσει ας πούμε το υψόμετρο 2 πόντους πιο ψηλά για να κόβουν πιο εύκολα κόσμο;

μιλαμε οτι εχεις ξεφυγει χιλιομετρα μακρυα.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης