Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Kerveros έγραψε:Και δεν με αδίκησε κανένας, αφού εγώ μπήκα. Απλά με πείραξαν όσα είδα! Δεν έχω δικαίωμα να το πω; Μην εκτροχιάζεστε

αφου μπηκες να εισαι περηφανη που μπηκες με την αξια σου χωρις βυσμα και σταμματα να ασχολεισαι με του αλλουσ. Τι εκαναν και πως μπηκαν. Και εσυ αν ειχες βυσμα αυτο θα εκανεσ. Και ο καθενασ. Δηλαδη εισαι στον εβρο. Και το σπιτι σου στην αθηνα. Και εχεις γνωριμιες που μπορουν να σε πανε σπιτι σου. Τι θα κανεισ; Δεν θα τις χρεισιμοποιησεισ; Ασε τα σαπια.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Βρε ίλλυ μα αυτό δεν είναι δεν είναι θέμα 'πιστεύω', αλλά θέμα απλής λογικής. Δεν είναι δυνατόν όποιος μιλάει για βύσματα να είναι γιατί είναι κάπου αποτυχών ή να έχει αδικηθεί. Μπορεί να μην είναι τίποτα απ'αυτά κι απλά να τον πειράζει αυτό που βλέπει. Τόσο μυαλό θέλει να το καταλάβει κάποιος; Ο άλλος είπε ότι τόσα χρόνια όλοι με αδικούν και δεν έχω μπει πουθενά γιατλι με τρώνε λέει τα βύσματα, κι αυτό επειδή μιλάω γι'αυτό. Δεν ξέρει ότι εγώ μπήκα στρατό. Σόνι και καλά να'μαι αποτυχών δηλαδή και να θέλω να τα ρίξω εκεί.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε: Για τους Ε. Φ δεν περνάει γιατί είχα φίλο με αρκετά μόρια που ήτανε 1.69,7 και δεν πέρασε τον μετρήσανε 2 φορές στο τμήμα και τον ακυρώσανε.

...
επιτρεψε μου να χρησιμοποιησω αυτο που λες για το υψος... Εχω φιλη που ηταν 1,74 κ στην υψομετρηση για ε/φ την εβγαλαν επιτηδες 169,7 για να μην μπορει να συμμετεχει... Πηγε σε αλλο αστυνομικο τμημα κ φυσικα της εβγαλαν το ιδιο 169,9 για να προστατεψουν τον συναδερφο τους φυσικα... Κατι το οποιο ηταν πολυ αδικο... Κ δεν μπορουσε να κανει τιποτα επ'αυτου κ ας ειχε συγγενη που υπηρετει στα σωματα ασφαλειας
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

illy έγραψε:
Greek_Army έγραψε: Για τους Ε. Φ δεν περνάει γιατί είχα φίλο με αρκετά μόρια που ήτανε 1.69,7 και δεν πέρασε τον μετρήσανε 2 φορές στο τμήμα και τον ακυρώσανε.

...
επιτρεψε μου να χρησιμοποιησω αυτο που λες για το υψος... Εχω φιλη που ηταν 1,74 κ στην υψομετρηση για ε/φ την εβγαλαν επιτηδες 169,7 για να μην μπορει να συμμετεχει... Πηγε σε αλλο αστυνομικο τμημα κ φυσικα της εβγαλαν το ιδιο 169,9 για να προστατεψουν τον συναδερφο τους φυσικα... Κατι το οποιο ηταν πολυ αδικο... Κ δεν μπορουσε να κανει τιποτα επ'αυτου κ ας ειχε συγγενη που υπηρετει στα σωματα ασφαλειας

αυτό γίνεται με πολλά άτομα που πιστεύουνε ότι είναι ψηλότεροι απ'όσο τους μετράνε. Αλλά χωρίς παππούτσια κτλπ. Φαίνεται η αλήθεια. Για το ύψος τα πράγματα πάντα ήτανε αυστηρά
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Γκρικ, ειναι τοσο χωρις παπουτσια! Αληθεια... Η αδερφη της που ειναι κολλητη μου ειναι 1,71 κ η κοπελα ειναι 1,74... Κ ειχε το υψος αλλα αφου την μετρησαν τοσο δεν μπορουσε να κανει κατι... Κ θελω να πω κ ενα αλλο περιστατικο αν μου επιτρεπετε... Γνωστη μου με πατερα που υπηρετει στην πυροσβεστικη, οταν εδωσε αθληματα κοπηκε στις ελξεις, παρολο που οπως λετε ειναι βυσματικη προκηρυξη... Πραγματικα οταν υπαρχουν βυσματα, αναρωτιεμαι τι ειδους βυσματα ειναι αυτα... ...
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Γκρικ, ειναι τοσο χωρις παπουτσια! Αληθεια... Η αδερφη της που ειναι κολλητη μου ειναι 1,71 κ η κοπελα ειναι 1,74... Κ ειχε το υψος αλλα αφου την μετρησαν τοσο δεν μπορουσε να κανει κατι... Κ θελω να πω κ ενα αλλο περιστατικο αν μου επιτρεπετε... Γνωστη μου με πατερα που υπηρετει στην πυροσβεστικη, οταν εδωσε αθληματα κοπηκε στις ελξεις, παρολο που οπως λετε ειναι βυσματικη προκηρυξη... Πραγματικα οταν υπαρχουν βυσματα, αναρωτιεμαι τι ειδους βυσματα ειναι αυτα...

μπορούσε να κάνει ένσταση και αν ήτανε τόσο θα περνούσε

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από REPAINER »

Δεν κλεβουν στο υψος, μονοι μας κλεβομαστε αφου ολοι νομιζουμε οτι ειμαστε ψηλοτεροι απο οτι πραγματικα ειμαστε, οταν πανε μερικοι να μετρηθουν και μετρανε με το κεφαλι στραβα για να κερδισουν υψος. Αυτα συμβαινουν, και στο υψος καλα κανουν και ειναι αυστηροι. Ηδη 1,70 δεν ειναι και το πρωτο μποι καποιος για να επιβληθει. Και οτι και να λενε καποιοι εγω πιστευω οτι το υψος παιζει πολυ σημαντικο ρολο Ωστε να μπορεσει ο αστυνομικος να επιβαλεται οταν χρειαζεται

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Kerveros έγραψε:Βρε ίλλυ μα αυτό δεν είναι δεν είναι θέμα 'πιστεύω', αλλά θέμα απλής λογικής. Δεν είναι δυνατόν όποιος μιλάει για βύσματα να είναι γιατί είναι κάπου αποτυχών ή να έχει αδικηθεί. Μπορεί να μην είναι τίποτα απ'αυτά κι απλά να τον πειράζει αυτό που βλέπει. Τόσο μυαλό θέλει να το καταλάβει κάποιος; Ο άλλος είπε ότι τόσα χρόνια όλοι με αδικούν και δεν έχω μπει πουθενά γιατλι με τρώνε λέει τα βύσματα, κι αυτό επειδή μιλάω γι'αυτό. Δεν ξέρει ότι εγώ μπήκα στρατό. Σόνι και καλά να'μαι αποτυχών δηλαδή και να θέλω να τα ρίξω εκεί.

εγω καταλαβαινω πως τα λες κ τι εννοεις κ συμφωνω μαζι σου με τοσα που εχουν δει τα ματια μου... Απλα τυχαινει να μην συμπιπτουν οι αποψεις σας σε οτι αφορα την προκηρυξη των ε/φ...
Dum spiro spero
Kerveros

Ρε Ηλία εσένα δεν θα σε πείραζε να βλέπεις άτομα που κόπηκαν μπροστά σου και μετά είναι επιτυχόντες να το παίζουν ιστορία σε άτομα που πέρασαν κανονικά και να στη λένε κι από πάνω; Γιατί αυτό είναι που μ'εκνευρίζει και τα παίρνω στο κρανίο. Γιατί κανινικά δεν πρέπει να μιλάνε όταν ξέρουν ότι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη. Τουλάχιστον όχι σε άτομα που πέρασαν κανονικά. Εγώ φυσικά κι έβαλα βύσμα αλλά όχι για τ'αθλήματα. Αυτό δεν θα το'κανα ποτέ γιατί είμαι πολύ περήφανη για κάτι τέτοιο. Έβαλα και μετά για μετάταξη αλλά δεν έγινε γιατί έφυγα...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:
illy έγραψε:Γκρικ, ειναι τοσο χωρις παπουτσια! Αληθεια... Η αδερφη της που ειναι κολλητη μου ειναι 1,71 κ η κοπελα ειναι 1,74... Κ ειχε το υψος αλλα αφου την μετρησαν τοσο δεν μπορουσε να κανει κατι... Κ θελω να πω κ ενα αλλο περιστατικο αν μου επιτρεπετε... Γνωστη μου με πατερα που υπηρετει στην πυροσβεστικη, οταν εδωσε αθληματα κοπηκε στις ελξεις, παρολο που οπως λετε ειναι βυσματικη προκηρυξη... Πραγματικα οταν υπαρχουν βυσματα, αναρωτιεμαι τι ειδους βυσματα ειναι αυτα...

μπορούσε να κάνει ένσταση και αν ήτανε τόσο θα περνούσε

αφου κ ο δευτερος τοσο την εβγαλε κ της ειπαν οτι δεν μπορει να κανει τπτ... Αστο γκρικ, μην την ψαχνεις... Εγω αυτο ηθελα απλα να καταθεσω κ να πω οτι ηταν αδικο... Εχω την εντυπωση πως κανεις ενσταση μονο αν ο δευτερος βγαλει παραπανω υψος... Αλλα σιγα μην εβγαζε ακρη με ολο αυτο... Αστο μην την ψαχνεις, στο ξαναλεω...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Εγω ξερω οτι αν δεν πληρεις τις προυποθεσεις και προσοντα δεν σε παιρνουν. Πολλοι αξιζουν. Αλλα η προκυρηξη ηταν για λιγουσ. Δεν ξερω για πλαστογραφιες και τετοια κολπα. Αλλα κοιταξε την κατασταση επιτυχοντων και βρες μου ενα βυσμα που δεν ειχε τα μορια και ειναι μεσα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τόσο ήτανε τότε 2 φορές την μετρήσανε και την βγάλανε και οι 2 κάτω του 1.70. Και εγώ νομίζω ότι είμαι 1.90 αλλά δεν είμαι Εικόνα και όπως σωστά είπε ο ηλίας με το ύψος την πατάνε πολλά άτομα. Για τον ίδιο λόγο.
...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:Τόσο ήτανε τότε 2 φορές την μετρήσανε και την βγάλανε και οι 2 κάτω του 1.70. Και εγώ νομίζω ότι είμαι 1.90 αλλά δεν είμαι Εικόνα και όπως σωστά είπε ο ηλίας με το ύψος την πατάνε πολλά άτομα. Για τον ίδιο λόγο.
...
βρε γκρικ αρμυ, σορρυ κιολας εσυ θα εδινες στεγνα τον συναδερφο σου κ θα ελεγες οχι εκανε λαθος υψομετρηση κ να κανεις ενσταση; Οχι φυσικα! Εννοειται οτι δεν θα εγραφε ο αλλος οτι ειναι πανω απο 1,70... Δεν ηθελαν να την περασουν κ εληξε εκει το θεμα, κ γιατι δεν θελανε φετος να μπουν πολλες γυναικες στους ε/φ
...
Dum spiro spero
Kerveros

Μα εγώ σε όλους τους διαγωνισμούς με μόρια αυτό λέω, ότι ωραία, ανακοινώνονται τα μόρια του καθενός. Αλλά ξέρω αν πραγματικά τα έχει; Και δεν μιλάω για όλους, απλά αφήνω πάντα μια πιθανότητα ότι δεν αποκλείεται στους 500 ας πούμε να πέρασαν και 10 άτομα έτσι... Ή έστω 1. Απλά για να βάλει κάποιος ας πούμε σε υποψήφιο ότι έχει δίπλωμα μηχανής χωρίς να έχει ή ότι έχει προφίσιενσι χωρίς να έχει, παίζει το κεφάλι του γιατί αν τον πιάσουν πάει μετά... Για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει πάρει λεφτά... Απλά αφήνω μια τέτοια πιθανότητα. Αυτό λέω κι όχι ότι ο διαγωνισμός των ε. Φ ήταν βυσματικός. Αυτό το οποίο υπάρχει πιθανότητα να συμβεί σε οποιοδήποτε διαγωνισμό. Χαμηλή μεν, αλλά υπάρχει. Αυτό λέω και τίποτα άλλο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Τόσο ήτανε τότε 2 φορές την μετρήσανε και την βγάλανε και οι 2 κάτω του 1.70. Και εγώ νομίζω ότι είμαι 1.90 αλλά δεν είμαι Εικόνα και όπως σωστά είπε ο ηλίας με το ύψος την πατάνε πολλά άτομα. Για τον ίδιο λόγο.
...
βρε γκρικ αρμυ, σορρυ κιολας εσυ θα εδινες στεγνα τον συναδερφο σου κ θα ελεγες οχι εκανε λαθος υψομετρηση κ να κανεις ενσταση; Οχι φυσικα! Εννοειται οτι δεν θα εγραφε ο αλλος οτι ειναι πανω απο 1,70... Δεν ηθελαν να την περασουν κ εληξε εκει το θεμα, κ γιατι δεν θελανε φετος να μπουν πολλες γυναικες στους ε/φ
...

1. Άνετα θα τον έδινα. Για να μην έβρισκα και εγώ τον μπελά μου μετά.
2. Όποια είχε τα μόρια πέρασε. Ήτανε λίγες αυτό δεν σημαίνει ότι αν πήγαινε μια κοπέλα με το ύψος δεν θα την περνούσανε!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης