Ειδικότητες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δημητρης

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Δημητρης »

Μηπως ξέρεις τι ειδικότητες μπορείς να πάρεις απο το μεσολόγγι
rayman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από rayman »

Θα ηθελα αν μπορει καποιος να αναφερει τις ειδικοτητες που μπορει να εχει κανεις που θα υπηρετησει σαν πεζικαριος καθως και λιγες πληροφοριες σχετικα με οσες ξερει.

Ευχαριστω!
...
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

PrinCePanoSS έγραψε:Καλησπερα σε ολους να πω οτι χτες πειρα το Πρασινο Μπερε στο Μ. Πευκο!
Τωρα μια ερωτιση για την ειδικοτητα Χ. Ε. Λ να μου πει καποιος που ξερει τι παιζει πανω κατω, πιο πολυ με ενδιαφερει κατα την διαρκεια της εκπεδευσης για να παρω την ειδικοτητα ευχαριστω.(ΧΕΛιστας σε ορεινη μοναδα ειμαι... Εικόνα)

Μου την ελυσαν την απορια 2 βατραχοι 3 εβδομαδες στο ΚΕΕΔ τελικα! Καλητερη ειδικοτητα δεν υπαρχει στης ΕΔ του ΕΣ!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

PrinCePanoSS έγραψε:
PrinCePanoSS έγραψε:Καλησπερα σε ολους να πω οτι χτες πειρα το Πρασινο Μπερε στο Μ. Πευκο!
Τωρα μια ερωτιση για την ειδικοτητα Χ. Ε. Λ να μου πει καποιος που ξερει τι παιζει πανω κατω, πιο πολυ με ενδιαφερει κατα την διαρκεια της εκπεδευσης για να παρω την ειδικοτητα ευχαριστω.(ΧΕΛιστας σε ορεινη μοναδα ειμαι... Εικόνα)
Μου την ελυσαν την απορια 2 βατραχοι 3 εβδομαδες στο ΚΕΕΔ τελικα! Καλητερη ειδικοτητα δεν υπαρχει στης ΕΔ του ΕΣ!
Αυτο, καλυτερα να το πεις αφου απολυθεις,boyΕικόνα
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
PrinCePanoSS έγραψε:
Αυτο, καλυτερα να το πεις αφου απολυθεις,boyΕικόνα

Θα στο πω και τοτε μην αγχωνεσαι, και τα boy και τα ματακια καντα εκει που σε περνει γιωτα μακ
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλες οι ειδικότητες χρήσιμες είναι, γι'αυτό χαλαρώστε και οι δύο.

...
στρατιωτης

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από στρατιωτης »

Τι είναι ο χειριστής όλμων;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
dim

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dim »

Γεια σας παιδια... Προχτες μου ειπαν πως παω στην ΚΥΠΡΟ με την ειδικοτητα Α. Π. Μ. Α. Μηπως ξερετε πως μπορω να την αλλαξω και να γινω ΟΔ. ΑΣ. Ωστε να μην περασω ΛΥΒ που θελει αλλους δυο μηνες περιπου και να φυγω τωρα στην κυπρο μαζι με τα φιλαρακια μου;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 23
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Μόνο με βύσμα.
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Τεχνιτης τηλεπικοινωνιων ηταν η μια απο τις δυο ειδικοτητες μου Εικόνα
Paris

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Paris »

dn24 έγραψε:Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf

Οι παραπάνω ιδιότητες που έχεις αναφέρει, είναι μονο για τους εποπ. Με αλλα λόγια, σε όλες αυτές τις ειδικότητες μπορούν να ενταχτούν και οι στρατιώτες;

ευχαριστώ

...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Paris έγραψε:
dn24 έγραψε:Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf

Οι παραπάνω ιδιότητες που έχεις αναφέρει, είναι μονο για τους εποπ. Με αλλα λόγια, σε όλες αυτές τις ειδικότητες μπορούν να ενταχτούν και οι στρατιώτες;

ευχαριστώ

...

αν παρατηρησες καλα το μηνυμα μου, ο φιλος παραπανω με ειχε ρωτησει για μια συγκεκριμενη ειδικοτητα, αυτη του χειριστη ολμων, κ αν παρατηρησες τον παρεπεμψα σε μια συγκεκριμενη σελιδα, οπως επισης αναφερα χαρακτηριστικα οτι ειναι για εποπ, και επισης αναφερα στον φιλο οτι ειναι αυτες οι ειδικοτητες κατα 90% ιδιες και στους στρατιωτες. Πες μου την απορια σου, δεν την εχω καταλαβει. Μπορω να σε βοηθησω σε κατι;

Paris

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Paris »

Όχι, δεν κατάλαβα καλά, απλός το επαλήθευσα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Paris έγραψε:Όχι, δεν κατάλαβα καλά, απλός το επαλήθευσα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

να εισαι καλα. Στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης