Ειδικότητες στο στρατό
Ειδικότητες στο στρατό
Μηπως ξέρεις τι ειδικότητες μπορείς να πάρεις απο το μεσολόγγι
Ειδικότητες στο στρατό
Θα ηθελα αν μπορει καποιος να αναφερει τις ειδικοτητες που μπορει να εχει κανεις που θα υπηρετησει σαν πεζικαριος καθως και λιγες πληροφοριες σχετικα με οσες ξερει.
Ευχαριστω!
...
Ευχαριστω!
...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ειδικότητες στο στρατό
PrinCePanoSS έγραψε:Καλησπερα σε ολους να πω οτι χτες πειρα το Πρασινο Μπερε στο Μ. Πευκο!
Τωρα μια ερωτιση για την ειδικοτητα Χ. Ε. Λ να μου πει καποιος που ξερει τι παιζει πανω κατω, πιο πολυ με ενδιαφερει κατα την διαρκεια της εκπεδευσης για να παρω την ειδικοτητα ευχαριστω.(ΧΕΛιστας σε ορεινη μοναδα ειμαι...)
Μου την ελυσαν την απορια 2 βατραχοι 3 εβδομαδες στο ΚΕΕΔ τελικα! Καλητερη ειδικοτητα δεν υπαρχει στης ΕΔ του ΕΣ!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ειδικότητες στο στρατό
Αυτο, καλυτερα να το πεις αφου απολυθεις,boyPrinCePanoSS έγραψε:Μου την ελυσαν την απορια 2 βατραχοι 3 εβδομαδες στο ΚΕΕΔ τελικα! Καλητερη ειδικοτητα δεν υπαρχει στης ΕΔ του ΕΣ!PrinCePanoSS έγραψε:Καλησπερα σε ολους να πω οτι χτες πειρα το Πρασινο Μπερε στο Μ. Πευκο!
Τωρα μια ερωτιση για την ειδικοτητα Χ. Ε. Λ να μου πει καποιος που ξερει τι παιζει πανω κατω, πιο πολυ με ενδιαφερει κατα την διαρκεια της εκπεδευσης για να παρω την ειδικοτητα ευχαριστω.(ΧΕΛιστας σε ορεινη μοναδα ειμαι...)

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ειδικότητες στο στρατό
297ΙΜΑΚ έγραψε:Αυτο, καλυτερα να το πεις αφου απολυθεις,boyPrinCePanoSS έγραψε:Μου την ελυσαν την απορια 2 βατραχοι 3 εβδομαδες στο ΚΕΕΔ τελικα! Καλητερη ειδικοτητα δεν υπαρχει στης ΕΔ του ΕΣ!PrinCePanoSS έγραψε:Καλησπερα σε ολους να πω οτι χτες πειρα το Πρασινο Μπερε στο Μ. Πευκο!
Θα στο πω και τοτε μην αγχωνεσαι, και τα boy και τα ματακια καντα εκει που σε περνει γιωτα μακ
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ειδικότητες στο στρατό
Όλες οι ειδικότητες χρήσιμες είναι, γι'αυτό χαλαρώστε και οι δύο.
...
...
Ειδικότητες στο στρατό
Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
Ειδικότητες στο στρατό
Γεια σας παιδια... Προχτες μου ειπαν πως παω στην ΚΥΠΡΟ με την ειδικοτητα Α. Π. Μ. Α. Μηπως ξερετε πως μπορω να την αλλαξω και να γινω ΟΔ. ΑΣ. Ωστε να μην περασω ΛΥΒ που θελει αλλους δυο μηνες περιπου και να φυγω τωρα στην κυπρο μαζι με τα φιλαρακια μου;
Ειδικότητες στο στρατό
Μόνο με βύσμα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ειδικότητες στο στρατό
Τεχνιτης τηλεπικοινωνιων ηταν η μια απο τις δυο ειδικοτητες μου 

Ειδικότητες στο στρατό
dn24 έγραψε:Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
Οι παραπάνω ιδιότητες που έχεις αναφέρει, είναι μονο για τους εποπ. Με αλλα λόγια, σε όλες αυτές τις ειδικότητες μπορούν να ενταχτούν και οι στρατιώτες;
ευχαριστώ
...
Ειδικότητες στο στρατό
Paris έγραψε:dn24 έγραψε:Φιλε μου στο παρακατω link πηγαινε στην σελιδα Νο -5- και δες τα καθηκοντα. Ειναι για εποπ η σελιδα μην παραξενευτεις, απλως κατα 90% τα ιδια ισχυουν κ για τους στρατιωτες, οποτε θα αποκτησεις μια εικονα. http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf
Οι παραπάνω ιδιότητες που έχεις αναφέρει, είναι μονο για τους εποπ. Με αλλα λόγια, σε όλες αυτές τις ειδικότητες μπορούν να ενταχτούν και οι στρατιώτες;
ευχαριστώ
...
αν παρατηρησες καλα το μηνυμα μου, ο φιλος παραπανω με ειχε ρωτησει για μια συγκεκριμενη ειδικοτητα, αυτη του χειριστη ολμων, κ αν παρατηρησες τον παρεπεμψα σε μια συγκεκριμενη σελιδα, οπως επισης αναφερα χαρακτηριστικα οτι ειναι για εποπ, και επισης αναφερα στον φιλο οτι ειναι αυτες οι ειδικοτητες κατα 90% ιδιες και στους στρατιωτες. Πες μου την απορια σου, δεν την εχω καταλαβει. Μπορω να σε βοηθησω σε κατι;
Ειδικότητες στο στρατό
Όχι, δεν κατάλαβα καλά, απλός το επαλήθευσα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.
Ειδικότητες στο στρατό
Paris έγραψε:Όχι, δεν κατάλαβα καλά, απλός το επαλήθευσα.
να εισαι καλα. Στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης