omiros87 έγραψε:Παντόφλες θα χρειαστούμε; Μας δίνουνε εκεί μήπως;
Σου δίνουν σαγιονάρες, όχι παντόφλες
ε αν ειναι δυνατον!δε πατε μονιμα ρεε!
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Greek army, η λιστα που δινεις πιο πανω για τον στρατο ξηρας ειναι σε ισχυ τωρα; Γιατι εχει αρκετες διαφορες απο τη λιστα που βρισκεται στο ''ενημερωτικο φυλλαδιο στρατευσιμου'' που ειχα παρει οταν πηγα για την αναβολη μου. Πχ αναφερει 5 ζευγαρια καλτσες, δεν αναφερει για σαπουνι-σαπουνοθηκη (αληθεια δινουν; Γιατι εχω αγορασει το σετ, αν δινουν δεν το παιρνω) και πετσετες αναφερει 4 τεμαχια απο δυο για προσωπο-λουτρο. Μαλλον καποια απο τις δυο λιστες ειναι πιο παλια. Τι ισχυει τωρα; ...
G47 έγραψε:Greek army, η λιστα που δινεις πιο πανω για τον στρατο ξηρας ειναι σε ισχυ τωρα; Γιατι εχει αρκετες διαφορες απο τη λιστα που βρισκεται στο ''ενημερωτικο φυλλαδιο στρατευσιμου'' που ειχα παρει οταν πηγα για την αναβολη μου. Πχ αναφερει 5 ζευγαρια καλτσες, δεν αναφερει για σαπουνι-σαπουνοθηκη (αληθεια δινουν; Γιατι εχω αγορασει το σετ, αν δινουν δεν το παιρνω) και πετσετες αναφερει 4 τεμαχια απο δυο για προσωπο-λουτρο. Μαλλον καποια απο τις δυο λιστες ειναι πιο παλια. Τι ισχυει τωρα; ...
δεν αναφέρει 5 ζευγάρια κάλτσες αλλά 5 πετσέτες. Σου δίνουνε σαπούνι-σαπουνοθήκη. Σίγουρα με το 9μηνο πλέον δίνουνε 2 παραλλαγές χιτώνιο-παντελόνι αντί για 3 που είχα γράψει όταν ήτανε 12μηνο
Παρεξηγηση, η λιστα που εχω στο φυλλαδιο γραφει 5 ζευγαρια καλτσες μαλλινοβαμβακες ενω η λιστα στο παρων θεμα 2. Τι ισχυει;
Επισης η λιστα στο φυλλαδιο γραφει για δυο τεμαχια πετσετες για προσωπο και δυο για το λουτρο, συνολο 4, ενω η δικη σου 5. Επισης εχει διαφορες και στα χιτωνια-παντελονια.
G47 έγραψε:Παρεξηγηση, η λιστα που εχω στο φυλλαδιο γραφει 5 ζευγαρια καλτσες μαλλινοβαμβακες ενω η λιστα στο παρων θεμα 2. Τι ισχυει;
Επισης η λιστα στο φυλλαδιο γραφει για δυο τεμαχια πετσετες για προσωπο και δυο για το λουτρο, συνολο 4, ενω η δικη σου 5. Επισης εχει διαφορες και στα χιτωνια-παντελονια.
2 ζευγάρια δίνουνε... Σωστά και στις πετσέτες σου δίνουνε όμως και μία ποιο μικρή. Που εγώ την χρησιποιούσα για το όπλο:P Για τα χιτώνια και τα παντελόνια αυτό ίσχυε στο 12μηνο. Στους 9μηνους δίνανε ένα λιγότερο. Οπότε αυτό ισχύει και τώρα ...
Προσεξα οτι στα χορηγουμενα υλικα ειναι επενδυση για μεσα απο το χειτωνιο και το παντελονι. Κατι τετοιο ισχυει τωρα; Αν ναι, θεωρειτε σημαντικο να αγορασουμε ισοθερμικο σετ; Γιατι αν ειναι ζεστη η επενδυση δεν μας χρειαζεται. ...