Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Καλησπέρα παιδιά, και συγχαρητήρια για τη δουλειά όλων. Πραγματικά για εμάς τους νέους είναι πολύ μεγάλη βοήθεια το forum.
Θέλω να θέσω μια ερώτηση για ένα αμφιλεγόμενο θέμα, δεν θέλω να προκαλέσω ή να δημιουργήσω διαμάχες απλά θέλω να λύσω ακόμα μια απορία.
Η γενική ερώτηση είναι, πέφτει ξύλο στο στρατό;
Και αν είναι να πέσει, συνήθως μεταξύ ποιών πέφτει (παλιός-νέος, ανώτερος-κατώτερος κτλ) ;
Φαντάζομαι ότι μεταξύ ανώτερου και κατώτερου μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με κυρώσεις και άλλα πολλά.
Απλά με έχει μπερδέψει το γεγονός ότι έχετε αναφέρει μερικοί για άρνηση εκτέλεσης μη υπηρεσιακής εντολής, καψόνι, αν το πρώτο είναι σωστό, και ότι αν σε παίρνει ο σωματότυπος μπορείς να ρίξεις και καμιά ψιλή σε κανένα λέουρα (;). Επίσης τι είναι ο λέουρας;
Να δηλώσω εξαρχής ότι σιχαίνομαι τη βία, εκτός από περιπτώσεις αυτοάμυνας, και γενικά έχω καταφύγει στη χρήση της μόνο μια φορά στη ζωή μου. Ίσως έχει παίξει ρόλο και ο σωματότυπος μου γιατί είμαι 1,93 και 100 κιλά, σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση, οπότε ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να "επιβληθώ" στον άλλο μέσω της. Αγαθός γίγαντας με λίγα λόγια.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, και ζητώ συγνώμη αν δεν είναι το σωστό κομμάτι του forum για τέτοιες ερωτήσεις.
ΥΓ: Σύμφωνα με τα σχέδια θα μπω στην πρώτη σειρά του 2010.
Θέλω να θέσω μια ερώτηση για ένα αμφιλεγόμενο θέμα, δεν θέλω να προκαλέσω ή να δημιουργήσω διαμάχες απλά θέλω να λύσω ακόμα μια απορία.
Η γενική ερώτηση είναι, πέφτει ξύλο στο στρατό;
Και αν είναι να πέσει, συνήθως μεταξύ ποιών πέφτει (παλιός-νέος, ανώτερος-κατώτερος κτλ) ;
Φαντάζομαι ότι μεταξύ ανώτερου και κατώτερου μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με κυρώσεις και άλλα πολλά.
Απλά με έχει μπερδέψει το γεγονός ότι έχετε αναφέρει μερικοί για άρνηση εκτέλεσης μη υπηρεσιακής εντολής, καψόνι, αν το πρώτο είναι σωστό, και ότι αν σε παίρνει ο σωματότυπος μπορείς να ρίξεις και καμιά ψιλή σε κανένα λέουρα (;). Επίσης τι είναι ο λέουρας;
Να δηλώσω εξαρχής ότι σιχαίνομαι τη βία, εκτός από περιπτώσεις αυτοάμυνας, και γενικά έχω καταφύγει στη χρήση της μόνο μια φορά στη ζωή μου. Ίσως έχει παίξει ρόλο και ο σωματότυπος μου γιατί είμαι 1,93 και 100 κιλά, σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση, οπότε ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να "επιβληθώ" στον άλλο μέσω της. Αγαθός γίγαντας με λίγα λόγια.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, και ζητώ συγνώμη αν δεν είναι το σωστό κομμάτι του forum για τέτοιες ερωτήσεις.
ΥΓ: Σύμφωνα με τα σχέδια θα μπω στην πρώτη σειρά του 2010.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Όχι βέβαια.stelios23 έγραψε: πέφτει ξύλο στο στρατό;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Σύμφωνα με [πολύ] παλαιότερους, παλιά έπεφτε ξύλο.
Τώρα, δε νοείται καν να σε αγγίξει κάποιος.
Τώρα, δε νοείται καν να σε αγγίξει κάποιος.
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Φίλε εγώ πάντως έχασα την άδεια ορκομοσίας στο Πόρο μετά από ξυλίκι στο εστιατόριο... αλλά άξιζε τον κόπο.30 μέρες μου κολαγε ένας όντας ψηλότερος και βαρύτερος αλλά στο τέλος πήγε κλαίγοντας στον διευθυντή προπαίδευσης
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Ηταν Υγιες το ξυλο που εφαγε ο χοντρος TOPOL xaxaxaxaxaxa
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Βασικά δεν ήταν πολύ χοντρός. Εγώ ήμουν πολύ αδύνατος.
πήγε με κάτι μάτια στον δοίκα... Σαν του Ραβούση
πήγε με κάτι μάτια στον δοίκα... Σαν του Ραβούση
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Δικαιού
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Φιλε να σε ρωτησω. Στην εκπαιδευση πεφτει ακομα ξυλο κλπ... ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
pano1988 έγραψε:Φιλε να σε ρωτησω. Στην εκπαιδευση πεφτει ακομα ξυλο κλπ... ;
Ναι. Πάρε κράνος μαζί σου και κανά ρόπαλο
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Greek_Army έγραψε:pano1988 έγραψε:Φιλε να σε ρωτησω. Στην εκπαιδευση πεφτει ακομα ξυλο κλπ... ;
Ναι. Πάρε κράνος μαζί σου και κανά ρόπαλο
Ρε μην τα λες έτσι γιατί κάποιοι θα το πιστέψουν

Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Ενταξει ρε παιδια. Μια ερωτηση εκανα εστω και χαζη. Μην τρελαινεστε. Πριν καποια χρονια ριχναν και ξυλο παντως...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Αυγά τους βάζανε στις μασχάλες;
Μην πιστεύεις τίποτα από παλιούς. Και σε εμένα πριν μπω ειδικές δυνάμεις έτσι λέγανε. Αλλά παπάτζα-νίντζα 

Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Στους πατεραδες μας ριχναν παντως. Χεχεχεχε
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Οι πατεράδες μας υπηρέτησαν επί χούντας... (η κοντά σε αυτή την εποχή)
- evritis309
- Αρχιλοχίας
Πέφτει ξύλο στο στρατό;
Ναι υπάρχουν μονιμάδες που πλάκωσαν στο ξύλο φαντάρους, ΕΠΟΠ κτλ. Τους καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι έχουν κάνα δυο βαθμούς λιγότερο απ'ότι έπρεπε να έχουν λόγω στέρησης βαθμού. Κοινώς δεν τους συμφέρει να βγάζουν τα αποθημένα τους στους φαντάρους (και το αντίστροφο ισχύει, αν δεν θες να υπηρετήσεις τουλάχιστον μια ΕΣΣΟ παραπάνω, να είσαι ψύχραιμος... )
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες