Διανυκτέρευση μονάδας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Διανυκτέρευση μονάδας
Γειά σας παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορεί να σας φανεί κουτή αλλά σας παρακαλώ αν γνωρίζετε δώστε μου μια απάντηση. Το Φεβρουάριο παρουσιάζομαι. Απο τώρα γνωρίζω πως θα βγώ Ι4. Γνωρίζω πως στην κατηγορία αυτή έχω το δικαίωμα μετά την ορκομοσία να με τοποθετήσουν σε στρατόπεδο κοντά στη περιοχή μου. Κάπου άκουσα πως όσοι φαντάροι βρίσκονται σε στρατόπεδο της περιοχής τους, πολλές φορές μπορούν να πάρουν διανυκτέρευση στο σπίτι τους. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζω ότι η ερώτηση είναι κουτή, αλλά σας παρακαλώ με ενδιαφέρει να μάθω την απάντηση. Ευχαριστώ πολύ !
Διανυκτέρευση μονάδας
Ανεξάρτητα από την σωματική κατηγορία, όταν οι στρατεύσιμοι έχουν συγγενείς 1ου βαθμού (μπορεί και 2ου, δεν θυμάμαι) στην έδρα της μονάδας τους, μπορούν να πάρουν διανυκτέρευση. Άρα ισχύει...
Διανυκτέρευση μονάδας
Εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση.
εάν π. χ. πας αυλώνα και μένεις αθήνα ή χαλκίδα ή θηβα τότε μπορείς να πάρει διανυχτέρευση.
Απλά θα πρέπει συγγενής α' βαθμού (γονείς ή αδέλφια) να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση είτε στο κεπ είτε στο αστυνομικό τμήμα και να τη παραδώσεις στη μονάδα σου. Δεν ξέρω εάν και τώρα υπάρχει ανοχή για 2ου βαθμού συγγένεια.
Πάντως το ότι είσαι Ι4 δεν σημαίνει ότι δεν θα υπηρετήσεις παραμεθόριο, εκτός και είναι σοβαρό πρόβλημα υγείας.
εάν π. χ. πας αυλώνα και μένεις αθήνα ή χαλκίδα ή θηβα τότε μπορείς να πάρει διανυχτέρευση.
Απλά θα πρέπει συγγενής α' βαθμού (γονείς ή αδέλφια) να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση είτε στο κεπ είτε στο αστυνομικό τμήμα και να τη παραδώσεις στη μονάδα σου. Δεν ξέρω εάν και τώρα υπάρχει ανοχή για 2ου βαθμού συγγένεια.
Πάντως το ότι είσαι Ι4 δεν σημαίνει ότι δεν θα υπηρετήσεις παραμεθόριο, εκτός και είναι σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Διανυκτέρευση μονάδας
Nassos έγραψε: Εξαρτάται από τη χιλιομετρική απόσταση.
Το γεγονός ότι θα καταταγώ σαν Ι4 συμβαίνει λόγω σοβαρού προβλήματος υγιείας. Απο' κει και πέρα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο, και με καλύψατε. Σας ευχαριστώ πολύ !
Διανυκτέρευση μονάδας
Παιδια αν καποιοσ ειναι θεσσαλονικιοσ και παει σε μοναδα του κιλκισ δικαουται διανυκτερευση;
Διανυκτέρευση μονάδας
Όχι βέβαια, μόνο για την έδρα της μονάδας του δικαιούται διανυκτεύρεση.
Διανυκτέρευση μονάδας
Βαση νομου δικαιουσαι διανυχτερευση μεχρι και σε αποσταση 60 χιλιομετρων απο το σπιτι σου... !
Στα λεω γιατι ειμαι φρεσκοαπολυομενος αλλα κ Ετσι ειναι... !
Στα λεω γιατι ειμαι φρεσκοαπολυομενος αλλα κ Ετσι ειναι... !
Διανυκτέρευση μονάδας
Ουπς, αν είναι έτσι τότε I stand corrected...

Διανυκτέρευση μονάδας
Αρα μπορει να παρει διανυκτερευση διοτι για παραδειγμα η αργυρουπολη κιλκισ ειναι λιγοτερο απο 60 χιλ απο σαλονικα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Διανυκτέρευση μονάδας
Όταν υπηρετούσα στο Πολύκαστρο, όλοι οι στρατιώτες από θεσσαλονίκη είχαν διανυκτέρευση. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος για το όριο των 60χλμ.
Διανυκτέρευση μονάδας
Πολυκαστρο πως ήταν; πως ηταν οι υπηρεσιες &οι έξοδοι ; θα το εκτιμησω ιδιαιτερα αν μου δωσεις οποαδηποτε πληροφορια. ευχαριστω
-
Διανυκτέρευση μονάδας
Θα σου πω για 525. Ήταν 180 επ. Οπ και 15 ένοπλοι κληρωτοί συν 120 περίπου ε. Μ. Θ.
Οι κληρωτοί στις 20 μέρες με υπηρεσιακό κάνανε καμιά βόλτα.
Τώρα δεν ξέρω να σου πω.
Στο σουφλί πάντος, στο 640 τους πάει 1-1.
Οι κληρωτοί στις 20 μέρες με υπηρεσιακό κάνανε καμιά βόλτα.
Τώρα δεν ξέρω να σου πω.
Στο σουφλί πάντος, στο 640 τους πάει 1-1.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Διανυκτέρευση μονάδας
Αν παρουσιαστω ρεντινα μπορω να μεινω θεσσαλονικη εχω θειο εκει αλλα και δικο μου σπιτι εγω ειμαι απο χαλκιδικη
Διανυκτέρευση μονάδας
Πρέπει να έχεις Α' Βαθμού συγγενείς (πατέρα, μητέρα, αδελφό ή αδελφή) για να σου δώσουν χαρτί διανυκτέρευσης.
Ίσως κάποιες μονάδες να είναι λίγο χαλαρά σε αυτό το θέμα και να δίνουν και σε Β' βαθμού συγγένειας.
Ίσως κάποιες μονάδες να είναι λίγο χαλαρά σε αυτό το θέμα και να δίνουν και σε Β' βαθμού συγγένειας.
-
Διανυκτέρευση μονάδας
Αν έχεια δικό σου σπίτι, τότε δεν υπάρχη πρόβλημα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης