Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
roverr24 έγραψε:οχι απανταω στον Παναγιωτη που απο ΣΙ ηθελε να παει στα ΕΤΑ
δεν το είδα γράψε λάθος
Μαλιστα. Και πως γινεται να πας σε μια τετοια μοιρα;Greek_Army έγραψε:Αλέξης έγραψε:Παλικάρια απο ΣΣΕ μπορείς να πας θαλάσσια ΛΟΚ (αν δεν υπαρχει τετοιο πραγμα δεν φταιω καπου ακουσα πως υπαρχει τετοιο σωμα !) ; Σαν αξιωματικος μιλαμε παντα, εφοσον στο 4ο ετος σου αποφασισεις να ασχοληθεις με ειδικες δυναμεις. Παιζει κατι τετοιο;
Θαλάσσια ΛΟΚ δεν υπάρχουνε. ΛΟΚ σημαίνει Λόχος Ορεινός Καταδρομών. Όταν αποφοιτήσεις μπορείς να πας Αμφίβιος σε μοίρα ΜΑΚ (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών)
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Αλέξης έγραψε:Μαλιστα. Και πως γινεται να πας σε μια τετοια μοιρα;Greek_Army έγραψε:Αλέξης έγραψε:Παλικάρια απο ΣΣΕ μπορείς να πας θαλάσσια ΛΟΚ (αν δεν υπαρχει τετοιο πραγμα δεν φταιω καπου ακουσα πως υπαρχει τετοιο σωμα !) ; Σαν αξιωματικος μιλαμε παντα, εφοσον στο 4ο ετος σου αποφασισεις να ασχοληθεις με ειδικες δυναμεις. Παιζει κατι τετοιο;
Θαλάσσια ΛΟΚ δεν υπάρχουνε. ΛΟΚ σημαίνει Λόχος Ορεινός Καταδρομών. Όταν αποφοιτήσεις μπορείς να πας Αμφίβιος σε μοίρα ΜΑΚ (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών)
Βασικα καταδρομεας δηλωνεις και πας ειτε ορεινος ειτε αμφιβιος αναλογα που χρειαζονται ατομα...
Ok σας ευχαριστω. Και απο αμοιβές τι παίζει αν πας ειδικοδυναμιτης;(και με τις μεταθεσεις τι γινεται.)
Απο οσο ξερω στα ΛΟΚ της Κυπρου κανουν θαλασσια την καλοκαιρινη περιοδο.
-
- Στρατηγός
Αλέξης έγραψε:Ok σας ευχαριστω. Και απο αμοιβές τι παίζει αν πας ειδικοδυναμιτης;(και με τις μεταθεσεις τι γινεται.)
Για κάθε σου ερώτηση υπάρχει και ένα θέμα Μεταθέσεις στρατιωτικών
Μισθοί αξιωματικών και υπαξιωματικών
...
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω για το ποια ειναι τα βήματα που πρεπει να κανω για να μπω αφου τελιώσω την Σ. Σ. Ε.(ΟΠΛΑ) στις ειδικές δυνάμεις μονημος, και πιο συγκεκριμενα για ΟΡΕΙΝΟΥΣ. Θα με βοηθήσουν πολυ οι επιπλεον λεπτομερειες... Οποιος ενδιαφερεται να κανει κατι παρομοιο μετα την σχολη και ξερει τι να κανει να με ενημερωσει! Θα το εκτιμουσα! Αν γραφω κατι λαθος παρακαλώ να με διορθώσετε![:) ] Ευχαριστώ εκ των προτερων [:) ]
Το εχω διαβασει και κανεις δεν δινει μια ξεκαθαρη και ολοκληρωμενη απαντηση! Και δεν μιλαω για αερολογιες, μιλαω για ατομα που πραγματικα ξερουν
-
- Στρατηγός
nyxtopouli έγραψε:Το εχω διαβασει και κανεις δεν δινει μια ξεκαθαρη και ολοκληρωμενη απαντηση! Και δεν μιλαω για αερολογιες, μιλαω για ατομα που πραγματικα ξερουν
Φίλε μου γράφουνε άτομα που είναι μέσα στον στρατό και μερικοί κιόλας είναι και στελέχοι των ειδικών δυνάμεων τώρα εσύ που είδες και πως κρίνεις από την στιγμή που δεν είσαι στον στρατό ότι λένε αερολογίες ένας θεός ξέρει
Δεν εννουσα αυτο. Λεω πως μερικοι οι οποιοι γραφουν φαινεται πως δεν εχουν ιδεα! Ποτε δεν μιλησα για ολους η δεν τους εβαλα στην ιδια κατηγορια. Και επειδη ουτε εγω ξερω πολλα θα ηθελα οσοι πραγματικα ξερουν να μου απαντησουν αυτα που ρωτησα! Πιο πριν διαβασα πως πρεπει να Επιλαγεις ανθυπολοχαγος πεζικου! Αν τυχεις τεθωρακισμενων η κατι αλλο και θες να πας ειδικες δυναμεις δεν γινεται; Αυτο ρωταω!
Όχι δεν γίνεται. Να περάσεις Σχολεία Ειδικών Δυνάμεων ναι είναι δυνατόν αν είσαι Αξιωματικός Τεθωρακισμένων ή Πυροβολικού, αλλά για να ενταχθείς στις Ειδικές Δυνάμεις μόνο από Πεζικο.
Αυτο δεν ειναι μεγαλη μ... Ια; Οταν καποιος θελει να παει ειδικες δυναμεις αλλα επιλεγεται σε αλλο οπλο δεν ειναι καπως καταδικαστικο για αυτον; Δεν υπαρχει κανενας τροπος να παρακαμψεις το συστημα η να επιλεγεις στα σιγουρα πεζικο?
Όταν υπηρετούσα είχα έναν Μόνιμο Λοχία (ΤΘ) από ΣΜΥ και μου έλεγε ότι για να κάνει μετάταξη από Τεθωρακισμένα σε Ειδικές Δυνάμεις έπρεπε να πάει Πεζικό για κάποους μήνες και μετά Ειδικές Δυνάμεις. Κοινώς φτου ξανά από την αρχή.
Το αν είναι μ... Α ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω εγώ.
Το αν είναι μ... Α ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω εγώ.
Πιστευω πως αξιζει να γινει κατι τετοιο.9 μηνες το πολυ πανε χαμενοι αν δεν κανω λαθος; Απλα αν ξερει καποιος αν γινεται και τωρα αυτο ας μου απαντησει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες