Χρυσή Αυγή
Χρυσή Αυγή
Πάντως εγώ διασκεδάζω να μαλλώνουν οι της χριστιανικής δεξιάς με τους χρυσαυγίτες. Σίγουρα διαφωνώ με τους χρυσαυγίτες καθότι θεωρώ Έλληνες αυτούς που μετέχουν Ελληνικής παιδείας. Τα περί γονιδίων δεν μου λένε τίποτα καθ` ότι και ο εφιάλτης Ελληνικά γονίδια είχε. Από την άλλη δεν θεωρώ Έλληνες όσους Μετέχουν Εβραϊκής ή τουρκικής παιδείας ή ακόμα και κουλτούρας (βλέπε εβραιοχριστιανικές θρησκευτικές τελετές).
Τέλος, μπορεί οι χρυσαυγίτες να είναι τα ίδια σκ. Με τους αναρχικούς αλλά υπενθυμίζω ότι όταν οι χριστιανοδεξιοί χρυστόδουλος, καραμανλής κλπ έπιναν το 1999 το αμίλητο (και πάντα ευλογημένο) νερό, λίγα χρόνια νωρίτερα Οι χρυσαυγίτες πολεμάγανε με πραγματικά όπλα στη Σερβία. Κατά τα άλλα οι Σέρβοι είναι τα ορθόδοξα αδέλφια μας. Με τις υγείες σας εν χριστώ αδελφοί!
Τέλος, μπορεί οι χρυσαυγίτες να είναι τα ίδια σκ. Με τους αναρχικούς αλλά υπενθυμίζω ότι όταν οι χριστιανοδεξιοί χρυστόδουλος, καραμανλής κλπ έπιναν το 1999 το αμίλητο (και πάντα ευλογημένο) νερό, λίγα χρόνια νωρίτερα Οι χρυσαυγίτες πολεμάγανε με πραγματικά όπλα στη Σερβία. Κατά τα άλλα οι Σέρβοι είναι τα ορθόδοξα αδέλφια μας. Με τις υγείες σας εν χριστώ αδελφοί!
Χρυσή Αυγή
12θεϊστής έγραψε:Πάντως εγώ διασκεδάζω να μαλλώνουν οι της χριστιανικής δεξιάς με τους χρυσαυγίτες. Σίγουρα διαφωνώ με τους χρυσαυγίτες καθότι θεωρώ Έλληνες αυτούς που μετέχουν Ελληνικής παιδείας. Τα περί γονιδίων δεν μου λένε τίποτα καθ` ότι και ο εφιάλτης Ελληνικά γονίδια είχε. Από την άλλη δεν θεωρώ Έλληνες όσους Μετέχουν Εβραϊκής ή τουρκικής παιδείας ή ακόμα και κουλτούρας (βλέπε εβραιοχριστιανικές θρησκευτικές τελετές).
Πάλι τα ίδια. Μονοκονδυλιά διαγράφεις από τους χριστιανούς τον ελληνικό πατριωτισμό. Ντε και σώνει, ότι είστε εσείς οι μόνοι πατριώτες. Κουράστηκα πια να εξηγώ...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Χρυσή Αυγή
Signaller έγραψε:τί εννοείς με το ποστ σου ; Δεν κατάλαβαREPAINER έγραψε:η βιοθεωρια ενος αυγου
...
πλάκα κάνω συμφορουμιτη μου. Απλά θεωρώ λίγο γελοία την κατασταση με την χρυσή αυγή, αν και πιτσιρίκος είχα πλησιάσει κοντά της. Βέβαια αυτό που λεω εγώ γείοο, για αλλον ειναι κατι σοβαρό, και το αν΄τιστροφο. ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θελει αλλά όχι να παιρνει το νόμο στα χέρια του, δεν μπορώνα δεχτώ ότι για να βρεί το δίκιο που τον πνιγει κάποιος, πρέπει να ξυλοκοπάει πακιστανούς. Τέλος [αντων, δε λέω οτι όλοι ετσι είναι, αλλά όταν το κόμμα κάνει τα στραβά ματια (τουλαχιστον και με επιείκια) ε πως να το κάνουμε, υπάρχει πρόβλημα, και κάτι αλλο που μου τη δινει στη χ. Α... Θεωρουν οτι μόνο οσοι ειναι φιλικα προσκείμενοι σε αυτους ειναι και έλληνες πατριώτες. Απο που και ως που ψυχακηδες στρατόκ@υλοι και Φιλοβασιλικοί Είναι περισσοτερο Ελληνες; Δεν έχω πολλά επιχειρήματα γιατί δεν έχω Σκεφτέι ή συζητήσει ποτε Για τη χρυσή αυγή, πέρα απο τα παιδιάστικα που μου ελεγαν κατι 18χρονοι χαμαληδες που με εψηναν ως πιτσιρικα, οπότε ότι και να μου πείτε δεν μπορω να σας αντικρουσε με επιχειρηματα. Απλά είπα και γω τις εξυπνάδες μου, μεσημέρι είναι και κωλοβαράμε γαρ

Χρυσή Αυγή
REPAINER έγραψε: Θεωρουν οτι μόνο οσοι ειναι φιλικα προσκείμενοι σε αυτους ειναι και έλληνες πατριώτες.
Συμφωνώ σε αυτά που λες. Πολλοί νομίζουν ότι είναι πιο πατριώτες. Όχι μόνο της Χ. Α. Αυτό το φαινόμενο το συναντάς και αλλού
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Χρυσή Αυγή
Ειμαι μελος της χρυσης αυγης εδω και χρονια και ολα αυτα που λετε ειναι απλως λασπη. Εκατσα σε μια παρεα επινα καφε και καποιος μου ειπε μπλα μπλα και εγω βγαζω συμπερασμα αρλουμπες δηλαδη! Ειναι ενα εθνικιστικο κινημα εδω και χρονια Και βαζει πανω απο ολα την ΕΛΛΑΔΑ αλλα μερικους τους ενοχλει... Για τις υπολοιπες αποριες δεν ειναι κακο να διαβασετε και στην σελιδα η απλως να κανετε μια επισκεψη στα γραφεια δεν ειναι μπαμπουλας η χρυση αυγη ολες οι παρεξηγησεις και αποριες λυνονται με συζητηση...
Χρυσή Αυγή
Τοσα ατομα εναντιον ενος; Πολυ ελεινο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες