MΕ αναπροσαρµογή του µισθού των στρατευµένων, ο οποίος σήµερα είναι µόλις ? 8,80 τον µήνα για τον απλό στρατιώτη και ? 11,15 για τον λοχία, προχωρά το υπουργείο άµυνας.
Σύµφωνα µε απάντηση του υπουργού εθνικής άµυνας, έπειτα από ερώτηση του βουλευτή Μιχ. Μπεκίρη, ήδη «έχει υποβληθεί και είναι υπό επεξεργασία πρόταση για αναπροσαρµογή των παροχών και επαναπροσδιορισµό των κατηγοριών παροχών µε οικογενειακά και κοινωνικά κριτήρια»
Πηγή
Πόσα χρήματα πληρώνονται οι κληρωτοί;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Κάτι είναι και αυτό.
Οι ανύπαντροι με ένα παιδί δεν παίρνουν τίποτα παραπάνω;
-
- Στρατηγός
Σάκης έγραψε:Οι ανύπαντροι με ένα παιδί δεν παίρνουν τίποτα παραπάνω;
Όχι δεν παίρνουνε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
35 ευρώ τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
Απο ποσα παιδια και πανω θεορειται ενα παιδι πολυτεκνο; Εγω που ειμαι 1ος απο 3 αδερφια δικαιουμαι μεγαλυτερο μισθο;
Απο ποσα παιδια και πανω θεορειται ενα παιδι πολυτεκνο; Εγω που ειμαι 1ος απο 3 αδερφια δικαιουμαι μεγαλυτερο μισθο;
-
- Στρατηγός
Kitharodos έγραψε:35 ευρώ τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
4
Εσύ είσαι τρίτεκνος δεν παίρνεις κάτι παραπάνω
Παιδια, ο, τι κι αν ειστε 8,80 θα παιρνετε! Μονο παραμεθωριο παιρνουν κατι παραπανω
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Στεργιος έγραψε:Παιδια, ο, τι κι αν ειστε 8,80 θα παιρνετε! Μονο παραμεθωριο παιρνουν κατι παραπανω
αυτο νομιζω ισχυει μονο στους ΔΕΑ οι οποιοι παιρνουν το 60% ενος μονιμου μεχρι και την τελευταια εβδομαδα της θητειας τους
-
- Υποδεκανέας
Καλησπέρα παιδιά, το ξέρω οτί ακούγεται αστείο, αλλά θέλω να ρωτήσω ! Ο "μισθός"
Του απλού στρατιώτη ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟΥ, κληρωτού κτλ, στις Ε. Δ. πόσο είναι; Είναι ακριβώς ίδιος με τον Στρατό ξηράς 8,80 (+τυχόν επιδόματα) ;
Να δούμε αν πάω Λοκατζής αν θα'χω να βγαίνω κανα καφέ ή θα τον πίνω κι αυτόν στο ΚΨΜ!(ή όπου τέλος πάντων παίζει καφές.)

Να δούμε αν πάω Λοκατζής αν θα'χω να βγαίνω κανα καφέ ή θα τον πίνω κι αυτόν στο ΚΨΜ!(ή όπου τέλος πάντων παίζει καφές.)
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
SMARTYN89 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, το ξέρω οτί ακούγεται αστείο, αλλά θέλω να ρωτήσω ! Ο "μισθός"Του απλού στρατιώτη ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟΥ, κληρωτού κτλ, στις Ε. Δ. Πόσο είναι; Είναι ακριβώς ίδιος με τον Στρατό ξηράς 8,80 (+τυχόν επιδόματα) ;
τα ιδια με τον απλο φανταρο θα παιρνεις εκτος αν πας αλεξιπτωτιστης που παιρνεις περισσοτερα χρηματα. Οσο για τον καφε πιασε καλες σχεσεις με τον καψιμιτζη για να σου κανει καλο καφε...

Ειμαι παντρεμενος χωρις παιδια τι μισθο θα παιρνω σαν φανταρος; ισχυει 35.22 ευρω; χρειαζεται να προσκομισω καποιο χαρτι η το βρισκουν; ευχαριστω απαντηστε μου αν μπορειτε...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Υπηρετώ 8μηνο.
- Ο λόγος είναι η ηλικιά του πατέρα μου (>70 ετών).
-
- Στρατηγός
8,60 θα παίρνεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
- Ειμαι παντρεμενος χωρις παιδια τι μισθο θα παιρνω ως φανταρος;
- Που και τι εγγραφο χρειαζεται να προσκομισω για να δουν οτι ειμαι εγγαμος και να δηλωθει;
- Απο ποια τραπεζα βιβλιαριο δεχετε ο στρατο;
Πολίτης !!!336 !!!
Μισθός Στρατιωτών/ΔΕΑ
Στο χέρι πληρώνεστε, κάθε μήνα θα σας καλεί ο ταμίας της Μονάδας για να σας δινει τα λεφτά.
Τώρα για έγγραφο, λογικά αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου.
Στο χέρι πληρώνεστε, κάθε μήνα θα σας καλεί ο ταμίας της Μονάδας για να σας δινει τα λεφτά.
Τώρα για έγγραφο, λογικά αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης