Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Είχα δηλώσει ΕΔ στο περιοδεύον αλλα κατα τη διάρκεια της αναβολής σπουδών είχα ένα ατύχημα και έπαθα τρισφύριο κάταγμα στον αστράγαλο. Είχα χειρουργείο με πάνω απο 20 βίδες τις οποίες έχω τώρα βγάλει. Έχω ακόμα ενοχλήσεις και παίρνω και κάποια φάρμακα. Ο ορθοπεδικός μου είπε να μην παω ΕΔ γιατί άν είναι αρκετό και ένα διάστρεμα απο μια πτώση για παράδειγμα να με ξαναβάλει σε ιστορίες. Αποφάσισα να μην το ρισκάρω και τραβιέμαι κι άλλο και θέλω να υπηρετήσω στον κανονικό στρατό. Παρουσιάζομαι ΚΕΕΔ 16 Νοεμβρίου. Μπορώ να κάνω κάτι για να παρουσιαστώ απ ευθείας αλλου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλη θητεία σε όλα τα παιδιά.

όταν παρουσιαστείς ΚΕΕΔ θα δηλώσεις ότι δεν επιθυμείς να συνεχίσεις στις ειδικές δυνάμεις. Θα ορκιστείς κανονικά, θα πάρεις άδεια ορκομωσίας, θα επιστρέψεις και μετά από 3-4 μέρες θα φύγεις για πεζικό.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φίλε Greek Army. Απ όσο ξέρω έχει διαφορά το 'δεν επιθυμώ να συνεχίσω στις ΕΔ' με το κόβομαι λόγω ιατρικού προβλήματος' γιατί απ' ότι μου είπαν σήμερα απο τη στρατολογία αφού θα δούν τα ράμματα και τις ουλές θα με κόψουν ακομα και να θέλω να συνεχίσω και θα πάρω αυτομάτως μετάταξη. Όσοι κόβονται για λογους υγειας Γίνεται αμέσως η μετάταξη; Δηλαδή πρίν την ορκομωσία;

John Tsimisces
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από John Tsimisces »

Θα μπω στον στρατό τον Νοέμβριο και θέλω οπωσδήποτε να μπω στις ειδικές δυνάμεις, σε οποιαδήποτε μονάδα! Το θέμα είναι ότι πριν 3 χρόνια είχα σπάσει τον βραγχίονα μου, έβαλα λάμα και μετα από 2 χρόνια την έβγαλα, αλλά φαίνονται τα ράμματα, κατά τ' άλλα το χέρι μου είναι μια χαρά, δεν με ενοχλεί καθόλου... Θα μου σταθεί εμπόδιο αυτό για τις ειδικές δυνάμεις?

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

John Tsimisces έγραψε:Θα μπω στον στρατό τον Νοέμβριο και θέλω οπωσδήποτε να μπω στις ειδικές δυνάμεις, σε οποιαδήποτε μονάδα! Το θέμα είναι ότι πριν 3 χρόνια είχα σπάσει τον βραγχίονα μου, έβαλα λάμα και μετα από 2 χρόνια την έβγαλα, αλλά φαίνονται τα ράμματα, κατά τ' άλλα το χέρι μου είναι μια χαρά, δεν με ενοχλεί καθόλου... Θα μου σταθεί εμπόδιο αυτό για τις ειδικές δυνάμεις?

Αν δεν τους πεις για λάμα.. δεν θα πούνε τίποτα
John Tsimisces
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από John Tsimisces »

Ωραία, χαίρομαι. Βέβαια θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να δικαιολογήσω τα ράμματα! Και ένας ξάδελφος μου που είναι στα ΟΥΚ μου πε ότι μπορώ να το ''κρύψω'', απλά ήθελα την επιβεβαίωση, ευχαριστώ!
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

John Tsimisces έγραψε:Ωραία, χαίρομαι. Βέβαια θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να δικαιολογήσω τα ράμματα! Και ένας ξάδελφος μου που είναι στα ΟΥΚ μου πε ότι μπορώ να το ''κρύψω'', απλά ήθελα την επιβεβαίωση, ευχαριστώ!
μια χαρα μπορεις να το κρυψεις
Αιμίλιος

Δημοσίευση από Αιμίλιος »

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτίσω κάτι για τοις Ε. Δ. Εγώ σε μικρή ηληκία έπαθα ένα ατύχημα με βαρελότο και υποβλήθηκα σε αρκετα χειρουργέια και τα σχετικά. Αυτο που θέλω να ρωτίσω είναι το εξής. Εποιδή λοίπει κάποιο μερος του τένοντα στο πόδι και αν και δεν έχω κάνενα πρόβλημα κάνω γυμναστήριο, τρεχω και τα σχετικά, αυτο θα με εμποδίσει να πάω στους ΟΥΚ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αιμίλιος έγραψε:Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτίσω κάτι για τοις Ε. Δ. Εγώ σε μικρή ηληκία έπαθα ένα ατύχημα με βαρελότο και υποβλήθηκα σε αρκετα χειρουργέια και τα σχετικά. Αυτο που θέλω να ρωτίσω είναι το εξής. Εποιδή λοίπει κάποιο μερος του τένοντα στο πόδι και αν και δεν έχω κάνενα πρόβλημα κάνω γυμναστήριο, τρεχω και τα σχετικά, αυτο θα με εμποδίσει να πάω στους ΟΥΚ;

εννοείται ότι θα σε εμποδίσει
Lelos

Δημοσίευση από Lelos »

Σπερες μια ερώτηση εχω:
Έκανα εγχείρηση χιάστου πριν 5-6 χρόνια (λόγο ποδοσφέρου). Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα καθώς αθλουμε χωρίς καμία ενόχληση. Θέλω να μπώ ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης ή μακ) αλλα πρέπει να βγώ ι1. Τί πρέπει να κάνω;
να τους το πώ ότι δεν αντιμετωπίζω πια κάποιο πρόβλημα ή να μην τους πώ τίποτα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Lelos έγραψε:Σπερες μια ερώτηση εχω:
Έκανα εγχείρηση χιάστου πριν 5-6 χρόνια (λόγο ποδοσφέρου). Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα καθώς αθλουμε χωρίς καμία ενόχληση. Θέλω να μπώ ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης ή μακ) αλλα πρέπει να βγώ ι1. Τί πρέπει να κάνω;
να τους το πώ ότι δεν αντιμετωπίζω πια κάποιο πρόβλημα ή να μην τους πώ τίποτα;

Αφού δεν σε ενοχλεί καθόλου μην το αναφέρεις
giannhs

Δημοσίευση από giannhs »

Ρε παιδια επινα ινδικη καναβη μεχρι χτες και παρουσιαζομαι στης 9 8α μου βρουν εαν σταματησω απο τωρα μεχρι τοτε ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

giannhs έγραψε:Ρε παιδια επινα ινδικη καναβη μεχρι χτες και παρουσιαζομαι στης 9 8α μου βρουν εαν σταματησω απο τωρα μεχρι τοτε ;

Αν δεν το δηλώσεις ότι κάνεις τέτοια δεν θα σου κάνουνε τίποτα, αν το δηλώσεις θα σου δώσουνε αναβολή
amnx

Δημοσίευση από amnx »

Καλησπερα παιδια θελω να ροτησω αμα εχεις ιστορικο ασθματος υπαρχει περιπτοση να σε αφισουν να κανεις τις εξετασεις για να μπεις στους λοκατζιδες;

στην Εκπαιδευση υπαρχουν ασκησεις που σε περνανε απο αερια η κατι τετιο;

riper

Δημοσίευση από riper »

Ενδιαφερομαι και εγω για ειδικες δυναμεις αλεχιπτωτα αλλα εχω ασθμα... Οταν θα παρουσιαστω και περασω απο ιατρικες εχετασεις αν δεν το αναφερω θα εχω προβλημα... Και γενικα αν θα εχω προβλημα στην συνεχεια... Παντως αν το αναφερω υπαρχει περιπτωση να κοπω; Ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

riper έγραψε:Ενδιαφερομαι και εγω για ειδικες δυναμεις αλεχιπτωτα αλλα εχω ασθμα... Οταν θα παρουσιαστω και περασω απο ιατρικες εχετασεις αν δεν το αναφερω θα εχω προβλημα... Και γενικα αν θα εχω προβλημα στην συνεχεια... Παντως αν το αναφερω υπαρχει περιπτωση να κοπω; Ευχαριστω...

Δεν θα σε κόψουνε αν δεν σε πιάνει συχνά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης