Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nickkos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nickkos »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
nickkos έγραψε:Γεια χαρά παίδες παρουσιάζομαι Σπάρτη όμως θέλω να πάω για Ε. Δ πεζοναύτης. Είμαι 24 αρα θείος σας Εικόνα Να πω και εγώ οτι είμαι 1.88,80 κιλά εδώ και έναν χρόνο τρέχω, κάμψεις βγάζω 20-25 και έλξεις με τα χέρια προς τα έξω 5, καλά πρός τα μέσα 15 κάπου εκέι. Δεν έχω κανα σώμα απλά μια καλή φυσική κατάσταση και πάνω απ όλα ψυχή. Πιστέυω διαβάζοντας και τα άλλα post να την παλέψω. Απλά να ρωτήσω οτι για να πάρεις τον μπερέ μέσα απο τα κεν-πεν κάνεις στό τέλος τις δοκιμασίες σε κάποιο χρόνο και αν τα βγάλεις το παίρνεις; Αλλιώς στην άλλο εσσο. Επίσης εαν τελικά πάω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν πάλι πεζικό ένα φιλαράκι μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση απλά θέλουν να βλέπεις να προσπαθέις.
Ειμαι 30, οποτε εισαι ανηψακιΕικόνα Αν περασεις τις δοκιμασιες για να πας Πευκο - Βολο επιστρεφεις Πεζικο μονο αν το ζητησεις. Μπερε θα παρεις κανονικα, δεν εχει αλλες εξετασεις, καλο ειναι να προσπαθεις προσπαθησες για 50 καμψεις και 10 ελξεις

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και θα κάνω οτι μπορώ μέχρι τις 18 να ανέβω.

oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από oldie158 »

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι 20 ετων 1,90 υψος και 140 κιλα βαρος υπαρχει περιπτοση να παω μεγαλο πευκο; Δεν με νοιαζει το τρεξιμο και τα καψονια γενικα΄. Απλα ρωταω αν θα μπορεσω να περασω της εξετασης και να μεινω γιατι γουσταρω τρελλα! Ψυχη εχω πανω απ΄ολα! ευχαριστω εκ τον προτερων!

επειδή όπως είσαι αποκλείεται, αν γουστάρεις τρελά και έχεις ψυχή, μπες στην προσπάθεια να χάσεις 40 κιλά, με συστηματική δουλειά Θα χρειαστείς γύρω στον ένα χρόνο, αξίζει εκτός από τις ΕΔ να το κάνεις για τον εαυτό σου.
ojik

Δημοσίευση από ojik »

Παιδια εγω μπενω ειδικες δυναμεις 18 νοεμβριου. Δεν αγχονομαι καθολου για τιποτα ουτε για το τι θα περασω ουτε για το οτι δεν μπορω να κανω ελξεις (μια με το ζορι, ειμαι και 105 κιλα 188 υψος) ουτε για το οτι τρεχω μονο 13-15 λεπτα και κανω 20 πουςαψ. Η προσπαθεια μετραει και εγω θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο. Με την προπονηση υποθετω οτι θα φτασω το επιθυμιτο αποτελεσμα... Εσεις απο προσωπικη εμπειρια τι λετε; Με την προπονηση που θα κανω θα φτασω να κανω τουλαχιστον 5 ελξεις και κανα 20/25 λεπτα τρεξιμο?
mad

Δημοσίευση από mad »

Την επομενη εβδομαδα μπενω ειδικες δυναμεις. Δεν αγχονομαι καθολου για το τι θα περασω εκει, γιατι οτι ειναι να γινει θα γινει. Εγω θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο. Εχω ομως μια απορια. Κανω 1 ελξη και τρεχω 15 λεπτα και τελος κανω 15 πουςαψ. Ειμαι 188 υψος 105 κιλα. Μεχρι να δωσω τα αθληματα θα εχω δυναμωσει ετσι ωστε να μην με διωξουν απο τις ειδικες δυναμεις Και θα εχω χασει καπια κιλα ετσι δεν ειναι> Υποθετο οτι μεχρι να δωσω τα αθληματα θα εχω φτασει τα 5 πουσαψ. Αλλα σε περιπτωση που δεν τα βγαλω και βγαλω λιγοτερα θα με διωξουν; Το Μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην καθομαι και δεν θελω με τιποτα να παω πεζικο
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

ojik έγραψε:Παιδια εγω μπενω ειδικες δυναμεις 18 νοεμβριου. Δεν αγχονομαι καθολου για τιποτα ουτε για το τι θα περασω ουτε για το οτι δεν μπορω να κανω ελξεις (μια με το ζορι, ειμαι και 105 κιλα 188 υψος) ουτε για το οτι τρεχω μονο 13-15 λεπτα και κανω 20 πουςαψ. Η προσπαθεια μετραει και εγω θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο. Με την προπονηση υποθετω οτι θα φτασω το επιθυμιτο αποτελεσμα... Εσεις απο προσωπικη εμπειρια τι λετε; Με την προπονηση που θα κανω θα φτασω να κανω τουλαχιστον 5 ελξεις και κανα 20/25 λεπτα τρεξιμο;

Λοιπον τρωγε υγειηνα ωστε να χασεις καποια κιλα και βαλε ενα μονοζυγο στην πορτα σου και καθε φορα που μπαινεις η βγαινεις κανε και σιγα σιγα θα ανεβεις...

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από @xristos@ »

Deathdiver έγραψε:
ojik έγραψε:Παιδια εγω μπενω ειδικες δυναμεις 18 νοεμβριου. Δεν αγχονομαι καθολου για τιποτα ουτε για το τι θα περασω ουτε για το οτι δεν μπορω να κανω ελξεις (μια με το ζορι, ειμαι και 105 κιλα 188 υψος) ουτε για το οτι τρεχω μονο 13-15 λεπτα και κανω 20 πουςαψ. Η προσπαθεια μετραει και εγω θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο. Με την προπονηση υποθετω οτι θα φτασω το επιθυμιτο αποτελεσμα... Εσεις απο προσωπικη εμπειρια τι λετε; Με την προπονηση που θα κανω θα φτασω να κανω τουλαχιστον 5 ελξεις και κανα 20/25 λεπτα τρεξιμο;
Λοιπον τρωγε υγειηνα ωστε να χασεις καποια κιλα και βαλε ενα μονοζυγο στην πορτα σου και καθε φορα που μπαινεις η βγαινεις κανε και σιγα σιγα θα ανεβεις...

Μεχρι την αλλη βδομαδα; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

μην σκέφτεσαι την γυμναστική αγορίνα. Μπορείς σε 2 λεπτά κάθε πρωί να στρώνεις κρεβάτι, να είσαι ξυρισμένος και γυαλισμένος;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
μην σκέφτεσαι την γυμναστική αγορίνα. Μπορείς σε 2 λεπτά κάθε πρωί να στρώνεις κρεβάτι, να είσαι ξυρισμένος και γυαλισμένος;
και να εχεις περασει Τα κορδονια των αρβυλων απο τις τρυπες... ; αυτο τρωει περισσοτερο χρονο!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
Τι στο κερατο! Αυτο ειναι δικια μου ιδεα! Που χαθηκες εσυ?
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mihalis19 »

mihalis19 έγραψε:Α οκ ! Καλα βασικα ισως θυμαμαι λαθος. Τελος παντων απλα καπου ειχα δει αυτες τις ασκησεις οποτε αυτες ειναι!

είμαι παλιός αθλητής tae kwon do με αρκετά χρόνια πρωταθλητισμού οπότε νομίζω ότι μπορεί να περάσω τις δοκιμασίες. Τις τελευταίες μέρες θέλω να φτιάξω φυσική κατάσταση οπότε το πρόγραμμα έχει ζέσταμα, τρέξιμο, κοιλιακούς, βαράκια και λίγα ανοίγματα. Πριν έκανα ένα τεστάκι να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι από το 0. Το αποτέλσμα ήταν :650 μέτρα (τόσο άντεξα) σε 3:50 Και 10 πους απς. Νομίζω ότι αν συνεχίσω άνετα τις έχω τις δοκιμασίες ε; Τι λέτε;
...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

mihalis19 έγραψε:
mihalis19 έγραψε:Α οκ ! Καλα βασικα ισως θυμαμαι λαθος. Τελος παντων απλα καπου ειχα δει αυτες τις ασκησεις οποτε αυτες ειναι!

είμαι παλιός αθλητής tae kwon do με αρκετά χρόνια πρωταθλητισμού οπότε νομίζω ότι μπορεί να περάσω τις δοκιμασίες. Τις τελευταίες μέρες θέλω να φτιάξω φυσική κατάσταση οπότε το πρόγραμμα έχει ζέσταμα, τρέξιμο, κοιλιακούς, βαράκια και λίγα ανοίγματα. Πριν έκανα ένα τεστάκι να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι από το 0. Το αποτέλσμα ήταν :650 μέτρα (τόσο άντεξα) σε 3:50 Και 10 πους απς. Νομίζω ότι αν συνεχίσω άνετα τις έχω τις δοκιμασίες ε; Τι λέτε;
...
Νομιζω θελει 800 αλλα δεν θυμαμαι σε ποσο απο κει και περα μεσα θελει οπως δηποτε 50 καμψεις 10 ελξεις. Οι 10 ειναι εξαιρετικα λιγες
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:
Τι στο κερατο! Αυτο ειναι δικια μου ιδεα! Που χαθηκες εσυ;

E πρεπει και να διαβαζω και να γυμναζομαι και δεν εχω πολυ χρονο για PC... Απο οτι βλεπω εκανα αισθητη την απουσια μουΕικόνα

oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

297ΙΜΑΚ έγραψε: και να εχεις περασει Τα κορδονια των αρβυλων απο τις τρυπες... ; Αυτο τρωει περισσοτερο χρονο!
τώρα που είπες για κορδόνια και τρύπες... Συνήθιζα το μονό κορδόνι, ένα κόμπο μπροστά από μέσα και ένα στην άλλη άκρη, λάσκαρες το κορδόνι χωρίς να το βγάλεις από τις τρύπες, όταν τέντωνες περίσσευε αρκετό, τόφερνες δυό βόλτες γύρω και έδενες... Φαντάζομαι εξακολουθεί να ισχύει, έτσι ;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

oldie158 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: και να εχεις περασει Τα κορδονια των αρβυλων απο τις τρυπες... ; Αυτο τρωει περισσοτερο χρονο!
τώρα που είπες για κορδόνια και τρύπες... Συνήθιζα το μονό κορδόνι, ένα κόμπο μπροστά από μέσα και ένα στην άλλη άκρη, λάσκαρες το κορδόνι χωρίς να το βγάλεις από τις τρύπες, όταν τέντωνες περίσσευε αρκετό, τόφερνες δυό βόλτες γύρω και έδενες... Φαντάζομαι εξακολουθεί να ισχύει, έτσι ;
Δεν το ξερω αυτο το δεσιμο... Στους εφερδους στη Μοιρα δεν κοιτουσαν ποτε κορδονια. Σε σχολες Εφ. Αξ. Ομως τα κοιτανε!
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

ΟΚ τότε να τόχουν υπόψη τα παιδιά, εξάλλου Δε φαίνεται η διαφορά, λοιπόν κομπάκι κάτω από τη μπροστινή τρύπα, πέρασμα όλες τις τρύπες, πάλι κομπάκι στην άλλη άκρη, περισσεύει αρκετό ώστε να φτάνει να Λασκάρει άνετα για το μπες βγες, στο δέσιμο το περισσευούμενο το γυρνάμε δυό βόλτες και το κρύβουμε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες