575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
gio

Δημοσίευση από gio »

Καλιμερα παιδια. Μηπως ξερετε πως λεγεται ο διοικητης Του 575;

Brouslee
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Brouslee »

Και που ξερουμε δε θα το αναφερουμε.
Seeker

Δημοσίευση από Seeker »

Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξης. Στουw πεζοναυτες εχεις χρονο μεσα στη μέρα για διάβασμα;1-2 ωρες ελευθερες δηλαδη. Έχω 4-5 μαθήματα για πτυχίο, γι'αυτό ρωτάω. Επισης, οι εξοδοι στο 575 πως είναι; Πόσο σας πάει;

Ευχαριστώ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στη διάρκεια της θητείας σου ούτε χρόνο ούτε όρεξη θα έχεις για διάβασμα. Πόσο μάλλον στους Πεζοναύτες.
Seeker

Δημοσίευση από Seeker »

Για αλλα σωματα/οπλα πιστεύω έχεις αρκετά παραπάνω ελευθερό χρόνο. Απλώς θέλω να υπηρετήσω και στους πεζοναυτες εγω προσωπικα, γι'αυτο και ρωταω για τον ελευθερο χρόνο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

Seeker έγραψε:Για αλλα σωματα/οπλα πιστεύω έχεις αρκετά παραπάνω ελευθερό χρόνο. Απλώς θέλω να υπηρετήσω και στους πεζοναυτες εγω προσωπικα, γι'αυτο και ρωταω για τον ελευθερο χρόνο.

Ρωτάς και για εξόδους, αν σου πω ότι θα τρως εμπλοκούλες 5 μέρες μέσα 1 έξω για 1-2 μήνες τι θα κάνεις;
Pezo

Δημοσίευση από Pezo »

Στην εξοδο τι ωρα φευγεις συνηθως και τι ωρα μπαίνεις το πρωί;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Περίμενε να σου πούν παιδιά που απολύθηκαν πρόσφατα από το 575 ή υπηρετούν ήδη εκεί.

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kampf »

Εγω ειμουν 311 σειρα. Μερικες φορες βγαιναμε και μια ωρα αργοτερα απτην προβλεπομενη γιατι οι αλλοι λοχοι ηταν κοφλαρια και δεν μπορουσαν να μαζευτουν.
Γενικα κανα 30-40 λεπτα κανεις να πας μεχρι την πυλη γιατι ειναι στου Θεου τη μανα.
Αν βαλεις και τυχον αλλους παραγοντες μπορει να βγεις και 2 ωρες αργοτερα.
Αν θυμαμαι καλα καθε Τεταρτη κ Παρασκευη βγαινεις 3 η ωρα και και Σ/Κ 11 και 12 αντιστοιχα.

Το πρωι μπαινεις πριν την αναφορα συνηθως με το εγερτηριο... Αν ειναι δλδ να μπεις με το θερινο 6:00 το πρωι και μενεις μια ωρα απτον Αυλωνα θα πρεπει να σηκωθεις 3 το βραδυ. Μια ωρα να ετοιμαστεις (ξυρισμα κτλ). Μια ωρα να φτασεις στο στρατοπεδο και κανα 40λεπτο με τα ποδια μεχρι το Λοχο. Εγω προσωπικα ειχα ερθει με βυσμα στην πολη μου ειχα διανυκτερευση και ξυπνουσα 5 η ωρα να μπω 6 μεσα. Και ηταν σχετικα κοντα. Τωρα εσυ θα περνας Οδυσσεια καθε φορα που θα ειναι να μπεις. Κρινε και πραξε.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σάββατο στις 12:00και Κυριακή στις 11:00Εικόνα
odorf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από odorf »

Γεια σας παιδια. Έχω κόψει αναβολή εδώ και καιρό και μπαίνω αύγουστο. Οι περισσότεροι απ την πόλη μου παρουσιάζονται Αυλώνα. Σήμερα έκοψε αναβολή και ένα φιλαράκι μου που δήλωσε πεζοναύτης. Ξέρει κανείς που παρουσιάζονται οι πεζοναύτες πρώτες μέρες; Μπορεί να ξέρει κανείς που θα παρουσιαστεί; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τις πρώτες μέρες να μαστε στο ίδιο κέντρο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στο ΚΕΤΘ Αυλώνα παρουσιάσζονται οι Πεζοναύτες. Εκεί είναι και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών.
odorf
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από odorf »

Είναι το ίδιο κέντρο που παρουσιάζονται και αυτοί που δεν έχουν δηλώσει πεζοναύτες?
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Ενας φιλος μου ειναι τωρα στην αυλονα ως πεζικαριος αλλα μου λεει πως δεν εχουνε καμια επαφη με τους πεζοναυτες... Ωστοσο απ οτι λεει φτανουν μεχρι τα αυτια τους οι φωνες των εκπαιδευτων των πεζοναυτων του τυπου ''αντε ρε κυριες... Κουνιθειτε ποντικια'' και αλλα τετοια. Με λιγα λογια ακομα και στο ιδιο κεντρο να στε, ενδεχομενως να μην συναντηθειτε ποτε μεσα στο κεντρο... Βεβαια δεν ξερω με την ορκομοσια αν γινετα να βρεθειτε... Θα ρωτησω το φιλο μου και θα σου πω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι το ίδιο Κέντρο είναι, αλλά σε άλλο Όπλο (Τεθωρακισμένα ή Πεζικό).

Ώ, ναι οι Πεζοναύτες κάνουν μπάμ από μακριά όταν τρέχουν και φωνάζουν.Εικόνα

Η μοναδική περίπτωση που θα σας αφήσουν να συναντηθείτε είναι στο Κεντρικό ΚΨΜ που είναι μακριά μέν από τις Επιλαρχίες των Τεθωρακισμένων, αλλά ακριβώς δίπλα στο 575. Εννοείτε μετά την ορκωμοσία.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες