Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
GAUROS

Δημοσίευση από GAUROS »

Δν νονιζω οτι απο θεωριτικη κατευθηνση οτι μπορεις να δηλωσεις και αστυνομια και στρατιωτικες σχολες παρα μονο σσας επειδη αν επιλεξεις 1 (το 1 πεδιο ειναι απαραιτητο στην θεωριρικη) και 5 πεδιο τοτε θα μπορεις να δηλωσεις μονο αστυνομια ενω αν δηλωσεις 1 και 2 η 4 μπορεις στρατιωτικες σχολες αλλα και τα δυο δν πρεπει να γινονται

aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Ετσι ειναι... Εχεις δυνατοτητα επιλογης 2 πεδιων... Μπορεις να δωσεις και μαθηματικα και αοθ που σου δινουν τη δυνατοτητα να επιλεξεις η 1 και 2 η 1 και 4 η πρωτο και 5...
thanasakis

Δημοσίευση από thanasakis »

Ρε η ΣΣΕ ποιο επιστημονικο πεδιο ειναι; Κ επισης για να μπω απο θεωρητικη κ επιλεξω τα μαθηματικα γενικης ειναι ευκολα ως μαθημα η' περιλαμβανουν κ αλλα πονηρα;
Άβαταρ μέλους
thanasakis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης... Οποτε επιλεγω 5ο πεδιο για ΣΣΕ-Οπλα κ μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης κ το ΑΟΘ ετσι; Η' μηπως δινω κ αλλα μαθηματα εκτος απο ΑΟΘ ; Χανω μηπως κ καποια μορια; Επισης στα αθληματα δυσκολευομαι στο αλμα εις υψος. Γινεται να με κοψουν αν αποτυχω στο μεσο ορο;
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Αλέξης »

Παιδιά είμαι 3η λυκείου τελειώνω και το χω ψάξει λίγο το θέμα, απο θεωρητική γίνεται να μπεις μα χανεις μόρια και πιστέψτε με δε συμφαίρει, τώρα φίλε Θανάση για το άλμα εις ύψος και γενικά για τις αθλητικές δοκιμασίες τα όρια είναι τα χαμηλότερα δυνατά, οπότε μην αγχώνεσαι και προπονήσου.:)
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Φιλε Αλεξη ευχαριστω... Ειμαι ψηλος κ εχω υψοφοβια... Χοχοχοχ
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Δημοσίευση από Rafael »

Απο θεωρητικη φιλε ξεχνα το... Χαμενος κοπος... Τα μορια βγαινουν πανδυσκολα. Πρεπει να διαβαζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ για κατι τετοιο. Καλυτερα τεχνολογικη. Εγω ειμουν περισυ θεωρητικη και ξαναδινω φετος μεσω τεχνολογικης. Ως πρωτη μου επιλογη ειναι η σχολη ικαρων. Αλλαξε αν προλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Ειναι αληθεια οτι αν επιλεξεις μαθηματικα γενικης χανεις 1.500 μορια; Τα μαθηματικα γενικης περιλαμβανουν μονο ΑΟΘ ετσι; Η' θα πρεπει να δωσω κ αλλα μαθηματα που συνεπαγονται;
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rafael »

Λοιπον φιλε ακου... Για να μην κανεις το λαθος που εκανα εγω και το πληρωνω τωρα. Και ολα 20 να τα γραψεις και Με 20 σε ολα στα προφορικα βγαζεις 18.400 περιπου μορια... Επισης σκεψου αν γινει καμια στραβη σαν φετος και βαλουν δυσκολα θεματα και γραψεις εστω και κατω απο 18 το πιθανοτερο το εχασες το παιχνιδι γιατι εχασες πολλα μορια... Θα χασεις περιπου 4000 μορια δλδ αν δεν γραψεις καλα... Δεν αξιζει τζαμπα κοπος... Ασε που στην Ικαρων και σε αλλες σχολες Μεσα στην σχολη εχει φυσικη μαθηματικα και αλλα που πολυ δυσκολα θα ανταπεξελθεις μεσα στην σχολη μεσω θεωρητικης. Το Αοθ το περνεις προαιρετικα αν θες να ανοιξεις το πεμπτο πεδιο οπου εκει βρισκεται η αστυνομια και η ΣΥΔ...
Μπες σε καπιο site που υπολογιζεις τα μορια να δεις το ποσο δυσκολα βγαινουν. Παντος εγω σου ειπα την αποψη μου
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Οκ φιλε... η ευελπιδων 5ο πεδιο δεν ειναι;
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

thanasakis έγραψε:Ειναι αληθεια οτι αν επιλεξεις μαθηματικα γενικης χανεις 1.500 μορια; Τα μαθηματικα γενικης περιλαμβανουν μονο ΑΟΘ ετσι; Η' θα πρεπει να δωσω κ αλλα μαθηματα που συνεπαγονται;
Άλλο μάθημα τα μαθηματικα γενικης και αλλο το αοθ. Το αοθ δεν υπαρχει λογος να το παρεις εκτος και αν θελεις 5ο πεδιο που περιλαμβανει οικονομικες σχολες (σε διαφορετικη περιπτωση θα σου ελεγα να μην το παρεις γιατι υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να χασεις μορια εξαιτιας του), οσο για την υψοφοβια που ανεφερες πριν απλα προπονησου και θα τα ξεχασεις ολα !(για να καταλαβεις καλυτερα τον υπολογισμο των μοριων δες εδω http://www.propylaia.gr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=48 )

Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rafael »

OΧι φιλε. Η ευελπιδων βρισκεται στο 2-4 πεδιο που σημαινει οτι για να μην χασεις μορια πρεπει να εισαι τεχνολογικη κατευθυνση.(δεν θυμαμε αν ισχυει το ιδιο και για την θετικη)
Ελπιζω να βοηθησα
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Οκ φιλε. ευχαριστω.
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Παιδιά μη μπερδεύεστε απο τεχνολογική και θετική περνάς μόνο 2-4 πεδίο συν το 3ο πεδιο (αν θυμαμαι καλα) που ανοιγει μονο η θετικη. Στην προκειμενη για τις στρατιωτικες σχολες περνας και απο τις 2 κατευθυνσεις αλλα δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να πας θετικη, με την εννοια οτι θετικη πας μονο αν θελεις ιατρικα επαγγελματα η αν σε κ*****νει η χημεια (πραγμα αδυνατον !). Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση χανεις μορια.
nikosssss

Δημοσίευση από nikosssss »

Λοιπον επειδη θελω να δωσω ελπιδα στα παιδια π επιθυμουν να μπουν σε στρατ σχολες απο θεωρητικη παραθετω το εξης. Μπηκα φετος στν ευελπιδων προερχομενος απο θεωρητ κατ. Ωστοσο οφειλω να ομολογησω οτι μονο εγω και αλλος ενας Ειμαστε απο αυτην την κατ Στο 1ο ετος. Αν το θελετε πολυ. ΤΙΤΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης