Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

ghost32 έγραψε:Παιδιά ξέρετε Τπτ για τ 10% απο τ γενικά λ΄θκεια γιατί σκέφτομαι να δώσω με 10% και ακούω διάφορα.

Τι ακούς δηλαδή;
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από billaras »

billaras έγραψε:Παιδια ενδιαφερομαι για σχολες οπως ΣΣΕ ΣΜΥΝ ΣΜΥ
και ειμαι τριτεκνος
το θεμα ειναι οτι ακουσα οτι ισχυει μεχρι τα 26... Εγω εχω 2 αδερφες 27 και 26... Ειμαι ή δεν ειμαι στην ομαδα;

kανεις να ξερει αν υπαρχει οριο ηλικειας στα αδερφια ωστε να σε πιασει;
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Φιλε η κατηγορια μαλλον απο δω και περα θα ισχυει μονο για πολυτεκνους! Και οχι για τριτεκνους δυστυχως. Και αυτο με το οριο ηληκιας ισχυει. Οποτε διαβασε και μην επαναπαυεσαι
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Kwstas έγραψε:Φιλε η κατηγορια μαλλον απο δω και περα θα ισχυει μονο για πολυτεκνους! Και οχι για τριτεκνους δυστυχως. Και αυτο με το οριο ηληκιας ισχυει. Οποτε διαβασε και μην επαναπαυεσαι

θα εχει ειδικη κατηγορια για τους τριτεκνους και θα γινει λογικα οπως στην αστυνομια που εχουν διαφορετικο ποσοστο
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από moikanosEdessa »

Αν γινει κατι τετοιο φανταζομαι οτι θα μειωθουν και οι θεσεις των πολυτεκνων ετσι;
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Στην αστυνομια το ποσοστο των πολυτεκνων ειναι μεγαλυτερο απο των τριτεκνων. Αμα γινει το ιδιο και στις στρατιωτικες, μπορει θεωρητικα να ειναι λιγοτερες οι θεσεις που θα διεκδικουν οι πολυτεκνοι απο την ειδικη τους κατηγορια αλλα ουσιαστικα θα μπαινουν πιο πολλοι απο πριν. Αυτο γιατι ετσι οπως ηταν η ειδικη κατηγορια με τριτεκνους και πολυτεκνους μαζι, τις περισσοτερες θεσεις τις καλυπταν τριτεκνοι καθως ειναι πολυ περισσοτεροι και ετσι εμπαιναν λιγοι πολυτεκνοι
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Kwstas έγραψε:Φιλε η κατηγορια μαλλον απο δω και περα θα ισχυει μονο για πολυτεκνους! Και οχι για τριτεκνους δυστυχως. Και αυτο με το οριο ηληκιας ισχυει. Οποτε διαβασε και μην επαναπαυεσαι

ακυρο μηνυμα (που ξερεις εσυ αν επαναπαυομαι η οχι)
χωρις παραθεση καμιας πηγης
μη ρεαλιστικο (σημερα που ρωτησα σχολειο δεν ειναι ετοιμη ακομα η προκυρηξη)
=αχρηστο μηνυμα
οποιος ξερει με στοιχεια να μου απαντησει
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Πρωτον για να ρωτας σαν τρελος αν ισχυει ή οχι η κατηγορια αυτο δηλωνει οτι ενδιαφερεσαι να μαθεις εμεσα για τα ποσα μορια στοχευεις. Δευτερον η προκυρηξη θα βγει τον μαρτη. Τριτον ειχε γινει ενσταση απο το συλλογο των πολυτεκνων για το γεγονος οτι εμπαιναν και τριτεκνοι στην ειδικη κατηγορια των πολυτεκνων οπου και βρηκαν το δικιο τους καθως κατοχυρωθηκε ως αντισυνταγματικη η εισοδο τους. Τωρα απο κει και περα ειναι θεμα του στρατου για το αν θα θεσει σε ισχυ ειδικη κατηγορια τριτεκνων, οπως εχει η αστυνομια. Τεταρτον αφου εχεις και απαιτησεις να διαβαζεις τα προηγουμενα ποστς του θεματος αυτου και να μην απαντας με αυτο το απαξιωτικο υφακι. Οριστε και τα αποδεικτικα στοιχεια σου.--> http://didefth.gr/kesyp/?p=3415
Eagle

Δημοσίευση από Eagle »

Μάγκες η ΕΙΔ. ΚΑΤ3648/α σε ποιούς αναφέρεται;

και η ΕΙΔ. ΚΑΤ3648/β σε ποιούς;

Ευχαριστώ!

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Kwstas έγραψε:Πρωτον για να ρωτας σαν τρελος αν ισχυει ή οχι η κατηγορια αυτο δηλωνει οτι ενδιαφερεσαι να μαθεις εμεσα για τα ποσα μορια στοχευεις. Δευτερον η προκυρηξη θα βγει τον μαρτη. Τριτον ειχε γινει ενσταση απο το συλλογο των πολυτεκνων για το γεγονος οτι εμπαιναν και τριτεκνοι στην ειδικη κατηγορια των πολυτεκνων οπου και βρηκαν το δικιο τους καθως κατοχυρωθηκε ως αντισυνταγματικη η εισοδο τους. Τωρα απο κει και περα ειναι θεμα του στρατου για το αν θα θεσει σε ισχυ ειδικη κατηγορια τριτεκνων, οπως εχει η αστυνομια. Τεταρτον αφου εχεις και απαιτησεις να διαβαζεις τα προηγουμενα ποστς του θεματος αυτου και να μην απαντας με αυτο το απαξιωτικο υφακι. Οριστε και τα αποδεικτικα στοιχεια σου.--> http://didefth.gr/kesyp/?p=3415

μου κανεις ευθεια επιθεση... Πιο υφακι ταιριαζει εδω;
το σαν τρελος παλι εκ φαντασιας σου
και 1 μοριο να γλιτωσω φτανει
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Eagle έγραψε:Μάγκες η ΕΙΔ. ΚΑΤ3648/α σε ποιούς αναφέρεται;

και η ΕΙΔ. ΚΑΤ3648/β σε ποιούς;

Ευχαριστώ!

Η α σε Παιδια πολυτεκνων οικογενειων μονο πλεον (και μεχρι να βγει η προκυρηξη!) η β σε παιδια θανοντων στρατιωτικων, αναπηρων πολεμου και οσων πηραν μερος στα στρατιωτικα γεγονοτα της Κυπρου.

Xrhstos.G
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xrhstos.G »

Εμενα με πιανει; Ειμαστε 3τεκνοι αλλα ο πατερας μου δεν ζε
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Φιλε παρε τηλεφωνο να ρωτησεις γιατι εσυ πρεπει να θεωρεισαι πολυτεκνος...
Xrhstos.G
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xrhstos.G »

Εγω μεχρι χθες ημουν σιγουρος οτι με πιανει... Αλλα κατι ακουω οτι αλλαξαν... Απ'οσο ξερω με πιανει...
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Εσύ είσαι πολύτεκνος. Πρέπει να το γνωρίζει και η μητέρα σου αφού θα παίρνει και το πολυτεκνικό επίδομα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες