ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Παιδια η διαδικασια για το μπερε 8α γινει στο μεγαλο πευκο; Η στις μοναδεσ; Και μετα την βασικη ορκιζομαστε φευγουμε με αδεια και γυρναμε για το μπερε σωστα;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

stergios12 έγραψε:Γεια σας παρουσιαζομαι 8 φβρουαριου νεα περαμο και εχω καποιες ερωτησεις. Οποιος μπορει να απαντησει τον ευχαριστω απο καρδιας.

1) Θα εχουμε εξασκηση στη μαχη σωμα με σωμα; Αν ναι σε τι βαθμο και ποσο συχνα;

2) Ποσες φορες θα κανουμε τρεξιμο και γενικα "αεροβικες" ασκησεις την ημερα η την εβδομαδα; Για ποση ωρα θα τρεχουμε συνηθως, σε τι εδαφος (π. Χ. Θα τρεχουμε και σε ανηφορες;) και με τι ρυθμο (θα ειναι σαν να κανουμε 400μ με εμποδια η μαραθωνιο;) ;

3) Ποσες φορες θα τρωμε την ημερα και τι θα τρωμε συχνοτερα; Κρεας η φασολαδες π. Χ.

4) Μπορω να εχω μαζι μου χαπια και σκευασματα που θα με βοηθανε να εχω καλη φυσικη κατασταση και να μην χανω μυικη μαζα; Γιατι δεν θελω να χασω κιλα. Φυσικα δεν αναφερομαι σε κατι παρανομο

5) Θα μπορω να διαβαζω καποιες ωρες την ημερα;

6) Ποσες ωρες θα κοιμομαστε συνηθως;
1) μονο σε επιδειξη καρατε 2) στο Τ/Π. Ε. Ν αν ειναι οργανωμενο καθε μερα για 30-40 λεπτα 3) 3 φορες στο κεντρο θα φας πολυ οσπριο φασολαδα κυριως 4) μπορεις 5) οχι 6) 2-3 ωρες αντε αμα εισαι τυχερος 4, και για να σου δωσω ενα παραδειγμα σημερα φυλαω 12-2 και 5.15 πρεπει να σηκωθω να ετοιμαστω γιατι 5.45 πρεπει να γινει η αλλαγη κ ξαναφυλαω 6 με 9 το πρωι.. Αρα συνολο ενα 3ωρακι.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

πετρος έγραψε:Παιδια η διαδικασια για το μπερε 8α γινει στο μεγαλο πευκο; Η στις μοναδεσ; Και μετα την βασικη ορκιζομαστε φευγουμε με αδεια και γυρναμε για το μπερε σωστα;
Στις μοναδες πλην αλεξιπτωτιστων που θα περασουν στο μεγαλο πευκο, η αδεια ειναι θεμα διοικησης εμας δεν μας εδωσαν ουτε ωρα αδεια μετα την απονομη στο μ. Πευκο ενω τα Ε. Τ. ΕΘ και οι ορεινες μοιρες πηραν 6ημερη τιμητικη
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Εγώ σε μερικά θα διαφωνήσω.

1) Μόνο στα ΠΕΝ θα έχετε εξάσκηση στη μάχη σώμα με σώμα για επίδειξη

2) Πριν τα ΠΕΝ θέμα είναι να τρέξετε 2-3 φορές. Ο ρυθμός και η ώρα εξαρτάτε από τον εκπαιδευτή.

3) 3 φορές (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Τώρα δεν ξέρω τι φαί έχει ισος ισχύει αυτό που λέει ο Hyper παντος όταν ήμουν εγώ τρώγαμε πολύ κοτόπουλο.

4) Εδώ θα διαφωνήσω. Πρωτεΐνες και τέτοια ξεχασετα έναν που είχαν πιάσει στη μονάδα που ήμουν έφαγε 20 μέρες. Τώρα αν θελεις ρισκαρετο.

5) Στο πεύκο δεν θα έχεις εχεις χρόνο.

6) Πριν την ορκωμοσία κανένα 6ωρο. Μετα την ορκωμοσία παίρνετε όπλο και αρχίζετε να φυλάτε σκοπιές οπότε υπολόγισε 3 το πολύ 4 ώρες γιατί πρέπει να ξυπνήσεις κοντά 1 ώρα νωρίτερα να ετοιμαστείς και να κάνετε το γύρο του στρατοπέδου να αλλάξετε όλες τις σκοπιές.

ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΦΩΤΗΣ »

Παιδια μπαινω 7/2 μεγαλο πευκο... Ξερεις κανεις ποσες μερες την εβδομαδα θα εχουμε πορεια με πληρη φορτιο; Και ειναι 10 χιλιομετρα η πορεια?
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikos4 »

DIMITRIS έγραψε:4) Εδώ θα διαφωνήσω. Πρωτεΐνες και τέτοια ξεχασετα έναν που είχαν πιάσει στη μονάδα που ήμουν έφαγε 20 μέρες. Τώρα αν θελεις ρισκαρετο.

Έτσι νομίζω κι εγώ, δηλαδή οτι τα χάπια απαγορεύονται, εκτός αν έχεις χαρτί γιατρού φυσικά.

DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Πριν την ορκωμοσία καμια. Μόλις γυρίσετε από την άδεια θα πάτε Κανδύλη για βολή με εξάρτιση η οποία είναι του πεζικού και μαζί με το νερό ζυγίζει το πολύ 2-2,5 κιλά και όπλο που ζυγίζει 3,5 κιλά. Η απόσταση από το πεύκο μέχρι το Κανδύλη είναι περίπου 7 χιλ. Αυτό θα το κάνετε 2-3 φορές μέχρι να αρχίσετε τα ΠΕΝ από τα ΠΕΝ και μετά αρχίζουν οι πορείες με φόρτο. Ελπίζω να σε κάλυψα.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ »

Μια χαρα δημητρη ευχαριστω... Ανυπομονω να μπω... Αλλα ποιο πολυ για μετα που εκπεδευσαι...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Κ τα χαπια κ τα συμπληρωματα υποτιθεται απαγορευονται αλλα περνανε μεσα πολλοι στα κρυφα μιας κ ο ελεγχος ειναι της πλακας

Efsid
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Efsid »

Κατανοητά όλα αυτά παιδιά για την ορκομωσία και την απονομή του μπερέ, αλλά είστε σίγουροι ότι όλοι πλην των αλεξιπτωτιστών παίρνουνε μπερέ και περνάνε τα ΠΕΝ σε μονάδες;
Δηλαδή στα νησιά για τους αμφιβιους και πανω (Δράμα, Νάουσα κλπ), για τους ορεινούς; Εκεί θα γίνουν τα ΠΕΝ και η απονομή;

Άρα δηλαδή (εκτός των αλεξιπτωτιστών), πόσο καιρό θα μείνουμε στο πεύκο;
Μόνο μέχρι την ορκομωσία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μπαίνω κι εγώ 7/2 παίδες. Καλή θυτεία να έχουμε Εικόνα

blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blou!! »

Γεια σας παιδια !

θελω να μαθω ποτε γινεται η ορκωμοσια στο τεος μεγαλο πευκο;

ο αδερφος μου παρουσιαζεται στις 9/2... πειτε μου αν ξερετε σας παρακαλω

, γιατι θελω να κανονισω την αδεια μου για να ερθω... Εικόνα

πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Παιδια στην εκπεδευση για το μπερε υπαρχει πι8ανοτητα να κοπεισ; Και μετα που πασ; Πεζικο; Πειτε λιγο...
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikos4 »

blou! έγραψε:Γεια σας παιδια !

θελω να μαθω ποτε γινεται η ορκωμοσια στο τεος μεγαλο πευκο;

ο αδερφος μου παρουσιαζεται στις 9/2... Πειτε μου αν ξερετε σας παρακαλω

, γιατι θελω να κανονισω την αδεια μου για να ερθω... Εικόνα

Η ημερομηνία δεν είναι σταθερή, μπορεί να ορκιστεί σε 2 βδομάδες, μπορεί και σε 3.

blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blou!! »

Δηλαδη, μαλλον δεν πεφτει σαβ/κο, δυσκολα τα πραγματα, κριμα...

σας ευχαριστω πολυ παντωσ...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

πετρος έγραψε:Παιδια στην εκπεδευση για το μπερε υπαρχει πι8ανοτητα να κοπεισ; Και μετα που πασ; Πεζικο; Πειτε λιγο...

Nαι αλλά δεν κόβουνε στα ΠΕΝ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες