ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Κώστας Σκόπελος

Δημοσίευση από Κώστας Σκόπελος »

Καλησπέρα σε όλους

Μου ήρθε χαρτί κατάταξης για ειδικές δυνάμεις και πρέπει να παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ της Νέας Περάμου.

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν επιθυμώ να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις αλλά στην Προεδρική Φρουρά ως Εύζωνας. Γνωρίζω ότι στα στρατόπεδα του πεζικού περνάει κλιμάκιο της ΠΦ και επιλέγει Εύζωνες, ισχύει κάτι τέτοιο στο ΚΕΕΔ ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλήσπερα παιδιάΕίδα ότι παρουσιάζομαι 7/2 στο μεγάλο πεύκο, αλλά το σαββατοκύριακο πριν κατεβαίνω σε αγώνες kick box.

Αν όταν παρουσιαστώ έχω κανένα σημάδι ή μελανιά θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

jfs
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jfs »

Κ εγω μπαινω 8/2... Δν νομιζω να εχεις προβλημα ρε...
mrs

Δημοσίευση από mrs »

Ξερει κανενας σιγουρα που να ηταν μεγαλο πευκο Εσσο 2010 αν τελικά περναει κλιμακιο της προεδρικης φρουρας; Αν δηλωσεις οτι θες να φυγεις απο ειδικες δυναμεις και εισαι Ι1 σε διωχνουν με το ιδιο Ι?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

mrs έγραψε:Ξερει κανενας σιγουρα που να ηταν μεγαλο πευκο Εσσο 2010 αν τελικά περναει κλιμακιο της προεδρικης φρουρας; Αν δηλωσεις οτι θες να φυγεις απο ειδικες δυναμεις και εισαι Ι1 σε διωχνουν με το ιδιο Ι;
Δεν περναει
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Γιώργος έγραψε:Καλήσπερα παιδιά Είδα ότι παρουσιάζομαι 7/2 στο μεγάλο πεύκο, αλλά το σαββατοκύριακο πριν κατεβαίνω σε αγώνες kick box.

Αν όταν παρουσιαστώ έχω κανένα σημάδι ή μελανιά θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Κανενα προβλημα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Αυριο εχουμε απονομη πρασινου μπερε στο Μεγαλο πευκο 313 2010 Δ Εσσο τελος τα Τ/Π. Ε. Ν στα αλεξιπτωτα. Τιμητικη δεν πειραμε με το αιτιολογικο Οτι επεσε κοντα στις γιορτες. Εχει 1 ωρα τελετη τμηματα επιδειξεως καταρρηχηση καρατε ασκησεις ακριβειας ο στιβος μαχης αναβληθηκε λογω οτι εβρεξε χθες κ εχει πολυ λασπη κ γλιστραει. Αποχωρουμε απτο πευκο εγω αυτο που εχω να πω σε οσους περασουν τα Τ/π. Ε. Ν εκει ειναι καλη υπομονη διοτι ειναι απιστευτα ανοργανωτο το κε. Ε. Δ καμια σχεση με τις μοναδες! ...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

Γεια σας παιδια.Μου ήρθε χαρτί κατάταξης 9/2/2011 για ειδικές δυνάμεις και πρέπει να παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ της Νέας Περάμου.8μηνοι θητεια. Μπορω να παω στα αλεξιπτωτα χωρις αυξηση θητειας.Ευχαριστώ!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:Γεια σας παιδια.Μου ήρθε χαρτί κατάταξης 9/2/2011 για ειδικές δυνάμεις και πρέπει να παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ της Νέας Περάμου.8μηνοι θητεια. Μπορω να παω στα αλεξιπτωτα χωρις αυξηση θητειας.Ευχαριστώ!
Σιγουρα οχι.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια καλησπερα... Παρουσιαζομαι στις 7/2 στο μεγαλο πευκο και θελω ορεινους καταδρομεις! Σε αυτο που θα δηλωσω εκει θα παω;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ξέρει κανείς αν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερα από θέμα ρούχων όταν παρουσιαστώ στο μεγάλο πεύκο; Δηλαδή μόνο τα κλασικά, χακί φανέλες, κοντομάνικα παραλλαγής, κάλτσες, ξυριστικά κτλ... ; Μου είπαν ότι η γυμναστική γίνεται με λευκό φανελάκι και σορτσάκι, ισχύει; Και αν ναι, θα πρέπει να πάρω πέρα από τις χακί φανέλες και λευκές; Ευχαριστώ!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σας δώσουν εκεί φανέλες και σορτσάκι ασκήσεων, όπως επίσης και αθλητικά παπούτσια.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αυτές οι φανέλες θα είναι αρκετές ή θα πρέπει να πάρω extra; Λόγο ιδρώτα κτλ...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν ξέρω να σου πω. Ας απαντήσει κάποιος που ήταν Ειδικές Δυνάμεις.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα... Παρουσιαζομαι στις 7/2 στο μεγαλο πευκο και θελω ορεινους καταδρομεις! Σε αυτο που θα δηλωσω εκει θα παω;
ναι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες