ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
γρηγορης

Δημοσίευση από γρηγορης »

greek_army εγω δηλαδη που θελω να παρω τα μορια για να κανω τα χαρτια μου για εφ τι ακριβως πρεπει να κανω; Πρεπει να το δηλωσω πριν μπω; Οταν πας δοκιμος αξιωματικος παιρνεις συνολο 1000 μορια; Δηλαδη 500 κ 500; Και κατι τελεφταιο, η θητεια ειναι ιδια η κανεις παρπανω; Γιατι ακουσα οτι ειναι 5 μηνες επιπλεον. Δωσε μ οτι πληροφοριες εχεις, θα με βοηθησεις πολυ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

γρηγορης έγραψε:greek_army εγω δηλαδη που θελω να παρω τα μορια για να κανω τα χαρτια μου για εφ τι ακριβως πρεπει να κανω; Πρεπει να το δηλωσω πριν μπω; Οταν πας δοκιμος αξιωματικος παιρνεις συνολο 1000 μορια; Δηλαδη 500 κ 500; Και κατι τελεφταιο, η θητεια ειναι ιδια η κανεις παρπανω; Γιατι ακουσα οτι ειναι 5 μηνες επιπλεον. Δωσε μ οτι πληροφοριες εχεις, θα με βοηθησεις πολυ.

Θα σου δώσω να διαβάσεις πράγματα που υπάρχουνε στο φόρουμ γιατί είναι δύσκολο να αναλύω κάθε φορά τα ίδια πράγματα

1. Εδώ και εδώ
2. Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν ως Έφεδροι Αξιωματικοί
3. Μοριοδότηση όως υπηρέτησανε στις ειδικές δυνάμεις

Τα υπόλοιπα πότε το δηλώνεις θα τα διαβάσεις σε αυτό το θέμα
Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gate7 »

τα διαβασα ολα αυτα και θελω να ρωτησω τα εξης. Αν στο χαρτι που θα μ ερθει δεν εχει την ενδειξη ΥΕΑ μπορω να τους το ζητησω απο μονος μου να παω; Και οκ ειδα κ τα θετικα κ τα αρνητικα και περα απο το οτι ειναι 5 μηνες επιπλεον δεν με πειραζει κατι αλλο. Θελω να παρω τα χιλια μορια κ θα κανω οτι χρειαστει γι'αυτο. Εσυ εχεις καποια προσωπικη αποψη για το θεμα; Σημερα το πρωι μιλησα με καποιους αστυνομικους κ μ ειπαν πως θα χρειαστω βυσμα για να με παρουν. Αληθευει αυτο; Κ κατι ακομα που δεν το ειχε μεσα η που τουλαχιστον δεν το ειδα εγω. Πως ακριβως γινετε αυτο; Ξεκινας απο τις ειδ. Δυν. Και οταν τελειωσουν οι 9 μηνες λες οτι θες να πας κ ως δοκ. Αξωμ. Η απο την αρχη το λες κ αν σε παρουν ολη η θητεια ειναι ως δοκιμος αξιωματικος ειδικων δυναμεων;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate7 έγραψε:τα διαβασα ολα αυτα και θελω να ρωτησω τα εξης. Αν στο χαρτι που θα μ ερθει δεν εχει την ενδειξη ΥΕΑ μπορω να τους το ζητησω απο μονος μου να παω; Και οκ ειδα κ τα θετικα κ τα αρνητικα και περα απο το οτι ειναι 5 μηνες επιπλεον δεν με πειραζει κατι αλλο. Θελω να παρω τα χιλια μορια κ θα κανω οτι χρειαστει γι'αυτο. Εσυ εχεις καποια προσωπικη αποψη για το θεμα; Σημερα το πρωι μιλησα με καποιους αστυνομικους κ μ ειπαν πως θα χρειαστω βυσμα για να με παρουν. Αληθευει αυτο; Κ κατι ακομα που δεν το ειχε μεσα η που τουλαχιστον δεν το ειδα εγω. Πως ακριβως γινετε αυτο; Ξεκινας απο τις ειδ. Δυν. Και οταν τελειωσουν οι 9 μηνες λες οτι θες να πας κ ως δοκ. Αξωμ. Η απο την αρχη το λες κ αν σε παρουν ολη η θητεια ειναι ως δοκιμος αξιωματικος ειδικων δυναμεων;

Τελευταία φορά που γράφω πράγματα που έχω ξαναγράψει εγώ κι'άλλα παιδιά.

1. Αν δεν έχεις βύσμα ξέχνα την ιδέα του δόκιμου στις ειδικές δυνάμες
2. Όταν παρουσιαστείς την πρώτη μέρα θα τους πεις ότι θέλεις να πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις (περνάς κάποια αθλήματα, έχουνε ειπωθεί σε προηγούμενα μηνύματα)
3. Αν σε επιλέξουνε για δόκιμο θα πας στην σχολή πεζικού στην κρήτη εκεί θα κάνεις 4 μήνες εκπαίδευση μετά αν σε έχουνε επιλέξει για δόκιμο Ε. Δ (εκεί θέλεις βύσμα) περνάς ξεχωριστή εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ και μετά παίρνεις μετάθεση για μονάδα ειδικών δυνάμεων.

Για περισσότερες λεπτομέριες διάβασε προηγούμενα μηνύματα

Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από gate7 »

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες κ συγγνωμη αν σε κουρασα, απλως ειναι τοσες πολλες οι σελιδες κ τα θεματα εδω μεσα που χανεσαι. Κ παλι ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate7 έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες κ συγγνωμη αν σε κουρασα, απλως ειναι τοσες πολλες οι σελιδες κ τα θεματα εδω μεσα που χανεσαι. Κ παλι ευχαριστω.

Eδώ θα δεις ότι θέλεις για τους δόκιμους. Από την σελίδα 20 και μετά κυρίωςΕικόνα
Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από gate7 »

greek_army εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες με προσοχη για να μην σε κουραζω με απαντημενες ερωτησεις. Εχουν απαντηθει ολες μ οι αποριες εκτος απο μια π δεν ειναι εντελως διευκρινιστικη κ θα ηθελα αν μπορεις να μ απαντησεις εσυ για να ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβα σωστα. Επειδη εμενα ο βασικος λογος π θελω να παω ΔΕΑ ειδ. Δυναμεων ειναι για τα μορια που δινει στους ειδικους φρουρους θελω να σε ρωτησω το εξης. Αν υποθεσουμε οτι περναω τα πρωτα σταδια κ φτανω ΣΕΑΠ κ εκει με κοβουν, τοτε με στελνουν στανταρ πεζικο; Η και σε αυτη την περιπτωση παιζει ρολο το βυσμα; Αν δηλαδη εχεις μπορεις να επιστρεψεις ειδ. Δυναμεις; Και το βασικοτερο απ'ολα, αν βρω βυσμα κ μπω οκ, αν ομως κοπω κ με στειλουν πεζικο τοτε δεν θα παρω ουτε τα 1000 ουτε καν τα 500; Δλδ στην ουσια η παιρνεις 1000 η 0;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν πας στην ΣΕΑΠ δεν σε κόβει κανένας. Μόνο αν θέλεις να κοπείς από μόνος σου. Αν δεν επιλεγέις για ειδικές δυνάμεις σε ρίχνουνε συνήθως στο πεζικό. Εκτός και αν έχεις βύσμα και σε στείλει σε ποιο καλό σώμα (Υλικού Πολεμού) για να γυρίσεις στις ειδικές δυνάμεις θα πρέπει να έχεις καραβύσμα το οποίο δεν έπιασε στην αρχή γιατί το φάγανε τα μεγαλύτερα. Αν κοπείς και σε στείλουνε δόκιμο στο πεζικό θα πάρεις 500 μόρια.
Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από gate7 »

Αρα αν κοπω δεν μενω στον ασσο. Αυτο ηταν το σημαντικοτερο για μενα. Θα προσπαθησω λοιπον να μπω και αν δεν τα καταφερω ας με στειλουν δοκιμο στο πεζικο να παρω τα 500... Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ptolemaios έγραψε:Λοιπον 1) αναφερομαι για μετα το 2008 2) ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕΑΠ

3) 4μηνη μετεκπαιδευση στο μηχανικο στο λουτρακι και αντιστοιχα στους διαβιβαστες αλλα δεν θυμαμαι που

4) κανονικοτατοι δοκιμοι στους πεζοναυτες μα τα ολα τους

5) περασαν ΣΒΕΚ φυσικα

τωρα δεν ξερω αν αυτο αποτελει κανονα η οχι... Παντως εγω το ειδα.

Οταν λεω 4μηνη μετεκπαιδευση στις μοναδες τους με σκοπετα και ετσι... Καμια σχεση με ΣΕΑΠ... Αλλα εδωσαν και καπια αθληματα για να μπουν Ε. Δ.
Αυτο που λεει 4μηνη εκπαιδευση εννοει τους Λοχους ΥΕΑ των αλλων Οπλων. Γινεται χωρις μεταταξη αλλα με επισης χοντρο βισμα γιατι ειναι σαν να ζητας να γινεις ΔΕΑ Αλεξ

Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ptolemaios »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
ptolemaios έγραψε:Λοιπον 1) αναφερομαι για μετα το 2008 2) ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕΑΠ

3) 4μηνη μετεκπαιδευση στο μηχανικο στο λουτρακι και αντιστοιχα στους διαβιβαστες αλλα δεν θυμαμαι που

4) κανονικοτατοι δοκιμοι στους πεζοναυτες μα τα ολα τους

5) περασαν ΣΒΕΚ φυσικα

τωρα δεν ξερω αν αυτο αποτελει κανονα η οχι... Παντως εγω το ειδα.

Οταν λεω 4μηνη μετεκπαιδευση στις μοναδες τους με σκοπετα και ετσι... Καμια σχεση με ΣΕΑΠ... Αλλα εδωσαν και καπια αθληματα για να μπουν Ε. Δ.
Αυτο που λεει 4μηνη εκπαιδευση εννοει τους Λοχους ΥΕΑ των αλλων Οπλων. Γινεται χωρις μεταταξη αλλα με επισης χοντρο βισμα γιατι ειναι σαν να ζητας να γινεις ΔΕΑ Αλεξ

ε ναι... Μιλαω για διαβιβαστες και μηχανικο... Η ΣΕΑΠ ειναι ΔΕΑ πεζικου... Απλα οι τυποι καταφερνουν και γινονται ΔΕΑ Ε. Δ στους πεζοναυτες... Δηλαδη ΔΕΑ πεζικου... Αυτο ειναι το αξιοπεριεργο

Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

gate7 έγραψε:Αρα αν κοπω δεν μενω στον ασσο. Αυτο ηταν το σημαντικοτερο για μενα. Θα προσπαθησω λοιπον να μπω και αν δεν τα καταφερω ας με στειλουν δοκιμο στο πεζικο να παρω τα 500... Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.

μην μασας... Δεν ειναι ολοι βισματα αυτοι που περνουν ΔΕΑ στις ειδικες δυναμεις

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ptolemaios έγραψε:
gate7 έγραψε:Αρα αν κοπω δεν μενω στον ασσο. Αυτο ηταν το σημαντικοτερο για μενα. Θα προσπαθησω λοιπον να μπω και αν δεν τα καταφερω ας με στειλουν δοκιμο στο πεζικο να παρω τα 500... Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.

Nαι δεν είναι βύσματα. Κωλοβύσματα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Greek_Army έγραψε:
ptolemaios έγραψε:

Nαι δεν είναι βύσματα. Κωλοβύσματα.Εικόνα

νταξει. Παντως οι 15 στους 35 δεν ειναι... Πραγματικα το πιστευω...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

NΑ μου έλεγες για τους 5 στους 35 θα σου έλεγα ναι. Είναι αυτούς που στέλνουνε στις μαύρες μονάδες δυστηχώς!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες