ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλησπερα σας, θελω να μπω στους ειδικους φρουρους και επειδη δν εχω και το καλυτερο απολυτηριο λυκειου (γενικο) θελω να μπω ως δοκιμος στις ειδικες δυναμεις δν μ αφορα ποσο καιρο θα υπηρετησω απλως αμα παρω τα μορια σωθηκα, για να πας λοιπον ως δοκιμος κανεις απλως μια αιτηση στο ρουφ τι κανεις; Αμα ξερετε σας παρακαλω να μ απαντησε σιγουρα διοτι αμα γινεται να παω δοκιμος και αυριο το πρωι θα το κανω, σας ευχαριστω για τον χρονο σας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 145
ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:Καλησπερα σας, θελω να μπω στους ειδικους φρουρους και επειδη δν εχω και το καλυτερο απολυτηριο λυκειου (γενικο) θελω να μπω ως δοκιμος στις ειδικες δυναμεις δν μ αφορα ποσο καιρο θα υπηρετησω απλως αμα παρω τα μορια σωθηκα, για να πας λοιπον ως δοκιμος κανεις απλως μια αιτηση στο ρουφ τι κανεις; Αμα ξερετε σας παρακαλω να μ απαντησε σιγουρα διοτι αμα γινεται να παω δοκιμος και αυριο το πρωι θα το κανω, σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Όχι φίλε δεν κάνεις καμία αίτηση κάτσε και διάβασε το θέμα και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να πας δόκιμος.
Το εχω διαβασει και ολοι λενε διαφορες αποψεις τι να πιστεψω εγω; Αμα θελετε απαντηστε για να παω δοκιμος θελει πτυχιο ΤΕΙ η αει; Αν ομως δν εχεις περασει ς καποια σχολη αει η ΤΕΙ και γουσταρω να παω δοκιμοσ γτ μετα θελω να ακολουθησω την αστυνομια τι κανω; Αν απαντησετε για σας ειμαι ευγνωμων γτ δν ξερω ποιον να ρωτησω σας ευχαριστω και παλι
-
- Στρατηγός
Δόκιμοι μπορούνε να πάνε όσοι έχουνε πτυχίου ενιαίου λυκείου, Πάντως αν δεν έχεις μεγάλο βύσμα. Δεν έχεις ελπίδες γιατί σε κάθε εσσό παίρνουνε περίπου 35 άτομα μόνο...
Το απολυτηριο λυκειου το εχω (εννιαιο) τωρα το βισμα ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει, τουλαχιστον σας ευχαριστω
Πως πάει κάποιος τώρα ως ΥΕΑ στους Πεζοναύτες;
Μπορεί να είναι ΥΕΑ Πεζικού και να ζητήσει απλώς μετάθεση για εκεί;
Επίσης ΥΕΑ άλλων Όπλων (Πυροβολικού, Τεθωρακισμένων, Διαβιβάσεις) μπορούν να υπηρετήσουν στις ανάλογες μονάδες υποστήριξης των Πεζοναυτών με απλή αίτηση μετάθεσης;
Μπορεί να είναι ΥΕΑ Πεζικού και να ζητήσει απλώς μετάθεση για εκεί;
Επίσης ΥΕΑ άλλων Όπλων (Πυροβολικού, Τεθωρακισμένων, Διαβιβάσεις) μπορούν να υπηρετήσουν στις ανάλογες μονάδες υποστήριξης των Πεζοναυτών με απλή αίτηση μετάθεσης;
-
- Στρατηγός
Όχι φίλε το έχασες το πλοίο. Είχαμε αναλύσει αρκετές φόρες στο φόρουμ πώς γίνεται η επιλογή των δόκιμων των ειδικών δυνάμεων
Πυροβολικού και Διαβιβάσεων ναι. Στον βόλο έχει λόχο και για άλλα όπλα/σώματα
Πυροβολικού και Διαβιβάσεων ναι. Στον βόλο έχει λόχο και για άλλα όπλα/σώματα
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 8
Φιλε greek army αυτο που λες για τους διαβιβαστες οτι πρεπει να περασουν απο σεαπ δεν ειναι απολυτο. Το λεω γιατι εχω στο νου μου περιπτωση διαβιβαστων δεα χωρις μετεκπεδευση στη σεαπ να ειναι στους πεζοναυτες... Προερχομενοι απο 4μηνη νετεκπευδευση φυσικα αλλα οχι στη σεαπ... Το ιδιο και καπιοι δεα απο μηχανικο που γιναν πρασινοι με 4μηνη Μετεκπευδευση στο λουτρακι αν δεν κανω λαθος...
-
- Στρατηγός
Φίλε μετά την ΣΕΑΠ οι δόκιμοι που επιλέγονται για ειδικές δυνάμεις πηγαίνουνε ΚΕΑΠ να περάσουνε το σχολείο των ειδικών δυνάμεων (ΣΒΕΚ) Στην ΣΕΑΠ γίνεται η επιλογή των δόκιμων που θα πάνε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτοί που λες φορούσανε πράσινο μπέρε; Και μιλάς για τώρα πρόσφατα δηλαδή μετά το 2008;
Επίσης μετεκπαίδευση 4 μήνες; Και άλλους 4 μήνες που κάνανε στις σχολές των ΥΕΑ; Λίγο κουφό μου ακούγεται. Δηλαδή φάγανε 8 μήνες εκπαίδευση και η δεα υπηρετούνε 14; Δεν γίνεται να γίνανε πράσινοι στο λουτράκι. Εκεί είναι η σχολή του μηχανικού. Κάτι άλλο παίζει. Με πολλές πρίζες
Επίσης μετεκπαίδευση 4 μήνες; Και άλλους 4 μήνες που κάνανε στις σχολές των ΥΕΑ; Λίγο κουφό μου ακούγεται. Δηλαδή φάγανε 8 μήνες εκπαίδευση και η δεα υπηρετούνε 14; Δεν γίνεται να γίνανε πράσινοι στο λουτράκι. Εκεί είναι η σχολή του μηχανικού. Κάτι άλλο παίζει. Με πολλές πρίζες
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Λοιπον 1) αναφερομαι για μετα το 20082) ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕΑΠ
3) 4μηνη μετεκπαιδευση στο μηχανικο στο λουτρακι και αντιστοιχα στους διαβιβαστες αλλα δεν θυμαμαι που
4) κανονικοτατοι δοκιμοι στους πεζοναυτες μα τα ολα τους
5) περασαν ΣΒΕΚ φυσικα
τωρα δεν ξερω αν αυτο αποτελει κανονα η οχι... Παντως εγω το ειδα.
Οταν λεω 4μηνη μετεκπαιδευση στις μοναδες τους με σκοπετα και ετσι... Καμια σχεση με ΣΕΑΠ... Αλλα εδωσαν και καπια αθληματα για να μπουν Ε. Δ.
3) 4μηνη μετεκπαιδευση στο μηχανικο στο λουτρακι και αντιστοιχα στους διαβιβαστες αλλα δεν θυμαμαι που
4) κανονικοτατοι δοκιμοι στους πεζοναυτες μα τα ολα τους
5) περασαν ΣΒΕΚ φυσικα
τωρα δεν ξερω αν αυτο αποτελει κανονα η οχι... Παντως εγω το ειδα.
Οταν λεω 4μηνη μετεκπαιδευση στις μοναδες τους με σκοπετα και ετσι... Καμια σχεση με ΣΕΑΠ... Αλλα εδωσαν και καπια αθληματα για να μπουν Ε. Δ.
-
- Στρατηγός
Φίλε παίζει μετάταξη=τρελό βύσμα οπότε Τσάμπα γράφουμε.

- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Greek_Army έγραψε:Φίλε παίζει μετάταξη=τρελό βύσμα οπότε δεν τσάμπα γράφουμε.
μαλλον φιλε παντος παντως το δοκιμοσιμο το πηραν και με αποσπαση στο κεοαχ παρακαλω λιγο πριν το τελος της θητειας... Ετσι να κανουνε και λιγο σκι. Με το ζορι βγαζαν υπηρεσιες στον λοχο λογω ελλειψεις και τους στειλαν αποσπαση

ΕΛΕΟΣ
-
- Στρατηγός
Τι καθόμαστε και γράφουμε τότε. Τι να πω.
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Ναι ρε φιλε εχεις δικιο... Απλα Σταθηκα σε αυτο που ειπες και εξεφρασα αυτο που ειδα και βιωσα... Γιατι στον ελληνικο στρατο ολα γινονται
-
- Στρατηγός
Και καλά έκανες... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης