Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από tzovana18 »

γεια σας ειμαι κοπελα και εχω διαλεξει ειδικοτητα στην ειδικες δυναμεις [τεχνιτης αλεξιπτωτων], μου αρεσει πολυ να ειμαι μαχιμη να υπερασπιστω την πατριδα θελω να τα δωσω ολα για ολα. Ξερετε τιποτα για της μεταθεσεις που εχει αυτη η ειδικοτητα;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Μηπως ξερετε της μοναδες που εχει ενας τεχνιτης αλεξιπτωτων στης ειδικες δυναμεις;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από kallitexnis »

tzovana18 έγραψε: Μηπως ξερετε της μοναδες που εχει ενας τεχνιτης αλεξιπτωτων στης ειδικες δυναμεις;
Τί εννοείς; Πού έχει μονάδες;
vakis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από vakis »

Γεια σου και εγω στην ιδια ειδικοτητα δηλωσα στην ιδια ειδικοτητα οι μεταθεσεις ειναι δυο στο μεγαλο πευκο αθηνα και στο μαλε στη κρητη...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Γεια σου τι κανεις; Εικόνα Μπραβο βλεπω και καποιον που διαλεξε αυτην την ειδικοτητα, εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ και θελω πραγματικα να μπω, εσυ πως και το αποφασισες να πας σε αυτην την ειδικοτητα εχεις κανει φανταρος; Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από illy »

Τζοβάνα πως δεν δήλωσες την ειδικοτητα ρίπτης σωστικών μέσων του εμ; Ειναι και αυτη πολυ ενδιαφερουσα ειδικοτητα! Συνδυάζει και ειδικες δυναμεις κ σωμα εφοδιασμου μεταφορων! Φυσικα αμεταθετο στην Αθήνα... Μπορει να ανηκει στην απλη κατηγορια αλλα στην ουσια εισαι στελεχος των εδΕικόνα Οπως και να εχει καλη επιτυχια , κουραγιο κ υπομονη για την καριερα που επελεξες... Διοτι οπως εχω αναφερει ξανα εγω δεν θεωρω τις εδ επαγγελμα αλλα καριερα διοτι ειναι πληρης αφοσιωση σωματος και ψυχης!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Nα σου πω την αληθεια δεν ηθελα αυτη την ειδικοτητα που ειπες οχι οτι μου πεφτει λιγη αλλα ηθελα τεχνιτης εχω πορωθει πολυ κανω χειροτερα και απο ενα αγορι για της ειδικες δυναμεις παντως σε ευχαριστω παρα πολυ εχω παρατηρησει οτι εχεις πολυ μορφωση και επιπεδο σε ολες της συζυτησεις που γινονται εδω μπραβο σου, και σε ευχαριστω παρα πολυ παντως εγω προσπαθω εχω υπομονη και αποχτω μεγαλη αντοχη σε ολα, φιλακια πολλα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από illy »

Προσπαθω να ενημερωνομαι οσο μπορω βεβαια... Εικόνα Πραγματικα αν την επελεγες θα εκανες ακριβως τα ιδια με τις Ε. Δ. , ειναι ειδικοτητα του σεμ αλλα στην ουσια εισαι στελεχος των Ε. Δ. και κανεις την εκπαιδευση που κανουν οι αλεξιπτωτιστεςΕικόνα Θα ειχες και πουλαδιτσα... παντως σου ευχομαι να επιτυχεις τον στοχο σου! Καλη επιτυχιαΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Εικόνα Σ Ε ευχαριστω παρα πολυ θελω οσο τιποτα να παρω και την πουλαδα εκει θα τρελαθω εντελως μπραβο για τον τροπο που μιλας κοριτσι μου μπορει να μην σε ξερω αλλα μου αρεσει να ακουω κοπελες να εχουν τετοιο μυαλο, και παλι μπραβο σου, το οτι σου ευχομαι να μπεις με ολη την καρδια μου ειναι αυτονοητο δν χρειαζεται να στο πω το ξερεις ειδη. ΦιλακιαααααααααααααΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Τελικα τι εγινε με εσασ που δηλωσατε τεχνιτηε αλεξιπτωτων; Σαν κριναν στα υγειονομικα και ψυχοτεχνικα καταλληλοι; Εμενα ναι.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Εμεισ οι λοκατζηδεσ δν μασαμε ρε φιλε εχω την γνωση του τι προκειται να τραβηξω στησ ειδικεσ δυναμεισ στα αλεξιπτωτα γιαυτο διαλεξα αυτη την ειδικοτητα και ειμαι σιγουρη για τον ευατο μου και πιστευω στησ δυνατοτητεσ που εχω οτι θα ανταπελξεθω στην καθε δοκιμασια που θα μου αναθεσουν! Και στον καθε μαλακα που θα βρω σαν εσενα που νομιζεισ ρε παλιο χλε χλε οτι εισαι καλυτεροσ αντε πληνε κανενα πιατο γιατη εγω δν ειμαι για τετοια. Φιλακια αγαπη θα τα πουμε μεσα τον ιανουαριο και θα δουμε ποιοσ ειναι ποιο δυνατοσ. Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από SKY DIVER »

tzovana18 έγραψε:Γεια σας ειμαι κοπελα και εχω διαλεξει ειδικοτητα στην ειδικες δυναμεις [τεχνιτης αλεξιπτωτων], μου αρεσει πολυ να ειμαι μαχιμη να υπερασπιστω την πατριδα θελω να τα δωσω ολα για ολα. Ξερετε τιποτα για της μεταθεσεις που εχει αυτη η ειδικοτητα;

Η ειδικότητα αυτή έχει μία και μόνο μετάθεση! Είναι στον Ασπρόπυργο (ΣΧΑΛ/ΛΕΑΚ). Δηλαδή είναι αμετάθετη, εκτός απρόοπτου βέβαιαΕικόνα . Αφού τελειώσεις τα βασικά σχολεία που χρειάζονται για την απονομή της ειδικότητας, Μ. Πεύκο (βασική εκπαίδευση Ν/Σ), Ρεντίνα (ΣΠΕΠΟΠΕΔ), Ασπρόπυργος (ΣΧΑΛ), Ελευσίνα (σχολείο Συσκευαστή - τεχνίτη Αλεξιπτώτων ) τοποθετείσαι στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), στον Λόχο Εναέριων Αποστολών Καταδρομών (ΛΕΑΚ) που εδρεύει μεν στον Ασπρόπυργο αλλά ο χώρος εργασίας σου (κτίριο συσκευασίας Αλεξιπτώτων Προσωπικού του ΛΕΑΚ) βρίσκεται στην Ελευσίνα (Αεροπορική Βάση Ελευσίνας) και στον χώρο του 865 Τ. ΕΝ. ΕΦ. πρώην ΛΕΑΣ (865 Τάγμα Εναέριου Εφοδιασμού πρώην Λόχος Εναέριων Αποστολών Στρατού ).
Πληροφοριακά στο 865 Τ. ΕΝ. ΕΦ. θα υπηρετήσουν όσοι επιλεγούν για την ειδικότητα του Ρίπτη και Συσκευαστή Αλεξιπτώτων και Υλικών , η οποία είναι και αυτή αμετάθετη! Εικόνα
Anonymous

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα σε ολουσ... Μηπως ξερεται που μποω να βρω την πουλαδα των συσκευαστων αλεξιπτωτου; Ευχαριστω

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τεχνίτης αλεξίπτωτων

Αντε να δουμε τι θα δουμε ευχομαι να περασω γιατη το θελω πραγματικα να μπω και πιο πολυ θελω να κανω αλμα οσο τιποτα αλλο εχω τρελαθει στην ιδεα οτι θα κανω αλμα στατικο αντε με το καλο και σε εσας παιδια οσοι διαλεξατε αυτη την ειδικοτητα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης