ΥΕΑ: Θητεία στο Τεχνικό
Γεια χαρά
Διάβασα τα παραπάνω μπαίνω και εγώ πάτρα ΥΕΑ. Αν ακολουθήσω το παράδειγμα του "κόβομαι στις ασκήσεις" Θα μεταταγώ αλλού;
Επίσης τελειώνω Τει απλώς χρωστάω 5 μαθηματα, είναι καλύτερα να μπω σαν ΥΕΑ η κανονικός φαντάρος να τελειώνω;
Διάβασα τα παραπάνω μπαίνω και εγώ πάτρα ΥΕΑ. Αν ακολουθήσω το παράδειγμα του "κόβομαι στις ασκήσεις" Θα μεταταγώ αλλού;
Επίσης τελειώνω Τει απλώς χρωστάω 5 μαθηματα, είναι καλύτερα να μπω σαν ΥΕΑ η κανονικός φαντάρος να τελειώνω;
Φίλος έγραψε:Γεια χαρά
Διάβασα τα παραπάνω μπαίνω και εγώ πάτρα ΥΕΑ. Αν ακολουθήσω το παράδειγμα του "κόβομαι στις ασκήσεις" Θα μεταταγώ αλλού ;
Επίσης τελειώνω Τει απλώς χρωστάω 5 μαθηματα , είναι καλύτερα να μπω σαν ΥΕΑ η κανονικός φαντάρος να τελειώνω ;
Δεν νομίζω ότι θα γίνει μετάταξη.
Εγώ αν και υπηρέτησα ως Δόκιμος, με τη σημερινή θητεία να είναι μόλις 12 μήνες θα σου πρότεινα να πας ως κανονικός στρατιώτης.
Τώρα, επειδή είσαι προστάτης και υπηρετείς 9 μήνες, θεωρώ (χωρίς όμως να το γνωρίζω) ότι δεν θα σε πάρουν ΥΕΑ έτσι και αλλιώς.
καλησπερα κι εγω αποψε το βραδυ πηρα το χαρτι για κετχ πατρας για τις 10 νοεμβρη. Ξερει κανεις τι παιζει εκει και αν αξιζει να πας τεχνικο ΥΕΑ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
Εεεε παιδαι κ γω εκει παω φανης απο αθηνα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
Οχι δεν εμαθα... Ειμαι απο δαφνη... Εχεις μσν; ;
παιδες καλησπερα! Εμενα μου ηρθε χαρτι για τεχνικο ΥΕΑ στην πατρα για 10 νοεμβρη. Αν ξερει κανεις κατι για το κεντρο αυτο και τι ειδικοτητα βγαινεις απο κει.
φιλιππασ έγραψε:παιδες καλησπερα! Εμενα μου ηρθε χαρτι για τεχνικο ΥΕΑ στην πατρα για 10 νοεμβρη. Αν ξερει κανεις κατι για το κεντρο αυτο και τι ειδικοτητα βγαινεις απο κει.
Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού υποθέτω.
φιλιππασ έγραψε:Ναι φιλε μου ξερεις κατι να μου πει για το κεντρο αυτο;
Υπάρχει σχετικό άρθρο στο site και σχετική συζήτηση στο forum.
Χρησιμοποίησε την μηχανή αναζήτησης που υπάρχει και για τα δύο.
Κι εγώ τεχνικό στις 10... Να ρωτήσω κάτι, γνωρίζει κανείς πού γίνεται η εκπαίδευση των δοκίμων του τεχνικού; Κάτι άκουσα για Λαμία. Στο site αναφέρεται ότι γίνεται στο ΚΕΤΧ εκπαίδευση δοκίμων.
Γεια σας παιδια. εγω παρουσιαζομαι στο κετχ πατρας σαν ΥΕΑ. αν αποφασισω να παω για υεα υπαρχει πιθανοτητα να με αλλαξουν απο τεχνικο κ πχ να με κανουν υεα πυροβολικου; και αν πχ αποφασισω να μην παω υεα θα συνεχισω με την ειδικοτητα σαν τεχνικος η θα γινω απλος φανταρος;
Λογικά θα σε πάνε ΥΕΑ Τεχνικού.
Αν δεν πας ΥΕΑ φυσικά και θα είσαι απλός φαντάρος, πιθανότατα με ειδικότητα τεχνικού.
Αν δεν πας ΥΕΑ φυσικά και θα είσαι απλός φαντάρος, πιθανότατα με ειδικότητα τεχνικού.
Αλιθεια ρε παιδια που γινετε οι εκπαιδευση των τεχνικων δοκιμων στην πατρα η αλλου; ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες