Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Αγγελος δηλαδη θελεις να πεις οτι δεν ειναι καλοι; Και Οτι δεν αξιζει να πει κανεις στην λεγεωνα εκτος και αν το κανει μονο για να το λεει. Εισαι λαθος, βαιβαια ειναι γνωμη σου και την σεβομαι αλα μην τους απαξιωνεις κιολας.
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από vesst »

Κοιτα το να πας στην λεγεωνα οντως ειναι μια λυση απελπισιας... Οσο υπηρετεις χανεσαι απο τον κοσμο, εκτος απο την @@ που θα τρως θα πρεπει να μαθαινεις και γαλλικα καθως μονο αυτα επιτρεπονται... Επισης υπηρχουν πολλοι καλυτερες μαχιμες μοιρες στον κοσμο. Τωρα κοιτα αν το θες τοσο πολυ καλο δρομο... Οσο για τα ψυχομετρικα και τα αθληματα το οτι περναει 1/12 ειναι βλακειες. Σε σχεση με τα περισσοτερες μοναδες των Ε. Δ ανα τον κοσμο η λεγεωνα περνει σχεδον τους παντες. Φαντασου οτι πολλοι δολοφονοι και εγκληματιες πανε για να μην πανε φυλακη. Αν δεν εισαι κουτσος η τυφλος σε παιρνουν... Οπως ειπε και ο φιλος ομως εδω ειναι τα Ο. Υ. Κ τα οποια ειναι καλυτερα απο καθε αποψη. Για περετερο πληροφοριες εχει στο google ΟΧΙ utube καποια videos.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

Για βαρειά αδικήματα και κακουργήματα σε παραδίδουν στην Interpol. Σε αυτό το θέμα έχουν γίνει πολύ αυστηροί.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχει σχετική συζήτηση για τις Ειδικές Δυναμεις άλλων χωρών.

Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Και κατι αλο σε περιπτωση που πας Λεγεωνα και τελειωνεις την 5ετια και ερχαισε Ελλαδα υπαρχει περιπτωση να σε φωναξουν αυτοι να ξαναπας;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
savvas

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από savvas »

Ξέρει κάνεις αν παίζουν καλά λεφτά εκεί ι μπα;
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από POLITHS »

savvas έγραψε:Ξέρει κάνεις αν παίζουν καλά λεφτά εκεί ι μπα;
φιλαρακι αστο δεν αξιζει για τα λεφτα εαν συνυπολογισεις την ταλαιπωρεια και τον ιδρωτα απο την μια και τον τεραστιο κινδυνο για την ζωη σου απο την αλλη μιλαμε για 1500 με 2000 ευρω σε Εμπολεμες περιοχες αναλογα με την μοναδα που υπηρετεις Οποτε κατα την γνωμη μου δεν αξιζει
///////////

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από /////////// »

Σε εμπολεμες ζωνες μπορει να φτασει δεκα χιλιαδες 20 χιλιαδες αναλογος που θα σε στειλουν. Ετσι τουλαχιστον ειχα διαβασει

giannis

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από giannis »

Πέσ'τα ρε μεγάλε.
μεγιστιας

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από μεγιστιας »

vesst έγραψε:Οπως ειπε και ο φιλος ομως εδω ειναι τα Ο. Υ. Κ τα οποια ειναι καλυτερα απο καθε αποψη. Για περετερο πληροφοριες εχει στο google ΟΧΙ utube καποια videos.

για να πας εδω στα ουκ πρεπει να εχεις μικρη ηλικια, να εισαι μονιμος στο στρατο, να εχεις και βυσματακι προυποθεσεις τις οποιες δεν σου τις ζηταει η λεγεωνα. Πας μεχρι 45 με μονο αντοχες αφου θα προπονησε και τιποτε αλλο. Εγω ας πουμε το σκεφτομε πολυ σοβαρα γιατι ειμαι 28 δεν μπαινω στα σωματα ασφαλειας λογο ηλικιας! Δεν εχω μετα μορια και τελικη δεν εχω βυσμα σε καμμια περιπτωση. Ειμαι λοιπον ανεργος δεν εχω πουθενα εργασια ολοι λενε ελα αυριο (σαν τον βερεσε ενα πραμα!) γυμναζομαι καθημερινα ηθελα να μπω σε σωματα ασφαλειας (εδωσα 7 φορες!) σε διαφορα αλλα ενω περναγα τις εξετασεις κολαγα στο σπρωξιμο. Εχω κανει του κοσμου τις βρωμοδουλειες (15 διαφορετικες) και δεν μπορω αλλο. Πως λοιπον ενας σαν και μενα να παει στα ουκ αφου πριν το σκεφτω εχω κοπει ηδη;
υγ. Δυστυχως γεννηθηκαμε σε λαθος χρονια στη ελλαδα και επειτα σε λαθος χωρα.
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Απο ποια ηλικια περνουναι λεγεωνα μεχρι ποια π. Χ στον Ελληνικο στρατο ειναι Απο18 εως 28 στην Λεγεωνα ποσο ειναι;

μεγιστιας

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Στον στρατο ειναι μεχρι τα 27 και οχι 28 γιατι διαφορετικα θα ημουν μεσα στο στρατευμα αυτη τη στιγμη που γραφω και η λεγεωνα μεχρι τα 45. Τωρα σε ποια θεση σε βαζουν κοιτουν αναλογα τις δυνατοτητες που εχεις σαν αναλωσιμο στρατιωτη και οχι απο πιο πολιτικο γραφειο σε εστειλαν. Τα ρασα δεν κανουν τον παπα κυριολεκτικα. Και το λεω αυτο με την λογικη οτι ηξερα ουκα ανω των 35 ελληνα ο οποιος σε εστιβε σαν λεμονι και εχω φιλο τωρα οπου ειναι 20 και περα οτι το γουσταρει δεν το αγαπα πιστευω και ειναι μονο για τα λεφτα που θα παιρνει για τις συντηρισεις.
vesst
Posts in topic: 4

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από vesst »

Ξες το να μπεις στην λεγεωνα εχει καποια μειονεκτηματα... Αρκετα κατα την γνωμη μου. Δεν ειναι οτι καλυτερο και επισης ουτε τα λεφτα ειναι πολυ καλα
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Δεν πανε ολοι για τα λεφτα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης