Προβλήματα επαγγελματιών οπλιτών
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Υπαρχουν πολλοι νομιζω που θα ηθελαν να ακουσουν τα παραπονα οσων ειναι μεσα για μην ζουν στο δικο τους ροδινο κοσμο. δεν λεω οτι ο στρατος εχει μονο στραβα, αλλα ειναι καλο να ακουσουμε οι απ'εξω τι εχουν να μας πουν οι απο μεσα...
Α, οκ επειδη δεν θα τα ακουσει κανενας να το βουλωσουμε σαν σωστοι κι τιμιοι στρατιωτες... Να σκασω γιατι ειμαι ενας... τουλαχιστον εγω βρηκα το θαρρος να τα πω στο internet και οχι να μουρμουραω σαν κατινα στους φιλους μου. Και ξερω οτι ειναι επιλογη μου που μπηκα στον στρατο γιαυτο θα ηταν υποκρισια να βριζω ολη την ωρα. Απλα ειπα τι με ενοχλει που μπορει να διορθωθει
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Καλά κανεις... εγω θα ηθελα να μαθω οπως κ πολλους εδω μεσα θα τους ενδιαφερει! Απλα η Ηλεκτρα σου ειπε οσο μπορει να το παιρνεις πιο χαβαλε σε ό, τι σε χαλαει, να μην χαλας τη ζαχαρενια σου

Δεν χαλαω την ζαχαρενια μου με την δουλεια...
Με την απαθεια των συναδελφων μου τα εχω
Με την απαθεια των συναδελφων μου τα εχω
-
- Στρατηγός
Συμφωνεις πως ολα ειναι θεμα μοναδος, διοικητη, λοχαγου κ φυσικα χαρακτηρα του καθενος στο αν μπορεις να αντεξει τετοιες καταστασεις; Μιλησες για χωσιματα, για καμπανες, για μισος... Θα ηθελες για γινεις πιο συγκεκριμενος;
Σιγουρα παιζει ρολο η διοικηση... και οι αντοχες του καθενα... Οσο για το μισος... πχ δεν φταιω εγω αν με τον ανθυπολοχαγο εχουμε 100-150 ευρω διαφορα στον μισθο. Αυτος βεβαια το παιρνει αλλιως. Σου λεει 4 χρονια σχολη και θα περνουμε τα ιδια;
Για τα χωσιματα... ο στρ παπαριδης εγινε δεξι χερι του βοηθου του βοηθου του 26ου γραφειου. Πηγαινε σκοπια εσυ γιατι πρεπει να Πεταξει την μπατονετα που καθαρισε το δεξι αυτι του ιλαρχου.
Και καμπανα που εφαγε φιλαρακι... 4 μερες κρατηση γιατι επινε καφε την ωρα της συντηρησης... απο αυριο τιλιο και φασκομυλο υπηρεσιας.
Για τα χωσιματα... ο στρ παπαριδης εγινε δεξι χερι του βοηθου του βοηθου του 26ου γραφειου. Πηγαινε σκοπια εσυ γιατι πρεπει να Πεταξει την μπατονετα που καθαρισε το δεξι αυτι του ιλαρχου.
Και καμπανα που εφαγε φιλαρακι... 4 μερες κρατηση γιατι επινε καφε την ωρα της συντηρησης... απο αυριο τιλιο και φασκομυλο υπηρεσιας.
-
- Στρατηγός
Και εγω το υπεθεσα οτι μπορει να ειναι για αυτο το λογο... ετσι ακριβως! Η μοναδικη διαφορα σας ειναι ιεραρχικα-περισσοτερες ευθυνες- κ οχι μισθολογικα! Ειναι με τα χροναι υπηρεσιας... ναι πολλοι ενοχλουν που μπαινουν με αυτο τον τροπο ενω εκεινοι με πανελληνιες φοιτωντας στην σχολη! Συνηθως οι υπηρεσιες σου τι ειναι, σκοπιες; Κ ποσες εχεις καθε μηνα;
Περιπολα,5 τον μηνα.
-
- Στρατηγός
Ειναι πολυ καλο αυτο που κανεις, που εχεις το θαρρος κ τα λες... Κατι αλλο; Υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη ή υπαρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας; Οντως πολλοί το πιαζουν αξιωματικοι;5; Περίπολα; Α, εισαι μια χαρα

Ανταγωνισμος υπαρχει και θεμιττος και αθεμιτος. Αλλα να πεις οτι ρε παιδια ειμαστε ολοι εποπ να τα βρουμε, οχι. Μην ξεχνας οτι ειμαι ξενος στο μερος που υπηρετω, δεν θα με υποστηριξει κανενας οτι και να γινει... τωρα εφτασα 5 υπηρεσιες τον μηνα και δεν ξερεις ποσες θα ειναι τον αλλον μηνα. Εχω κανει και 11 τον μηνα, σκοπια.
-
- Στρατηγός
11 το μηνα τωρα που εισαι στην μοναδα ή στην εκπαιδευση; Λογικα στην εκπαιδευση ετσι; Ναι σωστα μιλάς, που να βρεις το δικιο σου οταν εισαι ξενος, εσενα θα υποστηριξουν;
Οχι στην μοναδα 11. Ενταξει ηταν μονο για εναν μηνα, αλλα εφτασαν τοσο
Πως μπορω να διαβασω ενα προσωπικο μνμ που μου εστειλαν; ;
-
- Στρατηγός
πατας Κεντρο προσωπικων μηνυματων ,inbox, κ μετα πατας πανω στον τιτλο μηνυματος, ανοιγει κ το διαβαζειςrea1986 έγραψε: Πως μπορω να διαβασω ενα προσωπικο μνμ που μου εστειλαν; ;
-
- Στρατηγός
στην μονάδα; Να υποθεσω οτι ειχε ελλειψη προσωπικου ετσι;Nazgul έγραψε: Οχι στην μοναδα 11. Ενταξει ηταν μονο για εναν μηνα, αλλα εφτασαν τοσο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης