ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Το ξερω οτι πρεπει να εισαι μονιμος
για μονιμος παω :)
για μονιμος παω :)
Ρε μαγκες να ρωτησω κατι, ξερετε αν οι εποπ ειδικων δυναμεων με βαθμο στρατιωτη, στη στολη εξοδου παραλλαγης δηλαδη, φορανε μεταλικά οπλόσημα;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
sorry ... Αλλα δεν ξερω που να κανω την ερωτηση... Αν παω εποπ μπορω να παω στους πεζοναυτες ;
Survivor93 έγραψε:sorry ... Αλλα δεν ξερω που να κανω την ερωτηση... Αν παω εποπ μπορω να παω στους πεζοναυτες ;
βεβαιως κ μπορεις να πας.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Οι εποπ των εδ μπορουν να δηλωσουν για ορεινοι η αλεξιπτωτιστες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
dimitris mak έγραψε:Οι εποπ των εδ μπορουν να δηλωσουν για ορεινοι η αλεξιπτωτιστες;
Ότι και να δηλώσεις θα σε στείλουνε εκεί που έχουνε αναγκή εκτός και αν έχεις βύσμα
Δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο φορουμ, απλος θελω να κανω μια ερωτιση... Δεν ξερω αγγλικα και θελω να κανω την θητεια μου στα αλεξιπτοτα... Μπορω μετα να γινω μονιμος στον στρατο;
Μόνο αν βγεί προκύρηξη για ΕΠΟΠ. Για τις ξένες γλώσσες δεν ξέρω να σου απαντήσω τι ισχύει.
Σε ευχαριστω πολυ... Αν καποιος εχει να μου δοσει καποια ακομα πληροφορια θα με βοηθουσε πολυ...
Kwstaras έγραψε:Δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο φορουμ, απλος θελω να κανω μια ερωτιση... Δεν ξερω αγγλικα και θελω να κανω την θητεια μου στα αλεξιπτοτα... Μπορω μετα να γινω μονιμος στον στρατο;
Στον Στρατό γενικότερα μπορείς να γίνεις μόνιμος μόνο μέσω προκυρήξεων για ΕΠΟΠ που βγαίνουν κατά καιρούς.
Το ότι δεν ξέρεις Αγγλικά δεν έχει να κάνει απλώς η γνώση κάποιας ξένης γλώσσας μοριοδοτείται με βάση τα χαρτιά που στέλνει ο κάθε υποψήφιος/ενδιαφερόμενος!
Ειδικά για τις Ειδικές Δυνάμεις αρκεί ένα απολυτήριο λυκείου πλέον για να μην κριθείς ακατάλληλος με βάση τις γραμματικές σου γνώσεις!
Σε ευχαριστω πολυ... !
Παιδιά είμαι 16 ετων. Θέλω να περασω ευελπιδων αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω. Ξερω οτι ειμαι μικρος ακομα και οτι εχω ακομα 2 χρονια σχεδον αλλα θελω να ξερω απο τωρα. Λοιπον, πως θα μπορουσα να καταταχτω στο στρατο με καποιον αλλο τροπο χωρις να δωσω εξετασεις; Και επισης θελω να καταταχτω κατεφθειαν στα λοκ μετα ουκ και μετα αλεξίπτοτα. Ειμαι 1,76 και αθλουμαι πολυ. Εχω τρελα με τον στρατο και γι αυτο δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα. Σας παρακαλαλω απαντηστε μου.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Χωρίς εξετάσεις μόνο όταν βγεί προκύρυξη για ΕΠΟΠ μπορείς να πάς χωρίς εξετάσεις... Εάν πάς ΕΠΟΠ σε ΛΟΚ αναγκαστικά θα περάσεις και εκπαίδευση στα αλεξίπτωτα... ΟΥΚ είναι στο πολεμικό ναυτικό ενώ ΛΟΚ στον στρατό ξηράς
Οκ φιλε ειδα τι σημαινει ΕΠΟΠ. ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. εχω ομως κι αλλα ερωτηματα.1) καθε ποτε γινεται επικυριξη για επ. οπ;2) ποσο διαρκει η εκπαιδευση των λοκ;3) που πρεπει να καταταχτω για να μαθω να πιλοταρω ελικοπτερο και ποσο διαρκει η εκπαιδευση;4) αφου τελειωσω απο ολα αυτα (αν με αξιωσει ο θεοσ) θελω να παω αυγανισταν. θα με δεχτουν αν κανω αιτηση και αν ναι που πρεπει να την κανω; εισαι ο μονος που μπορει να με βοηθησει. σε παρακαλω απαντησε μοθ οταν μπορεσεις αναλυτικα. ευχαριστω πολυ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
TUROK έγραψε:Οκ φιλε ειδα τι σημαινει ΕΠΟΠ. Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. Εχω ομως κι αλλα ερωτηματα.1) καθε ποτε γινεται επικυριξη για επ. Οπ;2) ποσο διαρκει η εκπαιδευση των λοκ;3) που πρεπει να καταταχτω για να μαθω να πιλοταρω ελικοπτερο και ποσο διαρκει η εκπαιδευση;4) αφου τελειωσω απο ολα αυτα (αν με αξιωσει ο θεοσ) θελω να παω αυγανισταν. Θα με δεχτουν αν κανω αιτηση και αν ναι που πρεπει να την κανω; Εισαι ο μονος που μπορει να με βοηθησει. Σε παρακαλω απαντησε μοθ οταν μπορεσεις αναλυτικα. Ευχαριστω πολυ.
1. Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς
2. Επαγγελματίας οπλίτης στις Ειδικές Δυνάμεις
3. Που κολλάνε οι ειδικές δυνάμεις με τα ελικόπτερα;
4. ΕΛΔΑΘ - Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν
Όπως βλέπεις ότι θέλεις υπάρχει στο φόρουμ αρκεί να έχεις χρόνο και να μην βιάζεσαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης