ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για την Αεροπορία είναι τέλεια μετάθεση.Εικόνα

Θυμάμαι όταν πήγαν σειρές μου (298 Α' ΕΣΣΟ) για μάγειρες μας έλεγαν μετά πόσο χύμα ήταν. Βαρέθηκαν να κάνουν μανδραπήδα.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Nassos έγραψε:Για την Αεροπορία είναι τέλεια μετάθεση.Εικόνα

Θυμάμαι όταν πήγαν σειρές μου (298 Α' ΕΣΣΟ) για μάγειρες μας έλεγαν μετά πόσο χύμα ήταν. Βαρέθηκαν να κάνουν μανδραπήδα.

πω ρε φιλε μεταθεση Μυκονο ε; Τι να λεμε.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι στο ΚΕΕΜ εννοούσα. Λάθος μου.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από TEIN »

Nassos έγραψε:Για την Αεροπορία είναι τέλεια μετάθεση.Εικόνα

Οι μαγειρες εκπαιδευονται σε αλλο στρδο του ΚΕΕΜ ομως! Εικόνα

dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dk »

Παιδια κατα πασα πιθανοτητα παρουσιαζομαι σπαρτη... Ειμαι απο Μυτιλήνη και σκεφτομαι να κατεβω με αυτοκινητο... Θα μπορω να το βαζω μεσα στο στραποπεδο;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Signaller »

dk έγραψε:Παιδια κατα πασα πιθανοτητα παρουσιαζομαι σπαρτη... Ειμαι απο Μυτιλήνη
Για το αμάξι δεν ξέρω, αλλά κατά Μεγάλη πιθανότητα μετά θα πας στον Κάτω Τρίτο Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

Ναι αυτο το ξερω και σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Αυτο που καιει ειναι αν θα μπορω να βαλω το αυτοκινητο μου μεσα... Εικόνα
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

dk έγραψε:Ναι αυτο το ξερω και σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Αυτο που καιει ειναι αν θα μπορω να βαλω το αυτοκινητο μου μεσα... Εικόνα
τελικα ειμαι Σπαρτη 1/2/2011 οποιος ξερει να μας πει για το στρατοπεδο πληροφοριες!

teo22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από teo22 »

Τυχερος σπαρτη. οχι εμεις γιαννενα... Εικόνα
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από TEIN »

dk έγραψε:Ναι αυτο το ξερω και σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Αυτο που καιει ειναι αν θα μπορω να βαλω το αυτοκινητο μου μεσα... Εικόνα

Μια χαρα θα ειναι μωρε, μην ανυσηχεις φιλε μου, οποιος κανει σωστα τι δουλεια του δεν εχει να φοβατε τιποτα!

Οσο για το αυτοκινητο, αν δεν κανω λαθος, υπαρχει χωρος απενατι απο το στρδο-που και αυτο ανηκει στο ΚΕΕΜ-για τους στρτες, οποτε μην ανυσηχεις και για αυτο!Εικόνα

dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

TEIN έγραψε:
Μια χαρα θα ειναι μωρε, μην ανυσηχεις φιλε μου, οποιος κανει σωστα τι δουλεια του δεν εχει να φοβατε τιποτα!

Οσο για το αυτοκινητο, αν δεν κανω λαθος, υπαρχει χωρος απενατι απο το στρδο-που και αυτο ανηκει στο ΚΕΕΜ-για τους στρτες, οποτε μην ανυσηχεις και για αυτο!Εικόνα

φιλε τειν ς ευχαριστω για τις πληροφορειες σου! Αν μπορει καποιος αλλος ας μας διασταυρωσει αυτη την πληροφορια για να ειμαστε σιγουροι και να ειμαι καλυμενος κι εγω... Εικόνα

qwerty

Δημοσίευση από qwerty »

Ειδα στο αρμυ οτι μπαινω στο κεεμ με την α εσσο, αλλα στις διαβιβασεις (ουτε εφοδ-μεταφ ουτε πεζικο)

γινεται αυτο ή ειναι λαθος;
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

Παιδια σλιπινκ μπανκ επιτρεπονται; Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dk έγραψε:Παιδια σλιπινκ μπανκ επιτρεπονται;Εικόνα

βεβαιως τις νυχτερινες ωρες δεν θα σου πει κανενας τιποτα, εγγυημενα σου μιλαω, το πρωι θα το μαζευεις, κ θα εισαι οκ. Αυτος ειναι γενικος κανονισμος για τον στρατο, τουλαχιστον οπλα-σωματα μπορω να σου μιλησω με ασφαλεια. Αυτοκινητο οι οπλιτες φερουν υστερα απο αδεια του Δκτη τους. Υπαρχει η περιπτωση να το παρεις, κ να μην μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις στη διαρκεια της θητειας σου. Ειναι στη κριση του Δκτη για τους οπλιτες οπως θα εισαι εσυ. Συνηθως αφηνουν, δεν κυνδυνολογω, απλα οφειλω να στο πω.

dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

dn24 έγραψε:
dk έγραψε:Παιδια σλιπινκ μπανκ επιτρεπονται;Εικόνα
βεβαιως τις νυχτερινες ωρες δεν θα σου πει κανενας τιποτα, εγγυημενα σου μιλαω, το πρωι θα το μαζευεις, κ θα εισαι οκ. Αυτος ειναι γενικος κανονισμος για τον στρατο, τουλαχιστον οπλα-σωματα μπορω να σου μιλησω με ασφαλεια. Αυτοκινητο οι οπλιτες φερουν υστερα απο αδεια του Δκτη τους. Υπαρχει η περιπτωση να το παρεις, κ να μην μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις στη διαρκεια της θητειας σου. Ειναι στη κριση του Δκτη για τους οπλιτες οπως θα εισαι εσυ. Συνηθως αφηνουν, δεν κυνδυνολογω, απλα οφειλω να στο πω.

το αυτοκινητο το θελω κυριος για αποθηκευτικο χωρο η κανα φορτισμα κινητου (γτ ξερω οτι κανει ταμα για να πετυχεις πριζα) η οταν εχω εξοδο να γυρναω στη σπαρτη... Και φυσικα οταν ερθει ο καιρος για μεταθεση να το φορτωσω και να γυρισω στο νιση... Αυτι την αδεια πρεπει να την βγαλω οταν παω εκει; Τωρα δεν μπορω να κανω κατι;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες