Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Γεια σε ολους σας, αν εισαι σε καποιο κεντρο πεζικου και θες να πας ειδικες δυναμεις, τα αθληματα τα κανεις στο στρατοπεδο που εισαι; Και κατι ακομα, εστω και παιρνας σε ολα τα αθληματα και στις καμψεις αντι να κανεις 20 κανεις 15, υπαρχει περιπτωση αν βαλεις βυσμα να σε περασουν; Γιατι τον αδερφο μου που τα περασε τον κοψανε ενω καποιον αλλο που δε τα περασε τον περασανε. Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 25
PAD έγραψε:Γεια σε ολους σας, αν εισαι σε καποιο κεντρο πεζικου και θες να πας ειδικες δυναμεις, τα αθληματα τα κανεις στο στρατοπεδο που εισαι; Και κατι ακομα, εστω και παιρνας σε ολα τα αθληματα και στις καμψεις αντι να κανεις 20 κανεις 15, υπαρχει περιπτωση αν βαλεις βυσμα να σε περασουν; Γιατι τον αδερφο μου που τα περασε τον κοψανε ενω καποιον αλλο που δε τα περασε τον περασανε. Ευχαριστω
Με το βύσμα όλα γίνονται δυστυχώς...

Ευχαριστω πολυ, και κατι τελευταιο, τα αθληματα για να μπουμε στις ειδικες δυναμεις τα κανουμε στο κεντρο που βρισκομαστε?
Ναι αγορίνα εκεί θα τα δώσετε. 

Εγω βρεθηκα κατευθειαν στο μεγαλο πευκο παντως στις εξετασεις για αλεξιπτωτα ηταν οι καμψεις μεχρι κατω και οι ελξεις ανοικτη λαβη κ το πιγουνι να περναει το σιδερο για να μετρησει παντως για να μπεις απλως ειδικες δυναμεις ειναι σιγουρα πιο χαλαρα τα πραγματαpezikarios έγραψε:Οι ελξεις με συγκεκριμενο τροπο η οπως θελουμε; Και οι καμσεις θα πρεπει να ναι τελειες;
Παιδια 1 χλμ σε 7 λεπτα η 1 μιλι γιατι εχει διαφορα το ενα με το αλο
-
- Στρατηγός
ΝΙΝΙΣ έγραψε:Παιδια 1 χλμ σε 7 λεπτα η 1 μιλι γιατι εχει διαφορα το ενα με το αλο
Δεν έχει διαφορά μεγάλε αν δεν μπορείς να βγάλεις 1 μίλι σε 7 λεπτά τι να πας να κάνεις στις ειδικές δυνάμεις
Ναι ρε μεγαλε το μιλι 1642 μετρα. Πρωτον δεν ειπα οτι δεν μπορω να τα βγαλω και δευτερον δεν ειπα οτι θα παω ε. Δ απλως ρωταω για να ξερω.
1 μίλι αδερφέ.
Το 1 KM είναι συνήθως σε 4.20!
Το 1 KM είναι συνήθως σε 4.20!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Αληθευει οτι αν παρουσιαστεις σε αλλο κεντρο ειδικων δυναμεων δεν δινεις τα αθληματα; Απλα παρουσιαζωμαι ΚΕΤΘ πεζοναυτες...
-
- Στρατηγός
Spectre έγραψε:Αληθευει οτι αν παρουσιαστεις σε αλλο κεντρο ειδικων δυναμεων δεν δινεις τα αθληματα;Απλα παρουσιαζωμαι ΚΕΤΘ πεζοναυτες...
Aν παρουσιαστείς σε άλλο κέντρο δίνεις τα αθλήματα απλά εσύ είσαι ήδη στις ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης) και δεν θα χρειαστεί να δώσεις για να πας πεύκο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω Greek_Army!
Καλησπερα σας. Παρουσιαζομαι 7/2 Μεσολογγι, Θελω να παω ε. Δ και συγκεκριμενα Λ. Ο. Κ.
181 cm/68 kg
κανω 25-30 καμψεις (δεν τις εχω δουλεψει πολυ)
Τα 1000 μετρα σε 4:14:18 (εκανα τεστ στο γηπεδο)
Και κανω 14-15 ελξης (αυτες τις εχω δουλεψει)
Οποτε τα πρωτα αθληματα τα περναω
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με αυτο το βιογραφικο ως αρχη πιστευεται οτι σωματικα θα καταφερω να ανταπεξελθω; Και αν ναι σε τι επιπεδο μπορει να φτασω (Σε αυτο θελω να μου πει καπιος την διαφορα καπιου που οταν μπηκε π. Χ εκανε 30 καμψεις και οταν βγηκε;)
181 cm/68 kg
κανω 25-30 καμψεις (δεν τις εχω δουλεψει πολυ)
Τα 1000 μετρα σε 4:14:18 (εκανα τεστ στο γηπεδο)
Και κανω 14-15 ελξης (αυτες τις εχω δουλεψει)
Οποτε τα πρωτα αθληματα τα περναω
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με αυτο το βιογραφικο ως αρχη πιστευεται οτι σωματικα θα καταφερω να ανταπεξελθω; Και αν ναι σε τι επιπεδο μπορει να φτασω (Σε αυτο θελω να μου πει καπιος την διαφορα καπιου που οταν μπηκε π. Χ εκανε 30 καμψεις και οταν βγηκε;)
Αγωνίσματα δίνουν όσοι πάνε αλεξιπτωτιστές και ΗΕΑ. Ολοι οι άλλοι αμφιβιοι, λοκ περνάνε με την ορκομωσία ΠΕΝ. Που και εκεί για να κοπείς πρέπει να τους πείς κόβομαι δεν την παλευω.
Καλημέρα παίδες, είμαι 21 ετών, έχω αναβολή μέχρι το Δεκέμβρη του 2013 για σπουδές, στο Περιοδεύον έκανα τη μ****ία και δήλωσα στρατό ξηράς αλλα θελω να κοψω την αναβολη και να καταταγω στις Ειδικες Δυναμεις.Σ. Ο. Σ.
Καμια ιδεα-βοηθεια ; (συγγνωμη αν ακουγομαι χαζος, απλα εχω την απορια)
Ευχαριστω παλληκαρια εκ των προτερων
Καμια ιδεα-βοηθεια ; (συγγνωμη αν ακουγομαι χαζος, απλα εχω την απορια)
Ευχαριστω παλληκαρια εκ των προτερων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες