Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mtsbos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mtsbos »

Γεια σας παιδια, θελω να ξερω αν μπορω να παρω το Ιphone μαζι μου. Περιμενω απαντησεις απο πανεπιστιμια και πρεπει να βλεπω το e-mail μου. Πως μπορω να το περασω μεσα, και απο ιντερνετ τι πεζει; Εχει κανενα wi-fi; ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

mtsbos έγραψε:Γεια σας παιδια, θελω να ξερω αν μπορω να παρω το Ιphone μαζι μου. Περιμενω απαντησεις απο πανεπιστιμια και πρεπει να βλεπω το e-mail μου. Πως μπορω να το περασω μεσα, και απο ιντερνετ τι πεζει; Εχει κανενα wi-fi; Ευχαριστω!

Αν στο κλέψουνε όμως μην κλαίγεσαι
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TEIN »

Μπορεις να το παρεις αλλα οπως ειπε και ο προλαλησαντας θελει πολυ προσοχη μη στο βουτιξει κανενας...

Wi-fi δεν παιζει, μονο ιντερνετ σε συγκεκριμενο χωρο.

Καλου-κακου δεν περνεις και ενα απλο χωρις καμερα;

FILIPPAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από FILIPPAS »

Φιλαρακι απο τι ξερς στο κεντρο εκπαιδευεσεις επιτρεπετε το κινητο χςρις καμερα
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

Στο κεεμ σπαρτης να υποθεσω οτι επιτρεπονται τα κινητα... Απο πριζες τι παιζει ομως; Θα εχει να τα φορτιζουμε?
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Πολλα απαγορευονται, αλλα το θεμα ειναι τι γινετε... Φιλαρακι!
mtsbos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mtsbos »

Γεια σας παιδια! Μπενω στα Γιαννενα στης 7 Φευρουαριου. Θελω να παρω ενα κινιτο με ιντερνετ και διστιχως εχει καμερα. Πως μπορω να το περασω μεσα απο την πρωτη μερα; Υπαρχει μεγαλη ανανκη και θελω να το εχω μαζι μου
dk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dk »

mtsbos έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπενω στα Γιαννενα στης 7 Φευρουαριου. Θελω να παρω ενα κινιτο με ιντερνετ και διστιχως εχει καμερα. Πως μπορω να το περασω μεσα απο την πρωτη μερα; Υπαρχει μεγαλη ανανκη και θελω να το εχω μαζι μου
φιλε μου ακου τι θα κανω εγω κι αν θες ακολουθα με... Εχω το sony ericsson x10 mini pro και θα το παω να μου βγαλουν την καμερα και μετα την ξανα βαζω... Εικόνα Κι εγω δεν μπορω χωρις ιντερνετ... Και δεν σου λεν και τπτ...

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Ενταξει λογικα θα σας αφησουνε να τα παρετε, απλα παντα θα εχετε και τον φοβο της καμπανας!Εικόνα
christosk89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από christosk89 »

Γεία σας παιδιά, θέλω να σας ρωτήσω και εγώ κάτι γι αυτό το θέμαπαρουσιάζομαι στις 7 του μήνα στην Καλαμάτα, και μετά σκέφτομαι να παω ΥΕΑ στο Χαϊδάρι... Έχω ενα κινητό λοιπόν, το οποίο ΕΙΧΕ κάμερα, αλλα λόγο πτώσης δεν λειτουργεί πια, αλλα επειδη του άλλαξα και λειτουργικό δεν την αναγνωρίζει καν. Έχω πρόβλημα με αυτό ή θα με βάλουν στο "ματι" που λέμε; Βέβαια έχω πάρει και ένα κινητό για να κάνω την δουλειά μου με 25?... Απλά θέλω το άλλο κινητό για το internet και δεν έβρισκα καινούριο κινητό με ίντερνετ και χωρις camera, και έτσι σκέφτομαι να πάρω το άλλο μαζί μου. Τι λέτε εσείς;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε αφού δεν έχει πλέον κάμερα μην σκας
christosk89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από christosk89 »

Να σαι καλά... Απλά δεν ήξερα τι να το κάνω αυτό, και άκουσα απο φίλους μου οτι παίρνουν κινητά με κάμερες. Θα το έχω μαζί μου πάντως, γιατί λίγο ίντερνετ το βράδυ πριν κοιμηθούμε το χρειαζόμαστε για να ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από stathisvas »

Παρτε ρε καμια αλκατελα με 15 ευρω για να το περασετε μεσα και μετα σε κανα επισκεπτιριο αυτοι που θα ερθουν να σας δουν ειτε γονεις ειτε φιλοι σας φερνουν το καλο... (ομνια Ι1800ΕικόναΕικόνα)
εγω παντως αυτο θα κανω γιατι κ γω δεν την παλευω χωρις ιντερνετ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

christosk89 έγραψε:Να σαι καλά... Απλά δεν ήξερα τι να το κάνω αυτό, και άκουσα απο φίλους μου οτι παίρνουν κινητά με κάμερες. Θα το έχω μαζί μου πάντως, γιατί λίγο ίντερνετ το βράδυ πριν κοιμηθούμε το χρειαζόμαστε για να ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο
μεχρι να ορκιστεις μην παρεις με καμερα γιατι παρολο που δεν λειτουργει μπορει να φας 20 μερες αδικα. Ειναι ψαρωτικα τα πραγματα στην αρχη κ εχει μια λογικη γιατι που ξερουν ποιος ειναι ο καθενας που παρουσιαζεται κ τι εχει στο μυαλο του Και τι μπορει να τραβαει με την καμερα μεσα σε ενα στρατοπεδο.
teo22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από teo22 »

Εχω διαβαση μερικα μυνηματα που λενε για τα κινητα με καμερα και ιντερνετ.
1ον μπριζες δεν θα εχουν πολλες και θα πρεπει να εισαι πανω απο το κινητο συνεχεια μην στο "φανε".
2ον ιντερνετ αν ειστε πουθενα μακρια που θα βρειτε ιντερνετ; Και πες π. Χ βρειτε μπορει να ειναι κλειδωμενα τα ινερνετ.
3ον κανουν ελεγχο στα παγματα.
4ον αν με εναν φανταρο πχ δεν τα πατε καλα μπορει να σας ρουφιανεψε σε κανεναν ανωτερο και να φατε καμια καμπανα.
καλο θα ηταν παρτετα μετα την ορκωμοσια σε καμια μοναδα παρα στο κεντρο εκπαιδευσης.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες