Καλως και ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι σε αλλα φορουμ ειχα διαβασει ακριβως το αντιθετο. Οντως για να ακουω ραδιο το θελω αλλα θα παραλειψω το που . ...
G47 έγραψε:Καλως και ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι σε αλλα φορουμ ειχα διαβασει ακριβως το αντιθετο. Οντως για να ακουω ραδιο το θελω αλλα θα παραλειψω το που . ...
μωρέ δεν θα είσαι ο μόνος. Εγώ ξέρεις πόσες φορές μιλούσα στο τηλ και ακούγανε φίλοι live αναγνώριση εφοδεύοντα; ...
Ειδικες δυναμεις ειναι πιο αυστηροι με τα κινητα; Δεν με πειραζει χωρις καμερα χωρις τιποτα μονο για μηνυματα και κλησεις. Να τους πω οτι εχω κινητο η να το βαλω στις τσεπες επανω μου μαζι με φορτιστη; Συγγνωμη που ρωταω αλλα με μπερδεψατε. Αα και αν παει να απλωσει χερι θα τους πω κατω το χερι ετσι;
Giouli έγραψε:Ειδικες δυναμεις ειναι πιο αυστηροι με τα κινητα; Δεν με πειραζει χωρις καμερα χωρις τιποτα μονο για μηνυματα και κλησεις. Να τους πω οτι εχω κινητο η να το βαλω στις τσεπες επανω μου μαζι με φορτιστη; Συγγνωμη που ρωταω αλλα με μπερδεψατε. Αα και αν παει να απλωσει χερι θα τους πω κατω το χερι ετσι;
κινητό χωρίς κάμερα παντού επιτρέπεται. Απλά ειδικά τις πρώτες μέρες δεν θα μπορείς να μιλάς πολύ ώρα. Άντε να σε αφήνουνε κανα 20λεπτο
ikskarda έγραψε:Επειδη στο κινητο εχω συνδεση προτεινετε να παρω καλυτερα καρτοκινητη μην παιξει κανενα θεμα κλοπης;
Αν προσεχεις τα προσωπικα σου ειδη και τα κλειδωνεις δεν θα εχεις προβλημα κλοπης, απλα παρε ενα απλο κινητο χωρις καμερα και να κραταει πολυ η μπαταρια!