Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε σε ρωτάνε τι έχεις πάνω σου! Δεν σε ψάχνουνε.
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από G47 »

Α οκ, να με ρωτησουν δε πειραζει, εννοειται δεν θα παω με φουλ φουσκωμενες τσεπες και θα πω δεν εχω τιποτα μεσα, δε μιλαμε για τετοιες καταστασεις.

Αλλα αν εχω καποια πραγματα και μου πουν αδειασε μονος σου τις τσεπες σου γιατι εμεις δε μπορουμε να κανουμε ελεγχο πανω σου, τοτε θα μου τα κατασχουν.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

G47 έγραψε:Σωματικο ελεγχο εννοεις και το να μου πουν να αδειασω τις τσεπες μονος μου;
Γιατι εδω εχει γραφτει οτι γινεται κατι τετοιο, απλα δε σε ακουμπανε.

Αυτό ακριβως ισχύει
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από G47 »

Ε τοτε δεν μπορω να εχω κατι πανω μου γιατι πολυ απλα θα αναγκαστω να τα βγαλω.Εικόνα
Δεν εχει σημασια αν μας ελεγχουν σωματικα λοιπον η οχι.
...
Meshuggah
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Meshuggah »

Γιατι ρε G47 αμα σου πουν αδειασε τις τσεπες σου και συ εχεις το κινητο σε μια εσωτερικη τσεπη πχ. Τι θα παθεις αν δεν το βγαλεις?
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από G47 »

Πρωτα απολα δε με λενε Ρε G47.
Δευτερον απο τον πλυθηντικο μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μιλαω μονο για κινητο.
Που και για αυτο ακομα εχουν γινει Post εδω που λενε οτι μπορουμε να βαλουμε το κινητο μας με τη καμερα πανω μας για να μην μας ελεγξουν.
Κατι που φαινεται τελικα ανουσιο.
Τριτον αν εχεις να προσφερεις κατι ουσιαστικο στη κουβεντα πες το, αλλα ερωτησεις το τι θα παθω δε προσφερουν κατι.
... ...
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikaji »

Μπορείς να το κρύψεις στα... Καταλαβαίνεις σαν λύση. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στην πράξη. Και μόλις περάσεις τον έλεγχο το βγάζεις κανονικά.
Και τον φορτιστή πρόσεξε που θα τον βάλεις στην βαλίτσα σε αυτή την περίπτωση.

Τώρα μιας και θα είμαστε και στο ίδιο μέρος και δεν υπάρχει λόγος να προκαλούμε θα σου πρότεινα, πάρε ένα φτηνό να κάνεις τη δουλειά σου λίγες μέρες και το κρατάς σαν ενναλακτικό αργότερα (π. Χ Nokia 2323 με internet)
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

G47 έγραψε:Ε τοτε δεν μπορω να εχω κατι πανω μου γιατι πολυ απλα θα αναγκαστω να τα βγαλω.Εικόνα
Δεν εχει σημασια αν μας ελεγχουν σωματικα λοιπον η οχι.
...

Καλά ότι μπορεί να το κάνει δεν σημαίνει ότι θα το κανει,
Θεωρείται λίγο ακραίο. Αν δεν δινεις αφορμες κιόλας
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

G47 έγραψε:Πρωτα απολα δε με λενε Ρε G47.
Δευτερον απο τον πλυθηντικο μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μιλαω μονο για κινητο.
Που και για αυτο ακομα εχουν γινει Post εδω που λενε οτι μπορουμε να βαλουμε το κινητο μας με τη καμερα πανω μας για να μην μας ελεγξουν.
Κατι που φαινεται τελικα ανουσιο.
Τριτον αν εχεις να προσφερεις κατι ουσιαστικο στη κουβεντα πες το, αλλα ερωτησεις το τι θα παθω δε προσφερουν κατι.
...
G47 σου προτεινω να εισαι ηρεμος ποσο μαλλον μεσα που θα μπεις. ΑΝ σε πειραξε ενα. Ρε. Μεσα θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα. Ηρεμια χρειαζεται πρωτα και μετα υπαρχουν για ολα λυση. Οσο για το κινητο δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να το αποχωριστεις για 2 εβδομαδες και να εχεις ενα χωρις καμερα. Και ακομα να το παρεις και να το περασεις μεσα προσεχε τους ρουφιανους... ...
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από G47 »

Μια χαρα ηρεμος ειμαι, δε νομιζω οτι μια απαντηση μου για ενα τρολαρισμα εδω μπορει να συνδεθει με το τι θα με πειραζει στο στρατοπεδο και δε καταλαβαινω το συσχετισμο.

Και καθολου δε με πειραζει να αποχωριστω το κινητο με καμερα, εχω ηδη ενα προχειρο.
Απλα πηρα την ευκαιρια και ρωτησα μιας και αναφερθηκε, αφου μας λενε να αδειασουμε τις τσεπες μας, ο. Τιδηποτε εχουμε πανω μας το οποιο δεν επιτρεπεται θα μας το παρουν.
Ενω εδω εχει ειπωθει πως ο. Τι θελουμε να περασουμε στο στρατοπεδο (πχ ψαλιδακι, κινητο με καμερα η κατι αναλογο) να το βαλουμε στις τσεπες μας.
Αυτα τα δυο ειναι αναντιστοιχα και κατι δεν ισχυει.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Ουτε ψαλιδακι επιτρεπεται ουτε κινητο με καμερα. Αυτο με την ηρεμια συνδεεται γιατι αν αρπαζεσαι σου ξαναλεω με το παραμικρο τοτε μεσα στη μοναδα θα εχεις να κανεις με κανονες και πολλα αλλα... Και εκει το ρε θα ειναι σταγονα στον ωκεανο.

G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από G47 »

Δεν εχει καμια σχεση ενα post σε ενα φορουμ με το πως θα αντιδρω σε μια υποτιθεμενη κατασταση στο στρατο.
Ειναι πολυ τραβηγμενο ως σκεψη.
Οποτε δεν συνδεεται σε τιποτα.
Και παρολαυτα επαναλαμβανω, δεν αρπαζομαι.
Ειδικα πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Το γνωριζω οτι δεν επιτρεπονται εδειξα να μη το ξερω;Εικόνα
Ακριβως για αυτο προταθηκε να τα εχουμε πανω μας.
Αλλα αφου μας αδειαζουν τις τσεπες (ειτε οι ιδιοι ειτε εμεις, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο) γιατι μας προταθηκε να τα εχουμε πανω μας;
Ειναι πολυ απλο αυτο που λεω και το ερωτημα μου δεν ηταν αυτο που απαντησες, αν επιτρεπονται η οχι, αλλα ο λογος που καποιοι λενε οτι αν τα εχουμε πανω μας δεν θα εχουμε προβλημα να τα περασουμε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

G47 έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση ενα post σε ενα φορουμ με το πως θα αντιδρω σε μια υποτιθεμενη κατασταση στο στρατο.

Αλλα αφου μας αδειαζουν τις τσεπες (ειτε οι ιδιοι ειτε εμεις, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο) γιατι μας προταθηκε να τα εχουμε πανω μας;
Ειναι πολυ απλο αυτο που λεω και το ερωτημα μου δεν ηταν αυτο που απαντησες, αν επιτρεπονται η οχι, αλλα ο λογος που καποιοι λενε οτι αν τα εχουμε πανω μας δεν θα εχουμε προβλημα να τα περασουμε.

Δεν είσαι αναγκασμένος να αδείασεις τις τσέπες σου. Αυτό προσπαθούνε να σου πούνε. Και στην τελική επειδή το παρατραβήξαμε το θέμα. Για 10 μέρες πάρε ότι προβλέπεται. Και μετά φέρε και γκόμενα μαζί σου.

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Greek_Army έγραψε:
G47 έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση ενα post σε ενα φορουμ με το πως θα αντιδρω σε μια υποτιθεμενη κατασταση στο στρατο.

Δεν είσαι αναγκασμένος να αδείασεις τις τσέπες σου. Αυτό προσπαθούνε να σου πούνε. Και στην τελική επειδή το παρατραβήξαμε το θέμα. Για 10 μέρες πάρε ότι προβλέπεται. Και μετά φέρε και γκόμενα μαζί σου.

ΕικόναΕικόνα
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Εγω που πηρα ενα απλο κινητο χωρις καμερα, το παρουσιαζω κανονικα στον ελεγχο η το κρυβω και αυτο;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης