Θα σε παρουν αλλα περνας καποια αθληματα ευκολα πρωτατιμ έγραψε:Παιδια θελω να παω πεζοναυτης μπαινω υγειονομικο αρτα
θα ειναι δυσκολο να με παρουν; Λετε να δηλωσουν πολλοι για πεζοναυτες;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Εγώ πάω άρτα για εκπαίδευση αλλά έχω ορκιστεί στην θήβα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα έχω εξόδους και για πόση ώρα; Για 3 εβδομάφες μου είπαν. Ακτινολόγος είμαι. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Γεια σας ξερει κανεις απ' περναει κλειμαριο για ειδικες δυμανης απ' το υγειονομικο;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Ναι περνανε και απο τις ειδικες δυναμεις και απο την στρατονομια.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το ΚΕΥΓ;
Μου είπαν ότι το κέντρο κλείνει. Είχα σκοπό να μπω αύγουστο μετά το πτυχίο μου. Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το που θα μπούμε αν θα κλείσει και κυρίως με το τι θα γίνει με το υγειονομικό;
Μου είπαν ότι το κέντρο κλείνει. Είχα σκοπό να μπω αύγουστο μετά το πτυχίο μου. Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το που θα μπούμε αν θα κλείσει και κυρίως με το τι θα γίνει με το υγειονομικό;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
frantikentist έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το ΚΕΥΓ;
Ναι φίλε μου, είναι γεγονός ότι το ΚΕΥΓ κλείνει. Παρ'όλα αυτά δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση για το που θα παρουσιάζονται οι του Υγειονομικού!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Θήβα!
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Θηβα; κ εμενα γιατι με στελνουν τεθωρακισμενα αυλωνα; ξερει κανεις τι παιζει;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Ίσως λόγω πολυκοσμίας.
Στην προηγούμενη ΕΣΣΟ παιδιά που άνηκαν στο Πυροβολικό παρουσιάσθηκαν Αυλώνα για τον παραπάνω λόγο.
Στην προηγούμενη ΕΣΣΟ παιδιά που άνηκαν στο Πυροβολικό παρουσιάσθηκαν Αυλώνα για τον παραπάνω λόγο.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Αφού θα καταργηθεί το ΚΕΥΓ , αν δεν καταργήθηκε ήδη.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Και τι σημαίνει αυτό; Θα παρουσιαστώ Αυλώνα και θα είμαι γιατρός εκεί ή το πτυχίο μου δεν σημαίνει τίποτα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Oi υγειονομικάριοι παρουσιάζονται πλέον στην Θήβα, θα παρουσιαστείς αυλώνα θα προσκομίσεις αντίγραφο του πτυχίου σου. Και θα περιμένεις όταν έρθει η μετάθεση αν θα έχεις ειδικότητα που θα σε στέλνουνε στο υγειονομικό η θα πάρεις ειδικότητα νοσοκόμου η γιατρού στα τεθωρακισμένα
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
αυτο συμβαινει. Στην 308 που παρουσιαστηκα κευγ λογο ελειψης χωρου πολλα παιδια που βρεθηκαμε στο τιμημενο 492 αλεξ/λη ειχαν παει μεσολογγι.Nassos έγραψε:Ίσως λόγω πολυκοσμίας
btw ειναι κανενας απο την 308 του αυγουστου απο πετρινο εδω;
κ το πετρινο ηταν καλυτερη ζωαρα απ ολα γιατι δεν τους ειχαμε στα ποδια μας να γυρνανε κ μετα 492 αλεξ/λη ακομα καλυτερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες