Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Να ρωτησω και κατι αλλο; Τωρα εκανα διακοπη αναβολης αρα θα μπω νοεμβρη αυτο σημαινει οτι θα με παρουν το μηνα νοεμβριο; Ή απο νοεμβρη μεχρι 31 ιανουραιου που ξεκιναει η αλλη σειρα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Τον μήνα Νoέμβριο θα σε πάρουνε
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Εγω λιγο αργα παρουσιαζομαι στις 18...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Αν κοψω σημερα αναβολη θα με παρουν στην σειρα του αυγουστου; Και αν οχι καπου διαβασα σαυτο το φορουμ οτι εχω το δικαιωμα αν με καλεσουν στην μεθεπομενη σειρα π. Χ οτι μπορω να κανω αιτηση και να μπω αμεσα με την πρωτη ΕΣΣΟ δηλαδη στην περιπτωση μου του αυγουστου. Αν ειναι σωστα οσα ανεφερα ας με διαφωτισει καποιος που γνωριζει.
-
- Στρατηγός
Αν κόψεις τώρα την αναβολή μπαίνεις Νοέμβριο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 21, 2010 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Εγω παντος οταν πιγα και εκοψα την αναβολη ηταν να μπω με την Δ ΕΣΣΟ 2010 αλλα ειπαν αν γινετε να μπω αυγουστο και με ειπαν οτι γινετε, αλλα εχει και ενας μηνας και κατι... Δεν ξερω αν τωρα δεν γινετε γιατι εχουν πει που παει ο καθε ενας...
παντος οταν και αν πας να την κοψεις ρωτα ισος εισαι τυχερος χαχαχαχαχαχαχα
παντος οταν και αν πας να την κοψεις ρωτα ισος εισαι τυχερος χαχαχαχαχαχαχα
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Να σας κανω μια ερωτιση εγς που εκοψα την αναβολη μου μεσα απριλιου εγς ποτε θα μπο αυγουστο ή Νεμβριο ;
-
- Στρατηγός
Αύγουστο μπες στην σελίδα του στρατού www.army.gr και πήγαινε εκεί που λέει μάθε που θα καταταγείς και γράψε τα στοιχεία που σου ζητάει
Να σας κανω μια ερωτιση εγς που εκοψα την αναβολη μου μεσα απριλιου εγω ποτε θα μπο αυγουστο ή Νεμβριο ; Γιατι ειμαι γενιμενος τελια νοεμωριου;
-
- Στρατηγός
Δεν έχει σημασία πότε γεννήθηκες αν έκοψες την αναβολή σου μέσα απριλίου μπαίνεις αύγουστο απλά τα πράγματα
-
- Στρατηγός
Εδώ είναι http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=36864&cat_id=175 παίζει να μην δουλεύει αυτές τις μέρες γιατί το ανανεώνουνε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 21, 2010 6:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλα μου βγαζη αυτο το πραγμα connection failed:access denied for user 'armygr'@'%' to database 'katataxi' τι κανς τωρα...
Τη θα γηνη δηλ. Τωρα δεν με αφινη να μπω μεσα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης