Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
GenerX έγραψε:deathdi κάποια άτομα έχουν πειθαρχία ήδη, σιγά μην περιμέναμε τους ΕΠΟΠ να μας... Μπινελικώσουν.

Όσοι αποκτούν πειθαρχία με το μπινελίκι, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσουν το πρόβλημά τους.

Sadomazo στον στρατό δεν είναι και ότι καλύτερο. Ίσως υποδηλώνει ομοφυλοφιλικές τάσεις.Master και slave καταστάσεις εμένα τουλάχιστον δεν μαρέσουν. Σίγουρα δεν με ενδιαφέρει πως την βρίσκουν κάποιοι στο κρεβάτι, αλλά όχι να μου το επιβάλουν και μένα, δήθεν για την πειθαρχία.

Γίνατε εν τω μεταξύ όλοι γιατροί και κάνετε διάγνωση για το Ι του καθενός.

Ο εκπαιδευτής δεν μπινελικώνει. Ο εκπαιδευτής γίνεται υπόδειγμα. Αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα.

Δεν πειράζει, θα μεγαλώσετε κάποτε και θα ξεπεράσετε τα 16-17 που έχετε μπερδέψει τις ταινίες με την πραγματικότητα.

Δεν περίμενα -να πω την αλήθεια- να κάνει τόση ζημιά το χόλυγουντ...
Τι προτυνεις ως μεσω επιβολης πειθαρχειας;

Αστο ρε φιλε μην το ψαχνεις επειδη δεν θελουμε πριγκιπεσες να περνουν μπερε με αναρωτικες και με παντοφλες μας εχει επηρεασει το χολυγουντ... Τι να πει κανεις...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Γιατι ρε συ, εδω μεσα ειμαστε ολοι ισοι προς ισους. Εγω παντα εκφραζω τις ιδεες μου απροσωπα μερικοι κινουνται επι προσωπικου.

Εγω κανω διαλογο, ας κανει και αυτος.

Εφοσον δεν του αρεσει το καψωνι και το καντιλι, ας προτυνει κατι αλλο. Που ξερεις μπορει οντως να ειμαι κολυμενος και να μου διαφευγει κατι.

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:Γιατι ρε συ, εδω μεσα ειμαστε ολοι ισοι προς ισους.Εγω παντα εκφραζω τις ιδεες μου απροσωπα μερικοι κινουνται επι προσωπικου.

Εγω κανω διαλογο, ας κανει και αυτος.

Εφοσον δεν του αρεσει το καψωνι και το καντιλι, ας προτυνει κατι αλλο. Που ξερεις μπορει οντως να ειμαι κολυμενος και να μου διαφευγει κατι.

Εχεις δικιο ναι μεν ειμαστε ισοι προς ισους αλλα εγω απαντησα με αυτον τον τροπο γιατι ο φιλος απο πανω αντι να πει μια αλλη λυση για την πειθαρχεια ειπε οτι εμενα με επηρεασε το χολυγουντ...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Hyper »

Οπως και να χει ο στρατος εχει Χαλασει πολυ καποιοι που κλαιγοντε σημερα δηλαδη που ειναι ετσι τα πραγματα αν βρισκοταν σε πραγματικα αντιξοες συνθηκες τι θα εκαναν; Η απαντηση στο ερωτημα δειχνει πολλα.

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από fideas emk »

Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι οι στρατοι του κοσμου λειτουργουν με παρομοιο τροπο για να επιβαλλουν πειθαρχια. Ο τροπος πιστεψτε ειναι δοκιμασμενος εδω και παρα πολλες δεκαετιες μη σας πω αιωνες και χιλιετιες. Αν δεν υπαρχουν αυτα τοτε μαλθακωνει το πραμα (οπως σε μας) Εικόνα Η πειθαρχια ειναι το Α και το Ω" του στρατου. Αυτο που εννοει ο τζενερ ειναι πειθαρχια δια του παραδειγματος. Αυτον που δε σεβεται καποιος ειναι ο ΕΠΟΠ που θα σου πει να πας να του παρεις τυροπιτα απο το ΚΨΜ επειδη ειναι ανωτερος... ειχα υπολοχαγο βατραχο που θα τον ακολουθουσα παντου αν γινοταν κατι γιατι ειχε παρουσια και αρ@@δια . Σπανια φωναζε και ποτε δεν τιμωρουσε στρατιωτικα (φυλακες, ΣΕΞ κτλ). Παντα ΣΩΒΕ Εικόνα Και σε προστατευε απο τους ανωτερους. Ουσιαστικα το σπασιμο στο στρατο ομως πρεπει να υπαρχει. Οχι απο ανοργανωσια (οπως σε πολλες περιπτωσεις στον Ελληνικο) αλλα για λογους εκπαιδευσης Εικόνα Οπως ξαναπα αν σπαζεσε με αγγαρειες και εξτρα αγγαρειες και συνεχομενα σκοπετα και επειδη σε εβαλαν παλι σε γερμανικο νουμερο τοτε αν τυχον γινει κατι θα καταρρευσεις σαν τραπουλοχαρτο σε πραγματικα "αντιξοες" συνθηκες... Οι καλυτερες συνθηκες στρες στον ελληνικο στρατο που μπορω να σκεφτω ειναι σε μοναδες ειδ δυναμεων οπου οι ΚΔ (ή οι ΠΖΝ) εχουν ελαχιστες εξοδους αλλα πρεπει να ακολουθησουν κανονικο προγραμμα εκπαιδευσης... Αυπνια και καταπονηση και αγγαρεια... Πιστεψτε με απο ενα σημειο και μετα απλα δε σε νοιαζει... Τα γραφεις ολα και συνεχιζεις. Γιατι και αυτα ακομα θα ειναι γελοια σε σχεση με αυτα που θα κανεις αν κληθεις να αντιμετωπισεις πραγματικη κατασταση... Βλεπε Κυπρος '74 οπου τα κομμαντα πηγαιναν σε 40+ βαθμους υπο σκια χωρις νερο για 2 μερες κτλ. Υπνος ελαχιστος κτλ κτλ... Και μαχη ενδιαμεσα.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Δηλαδη το προβλημα ειναι επειδη οι ΕΠΟΠ σας στελνουν να τους παρετε τυροπιτα και καφε; Κι εμενα μου το εκανε ενας Αυτο αλλα εγω επαιρνα και για μενα ντονατς κοκ και οτι αλλο γουσταρα. Οταν πηγε να ξεχρεωσει τραβηξε τα βυζια του, φωναξε εβρισε (εγω δεν μπορουσα να κρατηθω να μη γελασω) αλλα δεν μπορουσε να αποδειξει κατι, τα πληρωσε και δε με ξανα εστηλε... Μυαλο θελει...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

fideas emk έγραψε:Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι οι στρατοι του κοσμου λειτουργουν με παρομοιο τροπο για να επιβαλλουν πειθαρχια. Ο τροπος πιστεψτε ειναι δοκιμασμενος εδω και παρα πολλες δεκαετιες μη σας πω αιωνες και χιλιετιες. Αν δεν υπαρχουν αυτα τοτε μαλθακωνει το πραμα (οπως σε μας) Εικόνα Η πειθαρχια ειναι το Α και το Ω" του στρατου. Αυτο που εννοει ο τζενερ ειναι πειθαρχια δια του παραδειγματος. Αυτον που δε σεβεται καποιος ειναι ο ΕΠΟΠ που θα σου πει να πας να του παρεις τυροπιτα απο το ΚΨΜ επειδη ειναι ανωτερος... ειχα υπολοχαγο βατραχο που θα τον ακολουθουσα παντου αν γινοταν κατι γιατι ειχε παρουσια και αρ@@δια . Σπανια φωναζε και ποτε δεν τιμωρουσε στρατιωτικα (φυλακες, ΣΕΞ κτλ). Παντα ΣΩΒΕ Εικόνα Και σε προστατευε απο τους ανωτερους. Ουσιαστικα το σπασιμο στο στρατο ομως πρεπει να υπαρχει. Οχι απο ανοργανωσια (οπως σε πολλες περιπτωσεις στον Ελληνικο) αλλα για λογους εκπαιδευσης Εικόνα Οπως ξαναπα αν σπαζεσε με αγγαρειες και εξτρα αγγαρειες και συνεχομενα σκοπετα και επειδη σε εβαλαν παλι σε γερμανικο νουμερο τοτε αν τυχον γινει κατι θα καταρρευσεις σαν τραπουλοχαρτο σε πραγματικα "αντιξοες" συνθηκες... Οι καλυτερες συνθηκες στρες στον ελληνικο στρατο που μπορω να σκεφτω ειναι σε μοναδες ειδ δυναμεων οπου οι ΚΔ (ή οι ΠΖΝ) εχουν ελαχιστες εξοδους αλλα πρεπει να ακολουθησουν κανονικο προγραμμα εκπαιδευσης... Αυπνια και καταπονηση και αγγαρεια... Πιστεψτε με απο ενα σημειο και μετα απλα δε σε νοιαζει... Τα γραφεις ολα και συνεχιζεις. Γιατι και αυτα ακομα θα ειναι γελοια σε σχεση με αυτα που θα κανεις αν κληθεις να αντιμετωπισεις πραγματικη κατασταση... Βλεπε Κυπρος '74 οπου τα κομμαντα πηγαιναν σε 40+ βαθμους υπο σκια χωρις νερο για 2 μερες κτλ. Υπνος ελαχιστος κτλ κτλ... Και μαχη ενδιαμεσα.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω αν και ωρες ωρες το παρακανουν καποιοι κ εχουν παντα στο πισω μερος του μυαλου τους οτι ελα μωρε οτι κ να του πω για πειθαρχια Ειναι!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε: Δηλαδη το προβλημα ειναι επειδη οι ΕΠΟΠ σας στελνουν να τους παρετε τυροπιτα και καφε; Κι εμενα μου το εκανε ενας Αυτο αλλα εγω επαιρνα και για μενα ντονατς κοκ και οτι αλλο γουσταρα. Οταν πηγε να ξεχρεωσει τραβηξε τα βυζια του, φωναξε εβρισε (εγω δεν μπορουσα να κρατηθω να μη γελασω) αλλα δεν μπορουσε να αποδειξει κατι, τα πληρωσε και δε με ξανα εστηλε... Μυαλο θελει...

Καλα εσυ παραπαλιωσεςΕικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Δηλαδη το προβλημα ειναι επειδη οι ΕΠΟΠ σας στελνουν να τους παρετε τυροπιτα και καφε; Κι εμενα μου το εκανε ενας Αυτο αλλα εγω επαιρνα και για μενα ντονατς κοκ και οτι αλλο γουσταρα. Οταν πηγε να ξεχρεωσει τραβηξε τα βυζια του, φωναξε εβρισε (εγω δεν μπορουσα να κρατηθω να μη γελασω) αλλα δεν μπορουσε να αποδειξει κατι, τα πληρωσε και δε με ξανα εστηλε... Μυαλο θελει...

Eνας αλλος ειχε μια ψεφτο-μηχανη κουρεματος. Τον επιασε ενας ΕΠΟΠ που του εσπαγε τα αμελετητα και του ειπε να τον κουρεψει. Αρχισε λοιπον ο commado να κουρεβει αλλα περιεργα μια τουφα εδω μια εκει, και στην μεση της φασης πεταει κατω τη μηχανη και σπαει. Εμεινε ο ΕΠΟΠ καγκελο και με μαλλι... Δουλεμα θελουν οχι κοντρα. Κοντρα στη κοντρα δεν κερδιζεις ποτε στο στρατο.Εικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:

Eνας αλλος ειχε μια ψεφτο-μηχανη κουρεματος. Τον επιασε ενας ΕΠΟΠ που του εσπαγε τα αμελετητα και του ειπε να τον κουρεψει. Αρχισε λοιπον ο commado να κουρεβει αλλα περιεργα μια τουφα εδω μια εκει, και στην μεση της φασης πεταει κατω τη μηχανη και σπαει. Εμεινε ο ΕΠΟΠ καγκελο και με μαλλι... Δουλεμα θελουν οχι κοντρα. Κοντρα στη κοντρα δεν κερδιζεις ποτε στο στρατο.Εικόνα

Αυτα Ομως Τα παραδειγματα παλι δεν ειναι ενα ειδος αντιδρασης κ Κοντρας?
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:Δηλαδη το προβλημα ειναι επειδη οι ΕΠΟΠ σας στελνουν να τους παρετε τυροπιτα και καφε; Κι εμενα μου το εκανε ενας Αυτο αλλα εγω επαιρνα και για μενα ντονατς κοκ και οτι αλλο γουσταρα. Οταν πηγε να ξεχρεωσει τραβηξε τα βυζια του, φωναξε εβρισε (εγω δεν μπορουσα να κρατηθω να μη γελασω) αλλα δεν μπορουσε να αποδειξει κατι, τα πληρωσε και δε με ξανα εστηλε... Μυαλο θελει...

Χαχαχαχαχα εισαι τρομερος καλα τον εκανες τον φαφλατα... Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Eνας αλλος ειχε μια ψεφτο-μηχανη κουρεματος. Τον επιασε ενας ΕΠΟΠ που του εσπαγε τα αμελετητα και του ειπε να τον κουρεψει. Αρχισε λοιπον ο commado να κουρεβει αλλα περιεργα μια τουφα εδω μια εκει, και στην μεση της φασης πεταει κατω τη μηχανη και σπαει. Εμεινε ο ΕΠΟΠ καγκελο και με μαλλι... Δουλεμα θελουν οχι κοντρα. Κοντρα στη κοντρα δεν κερδιζεις ποτε στο στρατο.Εικόνα

Αυτα Ομως Τα παραδειγματα παλι δεν ειναι ενα ειδος αντιδρασης κ Κοντρας;
Οχι ετσι ξεκοβεις και του δειχνεις οτι απλα δεν εισαι το πουτ... Κι του, και να ψαξει να βρει αλλου παιχνιδακια
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Eνας αλλος ειχε μια ψεφτο-μηχανη κουρεματος. Τον επιασε ενας ΕΠΟΠ που του εσπαγε τα αμελετητα και του ειπε να τον κουρεψει. Αρχισε λοιπον ο commado να κουρεβει αλλα περιεργα μια τουφα εδω μια εκει, και στην μεση της φασης πεταει κατω τη μηχανη και σπαει. Εμεινε ο ΕΠΟΠ καγκελο και με μαλλι... Δουλεμα θελουν οχι κοντρα. Κοντρα στη κοντρα δεν κερδιζεις ποτε στο στρατο.Εικόνα

Οχι ετσι ξεκοβεις και του δειχνεις οτι απλα δεν εισαι το πουτ... Κι του, και να ψαξει να βρει αλλου παιχνιδακια

+1

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:

Καλο ειναι βεβαια να μη δωσεις δικαιωμα να Ξεκινησει καν να σε βλεπει ετσι.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:

Καλο ειναι βεβαια να μη δωσεις δικαιωμα να Ξεκινησει καν να σε βλεπει ετσι.
ΕικόναΜερικοι το παιρνουν απο μονοι τουςΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες