Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alex »

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ... Αν θες... Αυτα ειναι αληθεια περι καθαρισμου τουαλετων και τετοια... Γιατι εγο δεν πιστευω οτι χανουμε το χρονο μας ετσι... Υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα οπως η εκπαιδευση... Ειμαι λαθος;

Παντως γνωριζεις παρα πολα... Και αυτο ειναι καλο!
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

Για τις αλλες μοναδες δεν αναφερα τιποτα γιατι δεν πηγα και δεν εχω ιδεα.

τουαλετες; ΑΧχΑΧΑΑΧ καθε μερα τα κανεις αυτα φιλος. Αγγαρεια στο φουλ. Τον περισσοτερο χρονο σε αγγαρειες και σκοπετα τον τρως παρα στην εκπαιδευση. Αυτο κρατα το σαν κανονα. Και συ θα δεις θα μαθεις πολλα και αναλογα θα κρινεις.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Alex »

Πες μου ενα λογο να το κανω αυτο... Θα προσφερει σε κατι; Το δωματιο σου και τα πραγματα σου ναι να τα κρατας καθαρα αλλα τις τουαλετες το παρακανουν... Και μην μου πεις οτι θα σε κανουν οτι θελουν επειδη ετσι τους καβλωσει... Και οτι θα σε βαζουν καψωνια χωρις λογο...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Το κρεββατι σου εννοεις και γενικα το θαλαμο. Ναι πρεπει να ειναι σε ταξη. Γοπινγκ, καλιοπινγκ, γινονται καθε μερα. Εσυ θα εισαι στην πενα ξυρισμενος γυαλισμενος αλλιως καμπανα. ΚΡΑο 2 μερες κρατηση. Φυσικα και σε κανουν οτι θελουν ρε. Αφου σε βλεπουν σαν ενα ακομα περαστικο κομματι κρεας. Καψωνια νταξι... Απλα αγριοφωναρες, γιατι εκανες ετσι αυτο, δεν ειναι σωστο αυτο και ας ειναι τελειο κτλ... Εσυ αμα τα βρεις σκουρα τραβα στο διοικητη και πες τον θελω να κανω διακοπη θητειας... Τοτε να δεις πως θα σου πει μα τι επαθες αγορι μου ποιος σε πειραξε, τι προβλημα υπαρχει να το λυσουμε. ΑχΧΑΧΑΧαΧαΧΑΧΑΧαΧα
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Alex »

Αυτο που λες δεν γινεται... Να παο και να πω... Τι γινεται; Αν και εγω πιστευω οτι θα πεσω σε καλους εκει περα... Τα πραγματα τωρα δεν ειναι οπως του 80... Ετσι δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Θα τα δεις απο κοντα ρε. Μην ψαρωνεις. Αμα δεν σαρεσει φευγεις... Δεν σε κραταει κανενας με το ζορι μη μασας
Alex
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Alex »

Δεν φοβαμαι απλα απογοητευωμαι... Οταν ακουω τετοια... Δεν θελω να ξενερωσω... Αυτο ειναι ολο... Και ξερεις εγω ειμαι 18 χρονων... Απο τους πιο πιτσιρικαδες... Πιστευω... Αλλα δεν κολωνω...
Satyros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Satyros »

Ευχαριστω πολυ! Και κατι τελευτεαιο μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε λιγα λογια για την εκπαιδευση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες υπάρχουνε παιδιά που περιγράφουνε τι γίνεται στην εκπαίδευση
Satyros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Satyros »

Και παλι ευχαριστω πολυ!
stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από stathis123 »

Οσοι παρουσιαστου στην αυλωνα τωρα ποσο καιρο θα κατσουμε εκει περα;

Dennis

Δημοσίευση από Dennis »

Καλησπερα σας, λοιπον μπαινω πυροβολικο στις 16/08/2010 και επειδη γενικα ειμαι της δρασης και δε μπορω να κοπροσκυλιαζω θελω να μπω πεζοναυτες. Το θεμα ειναι οτι ο δεξίς ωμος μου, μου ψηλοβγαινει που και που αν κάνω καμια αποτομη κίνηση (τα χερια ψηλα προς τα πισω), λετε να εχω κανενα προβλημα και να ξενερωσω ή τα πραγματα είναι πιο χαλαρά απ'οτι τα εχω στο μυαλλο μου. Αν ειναι τρεξιμο, κοιλιακοι,push ups και τετοια κομπλε δε με πειραζει καθολου. Σας ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Κατα την παρελαση θα χεις προβλημα μαλλον.
Logan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Logan »

Καλημέρα παιδιά.

Έχω μια απορία. Είχα την εντύπωση ότι η γνυμανστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης των πεζοναυτών. Ο φίλος kampf ανέφερε παραπάνω ότι, γυμναστική γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό ισχυεί μόνο για το κέντρο ή για όλη διάρκεια της θητείας;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Logan έγραψε:Καλημέρα παιδιά.

Έχω μια απορία. Είχα την εντύπωση ότι η γνυμανστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης των πεζοναυτών. Ο φίλος kampf ανέφερε παραπάνω ότι, γυμναστική γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό ισχυεί μόνο για το κέντρο ή για όλη διάρκεια της θητείας;
Σε εμενα η γνυμανστική αποτελουσε κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης μονο στο ΛΥΒ. Σαν νεοσυλεκτος τα απογευματα εκανα μονος μονοζυγο στο Πευκο. Στη Μοναδα καναμε καθε Δευτερα οπου και μας ξεπατωνανε μεχρι αηδιας. Στη μεταθεση δεν ηξερα τι θα πει γυμναστικη...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης