Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Ναι εκλεψαν το κινητο του ενος (αληθεια πως το εκαναν;) και οι αλλοι δεν ειχαν μοναδες; Η δεν ειχαν κινητο; Η ιστορια δεν ειναι για Εικόνα Και Εικόνα Αλλα για Εικόνα Εικόνα Εικόνα. Οι ηλιθιοι τους εκλεψαν κατι πουτ... Και αντι να ντρεπονται νομιζουν οτι εκαναν και κατορθωμα. Οι αλλες βεβαια θα πανηγιριζουν που εκλεψαν κινητο λοκατζη και αυτοι πανηγιριζουν γιατι "εσπασαν" ρεκορ... Ντροπη σας. Δεν πηγαν ομως να αναφερουν το κατωρθωμα τους σε κανενα γιατι ξερουν καταβαθως τη μαμακια τους και οτι θα λεγανε καλημερα στον Δοικα την αλλη μερα. Και ηταν και στη Ε' ε; Καλα χαιρετισματα...
χαχα ρε σειρα γιατι να ντραπουμε. Ισα ισα καταδρομικοτατη η αντιδραση. Το να σε κλεψουνε δηλωνει μαμακια; Για μενα ναι! Αλλα μπορει να συμβει σε ολους. Ειμασταν 3 και ο τυπος που του εκλεψαν το κινητο ειχε πιει καμια Δεκαρια ποτα και ηταν ψιλο κομματια. Που το κανει το εγχειρημα ακομα πιο αξιοσημειωτο! Εγω ειχα πιει πολυ λιγοτερα. Σκεψου οτι ηταν ασκηση και επειδη ο δικας ξηγηθηκε βγαιναμε εξοδους (οπως ξερετε εξοδους δεν εχει κανονικα σε ασκηση) για κανα 6 ωρο απο τις 6,6:30 μεχρι τις 12. Και προλαβε να πιει 10 ποτα ο αλλος... Ε, οπως ηταν τυφλα απλα του πηρανε το κινητο. Εμεις απλα τον περιμεναμε να μπαινοβγαινει στο μαγαζι να βρει το κινητο Μεχρι που περασε η ωρα και επρεπε να τρεξουμε... Το κατορθωμα γιατι να το αναφερουμε; Ουτε με καθυστερηση μπηκαμε μεσα ουτε τιποτα. Απλα ο τρομπας εχασε ενα κινητο Εικόνα Αν και σε αντιθεση με ο, τι νομιζεις μεσα ηταν πολυ καλο κομμαντο... Το λεω για κατορθωμα γιατι ηταν, οπως ηταν και το αλλο Το σκηνικο που παλι εκει στο Σταυρο ειχαμε αργησει και γενικα δεν υπαρχουν ταξι βραδυ εκει περα και ουσιαστικα απαγαγαμε ενα φορτηγακι να μας παει ο ανθρωπος ως το στρατοπεδο! Εκει δεν τρεξαμε γιατι ειχε κατεβει ο χρονος κατω και απο τα ορια του στιβου! Κωστα απο τη ΜΑΛ, ξερω ρε συ για το μιλι και που χρειαζεται απλα κανω πλακα Εικόνα Φυσικα χρειαζονται μιλια και οχι μιλι μεσα...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Hyper έγραψε:Δεν ξερω μεσα σιγουρα θα υπαρχουν και καλοι αθλητες στα αλεξιπτωτα, στο σταδιο παντως ενας γνωστος μου τον χρονομετρησα κιολας το βγαζει σε 4:20 λεπτα αλλα αυτος κανει καιρο στιβο μηχανακι ο τυποςΕικόνα
οπως ειπε και ο Κωστας, αυτος ειναι χρονος στιβου. Δε χρειαζεται να εισαι τοσο μηχανακι. Ισα ισα ειναι πολυ πιο χρησιμο μετα να εισαι μηχανακι με 30-35 κιλα στην πλατη σε περπατημα (και γρηγορο) ακομα και σε ανηφορα πολυ πανω απο 10% ας πουμε...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fideas emk έγραψε:ρε σειρα γιατι να ντραπουμε...
Γιατι αν τα κανατε αυτα 25-30 χρονακια πριν, μαλλον θα σας μαζευε η ΣΝ... Αλλα ενταξη αποψη μου, αποψη σας...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Γιατι αν τα κανατε αυτα 25-30 χρονακια πριν, μαλλον θα σας μαζευε η ΣΝ... Αλλα ενταξη αποψη μου, αποψη σας...
σωστο, αλλα 25-30 χρονια πριν θα παιζαμε ξυλο και θα τους παιρναμε τους μπερεδες... Εικόνα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Τετ Σεπ 01, 2010 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fideas emk έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
σωστο, αλλα 25-30 χρονια πριν θα παιζαμε ξυλο και θα τους παιρναμε τους μπερεδες... Εικόνα
Αρε σειρουλα απολυθηκες και δεν εμαθες οτι η ΣΝ δεν φοραει μπερε αλλα πηλικιο σαν τους μονιμους, και ειναι η μονοι που εξακολουθουν και παιρνουν στολη εξοδου με σκαρπινι και γραβατα. Με την στολη που θα εβγαινες κι εσυ εξοδου πριν 25-30 χρονια και θα εκανε μπαμ οτι εισαι φανταρος ΚΔ.

Μετα σκεψου φανταρος ΚΔ συνεληφθει απο ΣΝ να ειναι γκολ, περιμενεις ο Δοικας σου να το περασει ντουκου, οσα πιλικια και οσα κορδονακια και αν του μαζευες...

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Εξαρταται απο το δκτη! Καποτε ενας που ηταν ισως το μεγαλυτερο κομμαντο μεταπολεμικα που εβγαλε η Ελλαδα (οχι... Ο Θαλασσας) το μονο που τον εννοιαζε ηταν αν πλακωσαν τα παλικαρια του τους στρατονομους. Επεφτε καψονι μονο αν ειχε φαει κανενας καταδρομεας ξυλο Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fideas emk έγραψε:Εξαρταται απο το δκτη! Καποτε ενας που ηταν ισως το μεγαλυτερο κομμαντο μεταπολεμικα που εβγαλε η Ελλαδα (οχι... Ο Θαλασσας) το μονο που τον εννοιαζε ηταν αν πλακωσαν τα παλικαρια του τους στρατονομους. Επεφτε καψονι μονο αν ειχε φαει κανενας καταδρομεας ξυλο Εικόνα
Αρχισαμε παλι τις ιστοριες με τους θρυλους και τους μυθους των Δυναμεων Καταδρομων; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από karabill »

Ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα τους αλεξιπτωτιστες! Εχω ακουσει οτι τους φονάζουν σακάτιδες επειδή Σιγουρα θα τους διμιουργηθουν καποια προβληματα στην μεση ή στα ποδια! Οπως μινισκοι και αλλα διαφορα τετοια. Ισχυουν αυτα; Ειναι σιγουρο οτι αμα μπεις εκει θα "σακατευτεις" ΄;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

karabill έγραψε:Ηθελα να ρωτησω κατι οσον αφορα τους αλεξιπτωτιστες! Εχω ακουσει οτι τους φονάζουν σακάτιδες επειδή Σιγουρα θα τους διμιουργηθουν καποια προβληματα στην μεση ή στα ποδια! Οπως μινισκοι και αλλα διαφορα τετοια. Ισχυουν αυτα; Ειναι σιγουρο οτι αμα μπεις εκει θα "σακατευτεις" ΄;

ναι άστα μην πας σου καταστρέφεται η ζωή. Μα είναι δυνατόν;
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σορρυ φιλε αλλα δεν καταλαβα την απαντηση σου... :S
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις τέτοια πράγματα; Ότι υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείς αν δεν είσαι προσεκτικός ισχύει αλλά όχι και σακάτης έλεος!
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Magkas »

Απο οτι ξερω εγω αν πας για θητεια αλεξιπτωτα δεν θα υπαρξχουν καθολου προβληματα, κανεις πολυ λιγες πτωσεις στη θητεια σου, τωρα για μονιμος οντως πολλοι που ξερω εχουν προβληματα στα ποδια...
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και εγω αυτην την γνωμη εχω γιατι αμα ειναι σακατιδες τι να τους κανεις σε μια μαχη για παραδειγμα αμα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους!ειναι ευκολο να τραυματιστης ομως;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

karabill έγραψε:Και εγω αυτην την γνωμη εχω γιατι αμα ειναι σακατιδες τι να τους κανεις σε μια μαχη για παραδειγμα αμα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους!ειναι ευκολο να τραυματιστης ομως;

ε αν δεν είσαι προσεκτικός υπάρχει κίνδυνος ας πούμε ο γιος του τζέφρυ (παπανδρέου) είχε σπάσει το πόδι του σε πτώση
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Πες μου οτι ο γιος του πρωθυπουργου ειναι "πουλαδερος"Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης