Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
deko

Δημοσίευση από deko »

Κωστα οταν δουλευεις στην οικοδομη 10 ωρες τη μερα για χρονια κ μερικες φορες κ παραπανω και συγχρωνος Βρισκεις το κουραγιο να αθλησε Μονο ως διαλλειμα μπορεις να δεις τις Ε. Δ... Αν δεν το χει περασει καποιος δεν το καταλαβαινει αυτο που λεω σιγουρα.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

deko έγραψε:Κωστα οταν δουλευεις στην οικοδομη 10 ωρες τη μερα για χρονια κ μερικες φορες κ παραπανω και συγχρωνος Βρισκεις το κουραγιο να αθλησε Μονο ως διαλλειμα μπορεις να δεις τις Ε. Δ... Αν δεν το χει περασει καποιος δεν το καταλαβαινει αυτο που λεω σιγουρα.

Για σενα μιλας; Αν ναι μπραβο σου γιατι ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο.
Και εγω οικοδομη δουλευω και κανω και στιβο πολλα χρονια.
Οντως συμφωνω οτι απο θεμα σωματικης κουρασης μπορεις να το δεις και σαν διάλλειμα το θεμα των ΕΔ αλλα μονο αν μιλησουμε για τα σημερινα δεδομενα γιατι παλια δεν ηταν ετσι!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
LUCKY LOOK

Δημοσίευση από LUCKY LOOK »

Φιλε ντεκο,

αν δουλευεις 10 ωρες οικοδομη και ταυτοχρονα αθλεισαι πρεπει λογικα να εισαι πολυ μαχιμος!
πραγματικα πιστευω οτι θα σου φανει σαν διαλειμα. Εγω μπροστα σου ειμαι τελειως μπουλης.
Μονο λιγο γυμναστηριο κανω και τρεξιμο που και που, αλλα επειδει εχω βαλει στοχο να παω αλεξιπτωτα,
μεχρι τον νοεμβριο θα ξεσκιστω στη γυμναστικη για να ειμαι ετοιμος.

Παντως αν θες να μπεις νοεμβριο καλυτερα κοψε τωρα αναβολη για σιγουρα!

10Κωστας50 σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει!
Αυτοι που πουλανε παπατζες ειναι οι χειροτεροι γιωταδες, χωρις παρεξηγηση!
Θα τα πουμε μεσα παιχτες!

keep in touch!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

LUCKY LOOK έγραψε:Φιλε ντεκο,

αν δουλευεις 10 ωρες οικοδομη και ταυτοχρονα αθλεισαι πρεπει λογικα να εισαι πολυ μαχιμος!
πραγματικα πιστευω οτι θα σου φανει σαν διαλειμα. Εγω μπροστα σου ειμαι τελειως μπουλης.
Μονο λιγο γυμναστηριο κανω και τρεξιμο που και που, αλλα επειδει εχω βαλει στοχο να παω αλεξιπτωτα,
μεχρι τον νοεμβριο θα ξεσκιστω στη γυμναστικη για να ειμαι ετοιμος.

Παντως αν θες να μπεις νοεμβριο καλυτερα κοψε τωρα αναβολη για σιγουρα!

10Κωστας50 σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει!
Αυτοι που πουλανε παπατζες ειναι οι χειροτεροι γιωταδες, χωρις παρεξηγηση!
Θα τα πουμε μεσα παιχτες!

keep in touch!

Αν θες να σου στειλω μυνημα το ονομα μου και απο που ειμαι να ρωτησεις μολις φτασεις στη πυλη στη 2ΜΑΛ για μενα.
Δεν χρειαζεται να πας στους λοχους.
Μονο στην πυλη ρωτα.
Δεν εχω γαβγισει καθολου φιλε.
Βοηθαω αυτους που θελουνε να πανε (χωρις βυσμα).
Καλη σου θητεια
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
LUCKY LOOK

10Κωστας50,

φιλε μου δεν αναφερομουν σε εσενα συγκεκριμενα! Παρεξηγηση! Το "σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει" το ανεφερα γενικα, για κατι παιδια που πουλανε παραμυθι και το παιζουνε ιστοριες!

επισης αν εχεις τελειωσει τη σχ. Αλ/μαλ θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, δηλαδη ποσα απο τα παιδια που δηλωνουν ειδικες δυναμεις, θελουν να πανε αλεξιπτωτα και οχι λ. Ο. Κ η πεζοναυτες και ποσοι τελικα απο αυτους περνανε. Σε ρωταω γιατι ειμαι οριακος στα αθληματα, αλλα κανω οτι μπορω για να περασω τα ορια!

επισης εχω να πω οτι βρισκω λιγο αδικο να ειναι κριτηριο μονο τα αθληματα, γιατι εγω δεν μπορω να ανταγωνιστω καποιο παλικαρι που κανει χρονια στιβο, σε αθλητικες επιδοσεις, ενω μπορει να θελω περισσοτερο απο αυτον να μπω στους αλεξιπτωτιστες.

οι ειδικες δυναμεις δεν θελουν αθλητες κατα τη γνωμη μου, αλλα ατομα με κρυο αιμα και μεγαλη "καβλα" για το κομαντηλικι γενικοτερα, που θελουν να δοκιμαζουν τα ορια τους (ψυχολογικα και σωματικα) και που γουσταρουνε το "κολπο" αυτο γενικοτερα!

αρα διαφωνω με το συστημα αυτος που κανει πιο πολλες ελξεις να εχει προτεραιοτητα για παραδειγμα.
τελος παντων, δεν το κουραζω αλλο.

10κωστα50 περιμενω απαντηση!

ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αγαπητέ λούκι πρέπει όμως να αντεπεξέλθεις και στα αθλήματα γιατί την 50αρα δεν θα την βγάλεις οπότε γι'αυτό γίνονται και οι αθλητικές δραστηριότητες και η γυμναστική ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 14, 2010 5:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LUCKY LOOK

Φιλε μου,

εχεις δικιο, φυσικα και χρειαζεται καλη φυσικη κατασταση και προσπαθω πολυ να βελτιωθω σε αυτο το κομματι,
απλα επεσημανα οτι ισως να μην ητανε το σημαντικοτερο κριτηριο οι αθλητικες επιδοσεις στις εισαγωγικες εξετασεις για τα αλεξιπτωτα.

θα μπορουσαν ας πουμε οι υποψηφιοι να περναγανε καποιες ψυχικες δοκιμασιες παρραληλα με τα αγωνισματα η κατι τετοιο τελος παντων.

επισης αν μπορεις να μου απαντησεις στο θεμα που εθεσα στον 10κωστα50,
θα το εκτιμουσα πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλα γίνονται ταυτόχρονα επειδή όλα είναι χρήσιμα. Για τα αλεξίπτωτα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν υπηρέτησα εκεί
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

LUCKY LOOK έγραψε:10Κωστας50,

φιλε μου δεν αναφερομουν σε εσενα συγκεκριμενα! Παρεξηγηση! Το "σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει" το ανεφερα γενικα, για κατι παιδια που πουλανε παραμυθι και το παιζουνε ιστοριες!

επισης αν εχεις τελειωσει τη σχ. Αλ/μαλ θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, δηλαδη ποσα απο τα παιδια που δηλωνουν ειδικες δυναμεις, θελουν να πανε αλεξιπτωτα και οχι λ. Ο. Κ η πεζοναυτες και ποσοι τελικα απο αυτους περνανε. Σε ρωταω γιατι ειμαι οριακος στα αθληματα, αλλα κανω οτι μπορω για να περασω τα ορια!

επισης εχω να πω οτι βρισκω λιγο αδικο να ειναι κριτηριο μονο τα αθληματα, γιατι εγω δεν μπορω να ανταγωνιστω καποιο παλικαρι που κανει χρονια στιβο, σε αθλητικες επιδοσεις, ενω μπορει να θελω περισσοτερο απο αυτον να μπω στους αλεξιπτωτιστες.

οι ειδικες δυναμεις δεν θελουν αθλητες κατα τη γνωμη μου, αλλα ατομα με κρυο αιμα και μεγαλη "καβλα" για το κομαντηλικι γενικοτερα, που θελουν να δοκιμαζουν τα ορια τους (ψυχολογικα και σωματικα) και που γουσταρουνε το "κολπο" αυτο γενικοτερα!

αρα διαφωνω με το συστημα αυτος που κανει πιο πολλες ελξεις να εχει προτεραιοτητα για παραδειγμα.
τελος παντων, δεν το κουραζω αλλο.

10κωστα50 περιμενω απαντηση!
ευχαριστω!

Θα σου πω τι επαιζε με το 12μηνο γιατι με το 9μηνο τωρα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.
Οταν ημουν εγω ειχαν παρουσιαστει 830 ατομα.
Δηλωσαν να φυγουν καπου 350-400 ατομα δηλαδη περιπου οι μισοι απ οτι θυμαμαι.
Δηλαδη εμειναν 400, +αυτοι που ηρθαν απ το πεζικο που ηταν καπου 200.
Αλεξιπτωτα δηλωσαν γυρω στους 160 και περασαμε νομιζω 110 +αυτους που βρηκαμε στην 1ΜΑΛ που ηταν 25-30.
Αν αφεραισεις απο τους 110 του ΚΕΕΔ 10-15 ατομα οδηγους που πηγαν σπαρτη για ειδηκοτητα κατεβηκαμε Κρητη λιγο κατω απο 100 ατομα.
Θυμαμαι οτι 5-10 ατομα ειχανε κοπει στα Τ/ΠΕΝ για διαφορους λογους, ΥΓΕΙΑΣ περισσοτερο.
Αφου τελειωσαμε τα Τ/ΠΕΝ και ανεβηκαμε ΣΧΑΛ γυρω στα 110 ατομα συναντησαμε εκει και τις σειρες μας τους οδηγους που ειχαν τελειωσει ειδηκοτητα για να περασουμε ολοι μαζι ΣΒΕΑ, δηλαδη 110 που κατεβηκαμε +10-15 οδηγοι.
Στο ΣΒΕΑ κοπηκαν περιπου αλλα 4-5 ατομα.
Για να μη πολυλογω αλλο στη 2ΜΑΛ πηγαμε καπου 120 ατομα.
Υπαρχει ανταγωνισμος πολυ στα αθληματα του ΚΕΕΔ και πεφτει παρα πολυ βυσμα.
Δηλαδη περνανε οι φοβεροι στα αθληματα και οι βυσματιες.
Οι καλοι χωρις βυσμα κοβονται.(σου μιλαω παντα για οταν ημουν εγω)
Για το θεμα των αθληματων, αν ειναι δικαιο να ειναι το μονο κριτηριο θα σου πω ΝΑΙ.
Πρεπει να ειναι το μονο κριτηριο για να μπεις αλεξιπτωτα οπως ηταν παλια που ηταν ΟΛΟΙ μαχιμοι.
Συμφωνω ομως και στο γεγονος οτι πρεπει να το γουσταρεις κιολας πολυ και οχι να εισαι μονο αθλητης γιατι στη πορεια αν δεν εχεις ψυχη θα τα βρεις σκουρα.
Με λιγα λογια αυτου που σου ειπε ο φιλος greek_army δε θα μπορεις να ανταπεξελθεις σε καποιες ασκησεις ή δοκιμασιες αν δεν εισαι γυμνασμενος.
Και μια δικη μου γνωμη για τις ΕΔ :Κανονικα επρεπε να δινουν αθληματα και για τα ΛΟΚ και για τις ΜΑΚ.
Δεν γινεται να τελειωνει και η κουτση μαρια ειδικες δυναμεις.
Εχει παραγινει το κακο.

LUCKY LOOK

10Κωστας50,

ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες!
KOSTAS50GIOTAS

Δημοσίευση από KOSTAS50GIOTAS »

10κωστας50 έγραψε:

Αν θες να σου στειλω μυνημα το ονομα μου και απο που ειμαι να ρωτησεις μολις φτασεις στη πυλη στη 2ΜΑΛ για μενα.
Μονο στην πυλη ρωτα.
Καλη σου θητεια

Ποίο είσαι ρε μας έχεις πρήξει! Έχω βαρεθεί να βλέπω το forum εξαιτίας σου το παίζεις ειδικός. Πές μου ποίος είσαι! Στο ΛΑΕ ήμουν εγώ 306.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 23, 2010 10:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

KOSTAS50GIOTAS έγραψε:
10κωστας50 έγραψε:

Μονο στην πυλη ρωτα.
Καλη σου θητεια

Ποίο είσαι ρε μας έχεις πρήξει! Έχω βαρεθεί να βλέπω το forum εξαιτίας σου το παίζεις ειδικός. Πές μου ποίος είσαι! Στο ΛΑΕ ήμουν εγώ 306.

...

Πως σε λενε;
VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από VakisG »

Σχετικά με τις ερωτήσεις παίδες να ξέρετε ότι για να πάτε για φτερά, για αλεξίπτωτα παίζει βύσμα γιατί οι θέσεις ειναι μετρημένες. Εγώ πήγα το 2002 κ να είναι καλά ο λοχαγός μου στο Πεύκο που με έχωσε, αλλιώς δεν έμπαινα. Η εκπαίδευση είναι επίπονη αλλά είναι κ η οδοποιός διαφορά σε σχέση με ΛΟΚ. Τώρα όπως κ να έχει, έτσι όπως είναι χημείο τα πράματα (πολυ λιγότερο σε σχέση με άλλα Όπλα αλλά είναι χημείο) επιμονή κ υπομονή χρειάζεται

VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από VakisG »

Κ κάτι ακόμα, επειδή πέρασα κ από Χίο, Γ΄ΜΑΚ, όπου κ να σας πάνε αν το θέλετε πραγματικά θα τα καταφέρετε. Θα δείτε παλτά μέσα που θα σκέφτεστε για το αν θα έπρεπε να είναι στις Ε. Δ. Εφόσον όμως δεν υπάρχουν αυστηρά κριτήρια επιλογής είναι επόμενο... Οπότε μη μασάτε
solid_snake
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από solid_snake »

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κυρίως αυτούς που τελείωσαν αλεξιπτωτιστές, όσους υπηρετούν τώρα και όσους γνωρίζουν φυσικά. Σχετικά με το ποσοστό των τραυματισμών από τις πτώσεις, αν γίνονται συχνά και πόσο σοβαροί είναι. Επίσης τι επίπτωση έχουν αυτοί που είδη τελείωσαν πριν χρόνια στην σπονδυλική τους στήλη από τις προσγειώσεις. Και κάτι άκυρο στους ορεινούς καταδρομείς έχει χρήματα; Η απάντηση αυτών που γνωρίζουν θα με βοηθήσει πολύ στην επιλογή του σώματος, ευχαριστώ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες