Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 65
Τι να μιλήσω καλύτερα μωρέ. Παιδάκια είναι εγώ τι φτάιω κάθε φορά να διαβάζω τέτοια πράγματα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Σβησε τοτε τα μηνυματα.Greek_Army έγραψε:Τι να μιλήσω καλύτερα μωρέ. Παιδάκια είναι εγώ τι φτάιω κάθε φορά να διαβάζω τέτοια πράγματα;
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 38
Ο καθένας έχει τις πληροφορίες του, άλλοτε έγκυρες και άλλοτε είναι απλά ράδιο αρβύλα. Εγώ σας είπα ακούγεται ατυπα ή το Δεκέμβρη ή αρχές του 2011. Τι να πω, μακάρι να βγούν αληθινά τα άτομα που μου το είπανε...
- evi85
- Ταγματάρχης
Ο Βενιζέλος μίλησε στη Θεσσαλονίκη για περικοπές στο στρατό, εννοώντας πως θα κλείσει στρατόπεδα... Άρα σίγουρα θα μειωθούν και οι προσλήψεις ε; Οπότε και το 2011 χλωμο είναι για προκήρυξη... Αντε να δουμε το 2012

Προκυρηξεις θα βγουν με το νεο ετοσ. Παρτε το αποφαση ολοι κ ηρεμηστε...
Ρε παιδια μη μαλωνετε ρε δειξτε λιγο αξιοπρεπεια ελλαδα ειμαστε ειμαστε ελληνες ρε δεν μασαμε αλλα με ρεγουλα ειμαστε μια οικογενεια ρε ο καιρος γαρ εγγυς χαχαχαχα
- evi85
- Ταγματάρχης
ΣΙΑ έγραψε:Προκυρηξεις θα βγουν με το νεο ετοσ. Παρτε το αποφαση ολοι κ ηρεμηστε...
ναι Σία μου, άλλοι λένε αρχές του 2010, άλλοι τέλος του 2010 δλδ το Δεκέμβρη και μας έχουν αποπροσανατολήσει. Τελικά μάλλον κανείς δεν ξέρει τιποτα ή και να ξέρει δε λέει. Πάντως θέλω να πιστεύω και γω πως μέσα στο 2011 κάτι θα βγεί. Το θέμα είναι για πόσα άτομα και ποιές είδικότητες. Γιατί άν ζητάει τεχνικές ειδικότητες που απαιτούνται και οι ανάλογες γνώσεις (με πτυχία-σπουδές) τότε βγεί δε βγεί (για μένα τουλάχιστον) είναι ένα και το αυτό.

Καλημέρα!
Προκύρηξη δεν αναμένεται εντός του 2010 δυστυχώς.
Προκύρηξη δεν αναμένεται εντός του 2010 δυστυχώς.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Και εγω αυτης της γνωμης ειμαι οτι για το 2011 χλομο το βλεπω κακα τα ψεματα λεφτα δεν υπαρχουν... Οποτε περιμενουμε... Μακαρι να βγει Ομως το 2011 γιατι με ενδιαφερει...
Μας εχουν σπασει στο δουλεμα κριση κ κριση... πρωτη στη διαφθορα η Ελλάδα γτ αραγε; κ μετα κριση, λογικο. ***** κ αλλα να φανε θελουν... αλλα εχει πολλες ελλειψεις ο στρατος, αρα θα βγει για λιγα ατομα κλασικα. ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποτε. το 2011 ερχεται σιγα... υπομονη! καντε αλλα πραγματα κ εκει που δεν θα το σκεφτεστε εκει θα βγει μπα. αυτα!
- evi85
- Ταγματάρχης
ΣΙΑ έγραψε:Μας εχουν σπασει στο δουλεμα κριση κ κριση... Πρωτη στη διαφθορα η Ελλάδα γτ αραγε; Κ μετα κριση, λογικο.#@^&@! Κ αλλα να φανε θελουν... Αλλα εχει πολλες ελλειψεις ο στρατος, αρα θα βγει για λιγα ατομα κλασικα. Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποτε. Το 2011 ερχεται σιγα... Υπομονη! Καντε αλλα πραγματα κ εκει που δεν θα το σκεφτεστε εκει θα βγει μπα. Αυτα!
συμφωνώ μαζί σου, και πιστευω όπως έχω ξαναπεί οτι λεφτά υπάρχουν αλλά για τις ανάγκες των βουλευτών (τα βγάζει στη φόρα ο Τριανταφυλλόπουλος) ... Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις στο στρατό, το γνωρίζουμε όλοι, μακάρι λοιπόν να βγεί η ριμάδα η προκήρυξη να δούμε και τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει... Καλή υπομονή σε όλους μας!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
ναι τα βγαζει ο προβοκατορας στην φορα;evi85 έγραψε:ΣΙΑ έγραψε:Μας εχουν σπασει στο δουλεμα κριση κ κριση... Πρωτη στη διαφθορα η Ελλάδα γτ αραγε; Κ μετα κριση, λογικο.#@^&@! Κ αλλα να φανε θελουν... Αλλα εχει πολλες ελλειψεις ο στρατος, αρα θα βγει για λιγα ατομα κλασικα. Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποτε. Το 2011 ερχεται σιγα... Υπομονη! Καντε αλλα πραγματα κ εκει που δεν θα το σκεφτεστε εκει θα βγει μπα. Αυτα!
συμφωνώ μαζί σου, και πιστευω όπως έχω ξαναπεί οτι λεφτά υπάρχουν αλλά για τις ανάγκες των βουλευτών (τα βγάζει στη φόρα ο Τριανταφυλλόπουλος) ... Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις στο στρατό, το γνωρίζουμε όλοι, μακάρι λοιπόν να βγεί η ριμάδα η προκήρυξη να δούμε και τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει... Καλή υπομονή σε όλους μας!
- evi85
- Ταγματάρχης
Παιδιά είχα δει σε διαφήμιση στην τηλεόραση για μια εφημερίδα ονόματι ¨αποκαλύψεις"που ανέφερε ποιές προκηρύξεις θα βγούνε μετά τις εκλογές. Έχετε ακούσει κάτι πιο συγκεκριμένο; Ευχαριστώ.
Οτι μετα τις εκλογες θα μαθουμε στανταρ ποτε θα βγουν. Κ εχω ακουσει οτι θα βγει κ για εποπ μετα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Για ποτε λενε. Τον καινουριο χρονο?ΣΙΑ έγραψε:Οτι μετα τις εκλογες θα μαθουμε στανταρ ποτε θα βγουν. Κ εχω ακουσει οτι θα βγει κ για εποπ μετα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες