Αλλαγή ημερομηνίας κατάταξης στη φόρμα

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από zarko »

Καλησπερα παιδια ! Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψιτο. Μπηκαμε με 2 φιλαρακια μου που εχουμε δηλωσει κ οι τρεις εθελοντες στον στρατο για την Δ εσσο τ στρατου (οι δυο 1992, ο ενας 1991) Στο stratologia.gr. Κ οι τρεις μας μας εβγαζε οτι Ειμαστε υποχρεει να κατατασουμε στην Δ εσσο νοεμβριο 2010 αλλα δεν εχει οριστικοποιηθει το που μπαινουμε κ η ημερομηνια. Αυτο εγινε πριν 2 μερες.Σημερα το μεσυμερακι μπαινω να κοιταξω αν εβαλαν το που κατατασομαι και βλεπω αυτο Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. και πραγματικα εμεινα, κ αυτο το βγαζει και στους αλλους οτι δεν μπαινει κανεις τους.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ξερει να μας απαντησει κανεις καποιος ; Θα μας εσωσε κυριολεκτικτα ! Πρωτα μας λενε στανταρ μπαινουμε κ σημερα μειναμε λαλακες !

Υ. Γ. Στο army.gr μπηκαμε κοιταξαμε κ μας λεει μετα τις 26 οκτοβριου να μπουμε.

Ευχαριστω εκ τον προτερον !

K4rMa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από K4rMa »

Και μένα... Ακριβώς το ίδιο... Ε δεν γίνονται αυτά...
K4rMa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από K4rMa »

Ας δοκιμάσει κάποιος παιδιά εδώ... Του βγάζει κανονικά που θα πάει;
http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi

Εμένα ενώ με έβγαζε αυτό :

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς
με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος)
πλην όμως δεν έχουν
οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

Τώρα με λέει :

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.

Πωωωωωωω, τι γίνεται... Θέλω να μάθω αν φύγω η όχι... Γιατί έχω αφήσει ποσες δουλειές. Στη μέση... Που να πάρω ρε παιδιά τηλεφωνο να μου πουν; Και στο άλλο site λέει να δοκιμάσω μετα τις 26 Οκτωμβρίου.

zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από zarko »

Το ιδιο ακριβως γινετε κ σε εμενα και σε 2 φιλαρακια μου φιλε κ4rMa. Απλα υπομονη !υπαρχει και αλλο θεμα. Μηπως τα βγαλανε σημερα για να τα ξαναβαλουνε την δευτερα με ημερομηνιες κλπ... Μηπως ειναι κ αυτο... Ολα παιζοντε. Το εμαθα απο εμπιστευσημη πηγη

K4rMa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από K4rMa »

MΠα δεν μας κόβω να μπένουμε... Τους άλλους τους βγάζει κανονικά και ημερομηνία και μέρος κατάταξης (Kέντρο.) :' (
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από johny.xmarks »

K4rMa έγραψε:Ας δοκιμάσει κάποιος παιδιά εδώ... Του βγάζει κανονικά που θα πάει;

πλην όμως δεν έχουν

Τώρα με λέει :

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.

Πωωωωωωω, τι γίνεται... Θέλω να μάθω αν φύγω η όχι... Γιατί έχω αφήσει ποσες δουλειές. Στη μέση... Που να πάρω ρε παιδιά τηλεφωνο να μου πουν; Και στο άλλο site λέει να δοκιμάσω μετα τις 26 Οκτωμβρίου.

Μην κανεις καμια υπομονη. Εφοσον εχεις υποχρεωσεις και σε καιει το θεμα... Παρε τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο που εκοψες την αναβολη σου, και πες τους τι σου λεει το site της καταταξης και οτι ειναι επειγον.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ναι ρε παιδια και μενα το ιδια γραφει! Δε γινεται στην αρχη να λεει οτι θα φυγουμε το νοεμβρη και μετα να το αλλαζουν! Κατι παιζει τωρα αλλα τι...
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

K4rMa έγραψε:MΠα δεν μας κόβω να μπένουμε... Τους άλλους τους βγάζει κανονικά και ημερομηνία και μέρος κατάταξης (Kέντρο.) :' (

Εφ'οσον εκοψες την αναβολη σου πριν απο τις 31 Ιουλιου, τοτε μπαινεις τον Νοεμβρη. Ετσι μας ελεγαν εμας.

Εκτος αν προεκυψε καποιο προβλημα επειδη θα μπουν πολλα ατομα με αυτη την ΕΣΣΟ. Και στελνουν καποιους τον Φλεβαρη. Ελεγξε το παντως, μην τους περιμενεις... Γιατι σωθηκες!
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από zarko »

Στο στρατολογια κανονικα; στο αρμυ θα αργησουν να μπουν...

ψυχραιμια... Μπορει να ειναι αυτο π ειπα. Να φτιαχνουν to database και να περασουν με τις ημερομηνιες κλπ απο δευτερα ! Ολα μπορουν !

γιατι δεν Γινετε την πρωτη φορα να λεει οτι ειμαστε υποχρεει και μετα να μας λεει οτι δεν κατατασεστε... Δεν ειναι πραγματα αυτα... Κατι παιζετε σε ολο αυτο... Συντομα θα μαθουμαι...

καρμα προσπαθησε συχνα/πικνα στο στρατολογια και αν αλλαξει κατι στειλε μου πρωσοπικο μηνυμα αλλιως ποσταρε το !

K4rMa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από K4rMa »

Την αναβολή την έκοψα μέσα Σεπτεμβρίου ;S

Oπότε δύσκολα να μπώ... Απλά είναι λίγο περίεργο να λέει είστε υπόχρεως κατάταξης εδώ και κάποιες μέρες και σήμερα να λέει δεν ανήκετε σε αυτήν την ΕΣΣΟ... Εγώ θα πάρω τηλέφωνο αν και ούτε μ'αυτούς θα βγάλω άκρη... Αλλα θα κάνω μια προσπάθεια.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια αν μαθετε κατιποσταρετε το σας παρακαλω!
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από zarko »

Αν παρεις στο γες θα σε παραπεμψουν στο στρατολογικο ς γραφειο κ απο εκει αντε να βγαλεις ακρη...
john_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από john_p »

K4rMa έγραψε:Ας δοκιμάσει κάποιος παιδιά εδώ... Του βγάζει κανονικά που θα πάει;

πλην όμως δεν έχουν

Τώρα με λέει :

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. και σε μενα τα ιδια λεει και εγω εχω αυτο το προαισθημα οτι δεν θα μπουμε τελικα... Τωρα δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λεει ο φιλος γιατι πλεον εχουν βγει οι ημερομηνιες... Ισως αμα δοκιμασει καποιος που του εχει βγαλει αποτελεσμα να το τσεκαρουμε ετσι

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

K4rMa έγραψε:Την αναβολή την έκοψα μέσα Σεπτεμβρίου ;S

Oπότε δύσκολα να μπώ... Απλά είναι λίγο περίεργο να λέει είστε υπόχρεως κατάταξης εδώ και κάποιες μέρες και σήμερα να λέει δεν ανήκετε σε αυτήν την ΕΣΣΟ... Εγώ θα πάρω τηλέφωνο αν και ούτε μ'αυτούς θα βγάλω άκρη... Αλλα θα κάνω μια προσπάθεια.

Φιλε μου συγγνωμη αλλα δεν σε κοβω για αυτην τη ΕΣΣΟ.Εικόνα Μαλλον για Φλεβαρη πας...
Βασικα ελπιδες εχει οποιος το κοψει λιγες μερες μετα την εκπνοη της διωριας (31 Ιουλιου) ... Αλλα προυποθεση ειναι να υπαρχει και χωρος... Για αυτην την ΕΣΣΟ λενε θα μπουν 15.000 ατομα... Και κανονικα σε καθε ΕΣΣΟ μπαινουν 10.000... Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρος.

Παντως παρε στο στρατολογικο που εκοψες την αναβολη και πες τους οτι ειναι επειγον και οτι πρεπει να ξερεις αν θα εισαι σε αυτην την ΕΣΣΟ. Τουλαχιστον να παρεις μια επιβαιβεωση. Καλη τυχη!
john_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από john_p »

Σορυ δεν ξερω γιατι δεν πηρε την απαντηση μου πριν. Τεσπα... ελεγα οτι μαλλον δεν παιζει αυτο που λεει ο φιλος γιατι πλεον εχουν βγει οι ημερομηνιες...

αλλα αν θελει καποιος που του ειχε βγαλει πριν αποτελεσμα να το δοκιμασει παλι για να το τσεκαρουμε ετσι

Και σε μενα το ιδιο κανει φιλεΕικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης