Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

LEW έγραψε:
sensies έγραψε:Φιλε γρεεκ θελω να μου δωσεις τα φωτα σου, εχω τεσσερα ατομα που πιστευω πως εχουν κανει λαδια με απολυτηριο κ ειδ. Δυν. Θελω να εξετασεις κι εσυ το θεμα και να μ πεις εαν θα καταφερω κατι με ενστασεις. Τα ατομα ειναι τα εξης:
Νο 36 Ασμανίδης Μιχαήλ Φ159808 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 19 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 13/5)
Νο 77 Κερασιωτης Αποστολος Χ979426 (στη προκ. Του 2010 εχει δηλωσει ειδ. Δυν. Ενω το 2009 δεν ειχε δηλωσει.)
Νο 99 Σεφανοπουλος Δημητριος Τ173097 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 17/6 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 13/6)
Νο 112 Αναστασιαδης Διανυσης Χ315948 (στη προκ. Του 2010 εχει απολυτηριο 18/6 ενω στη προκ. Του 2009 ειχε απολυτηριο 12/4)
πες μου αν αξιζει να κανω ενσταση. Εγω δεν ειμαι μεσα και δεν εχω κατι να κερδισω, αλλα ας μπουν τουλαχιστον ατομα που το αξιζουν πραγματικα. Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες. Και στους μη επιτυχοντες ευχομαι υπομονη και δυναμη στη ζωη μας. Ευκαιριες θα υπαρξουν, ας μην το βαζουμε κατω. Να ειστε ολοι καλα!

φιλε μου καλυτερα να τα στελνεις αυτα σε προσωπικο μυνημα στον γκρικ αρμυ για να μην εχεις προβλημα ουτε εσυ ουτε ο γκρικ

Δεν υπάρχει πρόβλημα ο νόμος μας καλύπτειΕικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

δημητρης25 έγραψε:Οχι. Μην τους δωσεις! Αμα τους δωσεις θα κανουν τα χαρτια τους παλι του χρονου, κατι θα βρουνε να ανεβασουν παλι! Ξεκολλα. Ειμαστε που ειμαστε τοσα ατομα! Δεν θελουμε αλλουςΕικόνα
ρε φιλε πλακα κανεις; ! κ του χρονου να κανουν παλι εκτος θα ειναι αν τους καταγ/λουμε φετος! Μπορει να μην σε πειραζει εσενα αλλα ειναι καποια παιδια που εξ αιτιας αυτον τον γιοταδων μενουν εκτος! ! ! Εγω εχω εναν θειο που ειναι δημοσιογραφος. Θα τον ρωτησω τι μπορει να γινει κ αυτο δεν θα μεινει ετσι! Στον τριανταφυλοπουλο θα φτασω σας το υποσχομαι!

kerveros

Δημοσίευση από kerveros »

Γκρικ αρμι το ασέπ προφανώς το γνωρίζει αφού το καλύπτει η εκάστοτε κυβέρνηση... Δεν είναι κάτι κρυφό ούτε τα βάζω με τα παιδιά που το κάνουν γιατί ίσως Αν μπορούσα κι εγώ να το Έκανα. Το θέμα είναι να μην υπήρχε καθόλου αυτή η δυνατότητα! Απλα σκέφτομαι Ότι μήπως οι διαγωνισμοί με μόρια είναι λίγο άκυροι; Η είναι όλα Άκυρα σ'αυτή τη χώρα; Ας πούμε δεν θα ήταν πιο δίκαιο Όπως σε άλλους διαγωνισμούς του ασεπ, οι πολύτεκνοι να Μην είναι στην ίδια κατηγορία μ'αυτούς που έτυχε να μην είναι; Επίσης στους τρίτεκνους να μην υπάρχει το αδικαιολόγητο όριο ηλικίας; Θα μπορούσε να υπήρχε όριο απολυτηρίου όπως σε παλιούς διαγωνισμούς του λιμενικού που ήταν το 14 για λ/φ και το 16 για υπαξ/κούς. Η το όριο ηλικίας που τη μία ήταν 26 και την άλλη 29. Μάλλον ότι θέλουν κάνουν κι όπως το θέλουν! Γι'αυτό κι εγώ κατέληξα και προττίνω πως το καλύτερο για κάποιον Είναι Όσο τον παίρνει η ηλικία να διαβάσει και να δώσει πανελλήνιες για να μην ψάχνεται μετά με μόρια, διπλώματα κι ένα Κάρο βλακείες όπως εμείς τωρα... Εκτός βέβαια αν δε γίνεται αλλιώς γιατί δεν είναι κι όλα μέσω πανελληνίων Ή μπορεί κάποιος να μην έχει τα λεφτά Για Φροντιστήρια. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

kerveros έγραψε:Γκρικ αρμι το ασέπ προφανώς το γνωρίζει αφού το καλύπτει η εκάστοτε κυβέρνηση... Δεν είναι κάτι κρυφό ούτε τα βάζω με τα παιδιά που το κάνουν γιατί ίσως Αν μπορούσα κι εγώ να το Έκανα. Το θέμα είναι να μην υπήρχε καθόλου αυτή η δυνατότητα! Απλα σκέφτομαι Ότι μήπως οι διαγωνισμοί με μόρια είναι λίγο άκυροι; Η είναι όλα Άκυρα σ'αυτή τη χώρα; Ας πούμε δεν θα ήταν πιο δίκαιο Όπως σε άλλους διαγωνισμούς του ασεπ, οι πολύτεκνοι να Μην είναι στην ίδια κατηγορία μ'αυτούς που έτυχε να μην είναι; Επίσης στους τρίτεκνους να μην υπάρχει το αδικαιολόγητο όριο ηλικίας; Θα μπορούσε να υπήρχε όριο απολυτηρίου όπως σε παλιούς διαγωνισμούς του λιμενικού που ήταν το 14 για λ/φ και το 16 για υπαξ/κούς. Η το όριο ηλικίας που τη μία ήταν 26 και την άλλη 29. Μάλλον ότι θέλουν κάνουν κι όπως το θέλουν! Γι'αυτό κι εγώ κατέληξα και προττίνω πως το καλύτερο για κάποιον Είναι Όσο τον παίρνει η ηλικία να διαβάσει και να δώσει πανελλήνιες για να μην ψάχνεται μετά με μόρια, διπλώματα κι ένα Κάρο βλακείες όπως εμείς τωρα... Εκτός βέβαια αν δε γίνεται αλλιώς γιατί δεν είναι κι όλα μέσω πανελληνίων Ή μπορεί κάποιος να μην έχει τα λεφτά Για Φροντιστήρια. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα...

Ο Ασεπ αναλαμβάνει μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων οπότε πριν δεν μπορούνε να γνωρίζουνε τίποτα. Επίσης μην συγκρίνεις τις 2 αυτές προκηρύξεις. Των ειδικών φρουρών βγήκε για πρώτη φορά το 1999 και το μόνο που έχει αλλάξει είναι σε άυξηση μορίων σε μερικές κατηγορίες. Οι υπεύθυνοι θεωρούνε το σύστημα δίκαιο οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Υ. Γ όσο για τις πανελλήνιες ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ προσωπικά 2η φορά πανελλήνιες δεν θα έδινα με τίποτα και λεφτά να μου δίνανε
...
kerveros

Δημοσίευση από kerveros »

Ναι, όντως για τους ειδικούς φρουρούς ήταν πάντα στάνταρ τα κριτήρια. Μόνο μια φορά νομίζω πριν το 2005 πρέπει να Είχε γίνει με γραπτό διαγωνισμό απ'ότι μου είχε πει ένας γνωστός... Ναι, αν οι υπεύθυνοι θεωρούν το συύστημα δίκαιο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι! Απλά να κολυμπήσουμε... Σωστός...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

kerveros έγραψε:Γκρικ αρμι το ασέπ προφανώς το γνωρίζει αφού το καλύπτει η εκάστοτε κυβέρνηση... Δεν είναι κάτι κρυφό ούτε τα βάζω με τα παιδιά που το κάνουν γιατί ίσως Αν μπορούσα κι εγώ να το Έκανα. Το θέμα είναι να μην υπήρχε καθόλου αυτή η δυνατότητα! Απλα σκέφτομαι Ότι μήπως οι διαγωνισμοί με μόρια είναι λίγο άκυροι; Η είναι όλα Άκυρα σ'αυτή τη χώρα; Ας πούμε δεν θα ήταν πιο δίκαιο Όπως σε άλλους διαγωνισμούς του ασεπ, οι πολύτεκνοι να Μην είναι στην ίδια κατηγορία μ'αυτούς που έτυχε να μην είναι; Επίσης στους τρίτεκνους να μην υπάρχει το αδικαιολόγητο όριο ηλικίας; Θα μπορούσε να υπήρχε όριο απολυτηρίου όπως σε παλιούς διαγωνισμούς του λιμενικού που ήταν το 14 για λ/φ και το 16 για υπαξ/κούς. Η το όριο ηλικίας που τη μία ήταν 26 και την άλλη 29. Μάλλον ότι θέλουν κάνουν κι όπως το θέλουν! Γι'αυτό κι εγώ κατέληξα και προττίνω πως το καλύτερο για κάποιον Είναι Όσο τον παίρνει η ηλικία να διαβάσει και να δώσει πανελλήνιες για να μην ψάχνεται μετά με μόρια, διπλώματα κι ένα Κάρο βλακείες όπως εμείς τωρα... Εκτός βέβαια αν δε γίνεται αλλιώς γιατί δεν είναι κι όλα μέσω πανελληνίων Ή μπορεί κάποιος να μην έχει τα λεφτά Για Φροντιστήρια. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα...

μιλας πολυ σωστα. Μπραβο σου. Σε ολα εχεις δικιο. Δεν καταλαβα λιγο βεβαια με τους πολυτεκνους τι εννοεις. Η εισαγωγη με πανελληνιες εξετασεις ειναι αλλο θεμα φιλε και ειναι οτι καλυτερο... Εδω ειναι ολα τυχη. Ετσι θα τα ονομαζα εγω. Επισης το οτι καποιος περασε και καποιος αλλος οχι αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι αυτος που περασε ηταν πιο εξυπνος. Και ακομα δεν εχει περασει κανενας.
Κerveros

Δημοσίευση από Κerveros »

007 απευθύνεσαι σε φίλη... Θηλυκό! Για τους πολύτεκνους Θέλω να πω ότι Π. Χ εγώ που Δεν τυχαίνει να είμαι γιατί να Είμαι γιατί να είμαι στην ίδια κατηγορία Με κάποιον που τυχαίνει να είναι... Γιατί το να με περνάει σε μόρια κάποιος που Έχει διπλωμα μηχανής Είναι δεκτό γιατί αυτό μπορώ να το αποκτήσω κι εγώ αν βρω τα λεφτά. Να γίνω πολύτεκνη ομως δεν είναι στο χέρι μου! Δεν Μπορώ να το επιλέξω! Με πιάνεις; Όπως θα'πρεπε νομίζω και τα παιδιά των αστυνομικών Που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος να Ήταν εκτός συναγωνισμού...

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

nic007 έγραψε:

μιλας πολυ σωστα. Μπραβο σου. Σε ολα εχεις δικιο. Δεν καταλαβα λιγο βεβαια με τους πολυτεκνους τι εννοεις. Η εισαγωγη με πανελληνιες εξετασεις ειναι αλλο θεμα φιλε και ειναι οτι καλυτερο... Εδω ειναι ολα τυχη. Ετσι θα τα ονομαζα εγω. Επισης το οτι καποιος περασε και καποιος αλλος οχι αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι αυτος που περασε ηταν πιο εξυπνος. Και ακομα δεν εχει περασει κανενας.

εγω παντως εχω καλη εντυπωση απο τον ασεπ και πιστευω οτι μπορει να κανει πολλα...
αν οντως εχουν γινει λαδιες θα φανουν. Γιατι ειναι οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Δεν λεμε να ηρεμησουμε ε; Οτι ειναι να γινει θα γινει... Οποιος θελει να το κυνηγησει ας το κανει και ο ΑΣΕΠ θα κανει την Δουλεια του... Και Μην ακουω οτι κανει λαδιες, γιατι δεν ειναι ενα ατομο... Και οπου εμπλεκονται πανω απο 1 ατομα... Διαφορετικης ιδεολογιας... Δεν γινετε λαδια! Ας χαλαρωσουμε.
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

30ΦΥΛΛΕ το ασεπ σίγουρα κάνει δουλειά αλλά σ'αυτό το θέμα με την αναβάθμιση πτυχίου-απολυτηρίου δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όσοι είχαν και θα έχουν να διαθέσουν τα λέφτα το έκαναν και θα το κάνουν εφόσον οι σχολές αυτές δίνουν αυτή την δυνατότητα και Γίνεται... Το ασεπ μόνο για καμιά πλαστογραφία μπορεί να κάνει κάτι, που φυσικά δεν είναι και λιγι πράγμα! Ειδικά με τα πτυχία ξένων γλωσσών γίνεται το όργιο! Περισσότερο με γλώσσες λιγότερο ''διάσημες'', ισπανικά κ. Λ. Π... Τί να πεις!
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

sta8hsss έγραψε:Δεν λεμε να ηρεμησουμε ε; Οτι ειναι να γινει θα γινει... Οποιος θελει να το κυνηγησει ας το κανει και ο ΑΣΕΠ θα κανει την Δουλεια του... Και Μην ακουω οτι κανει λαδιες, γιατι δεν ειναι ενα ατομο... Και οπου εμπλεκονται πανω απο 1 ατομα... Διαφορετικης ιδεολογιας... Δεν γινετε λαδια! Ας χαλαρωσουμε.
συμφωνω απολυταΕικόνα. Εξαλλου το μονο ευκολο ειναι να τα ριχνουμε στους αλλουσ.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ILIAS KRITI έγραψε:
sta8hsss έγραψε:Δεν λεμε να ηρεμησουμε ε; Οτι ειναι να γινει θα γινει... Οποιος θελει να το κυνηγησει ας το κανει και ο ΑΣΕΠ θα κανει την Δουλεια του... Και Μην ακουω οτι κανει λαδιες, γιατι δεν ειναι ενα ατομο... Και οπου εμπλεκονται πανω απο 1 ατομα... Διαφορετικης ιδεολογιας... Δεν γινετε λαδια! Ας χαλαρωσουμε.
συμφωνω απολυταΕικόνα. Εξαλλου το μονο ευκολο ειναι να τα ριχνουμε στους αλλουσ.Εικόνα
σε λιγες μερες... Που θα κανει και ο ΑΣΕΠ την δουλεια του αναλογα με το αποτελεσμα θα ακουσεις να λενε οτι εκανε τα στραβα ματια και μπηκαν τα βυσματα απο αρκετους οι οποιοι δε μπαινουν και κατι θα πρεπει να πουν! Παντως ολα σωστα θα γινουν... Ας ηρεμησουμε και ας ειμαστε και με κατι ευχαριστημενοι... Μην ψαχνουμε ολο αφορμες!
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Στάθη εγώ δεν προσπαθώ να βγάλω τίποτα. Είμαι αποτυχών, σειρά 3000+ και το έχω δεχτεί όσο κι αν το ήθελα ή μπορεί να το άξιζα... Όπως δέχομαι και ότι ήταν και η τελευταία μου ευκαιρία...28 βλέπεις! Ίσως βρω μια δουλειά που να μ'αρέσει, ποιος ξέρει... Αρκεί να βρω! Πάντως παρατήρησα ότι στη β΄κατηγορία δεν πέρασε καμία γυναίκα...

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Εγω πιστευω πως οποιος εχει τις προυποθεσεις ο ασεπ δεν υπαρχει περιπτωση να τον αδικησει. Τα αποτελεσματα τα δικα μας ειναι σε κοινη θεα για ολουσ. Οποιος θελει μπορει να τσεκαρει τα μορια του καθενα. Απλα αυτη η προκυρηξη ετυχε να περνει λιγα ατομα και ετσι αρκετοι που ειχαν τις προυποθεσεις εμειναν απεξω λογω μοριων. Τωρα για πλαστογραφιες και κατι τετοια που ακουω σηκωνω τα χερια ψηλα.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ILIAS KRITI έγραψε:Εγω πιστευω πως οποιος εχει τις προυποθεσεις ο ασεπ δεν υπαρχει περιπτωση να τον αδικησει. Τα αποτελεσματα τα δικα μας ειναι σε κοινη θεα για ολουσ. Οποιος θελει μπορει να τσεκαρει τα μορια του καθενα. Απλα αυτη η προκυρηξη ετυχε να περνει λιγα ατομα και ετσι αρκετοι που ειχαν τις προυποθεσεις εμειναν απεξω λογω μοριων. Τωρα για πλαστογραφιες και κατι τετοια που ακουω σηκωνω τα χερια ψηλα.Εικόνα
θα υπαρχουν... Αλλα θα βρεθουν! Σιγουρα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες