Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Ειχα χρονια να το ακουσω αυτο αδελφε! Σε ευχαριστω που μου το θυμησες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Σου μιλαω ειλικρινα, εγω που ειμαι με 2200 κ κατι, το αγχος μου εχει φυγει. Ξερω οτι κ του χρονου στο ιδιο φορουμ θα ειμαι. Αλλα αυτο που με κανει να νιωθω καλα ειναι 20 δευτερολεπτα λογικης σκεψης καθε φορα που πεφτω για υπνο.2-3 βαθιες ανασες κ ολα κομπλε. Παμε δυνατα ρεεεε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
KOURSAROS έγραψε:Σου μιλαω ειλικρινα, εγω που ειμαι με 2200 κ κατι, το αγχος μου εχει φυγει. Ξερω οτι κ του χρονου στο ιδιο φορουμ θα ειμαι. Αλλα αυτο που με κανει να νιωθω καλα ειναι 20 δευτερολεπτα λογικης σκεψης καθε φορα που πεφτω για υπνο.2-3 βαθιες ανασες κ ολα κομπλε. Παμε δυνατα ρεεεε

Μια βάρδια η ζωή μου...
Εγω εστειλα εναν φιλο μου στην κληρωση γιατι ειμαι απο μακρυα, τον ρωτησαν αν ειμαι εγω κ οταν τους ειπε αντιπροσωπος του ειπαν τοτε οτι αυτος θα παρακολουθει κ θα τραβηξει το αλλο το παιδι που ειχε παει ο ιδιος, τραβηξε κ τραβηξε το νουμερο 2. Συμπερασμα, σιγουρα δεν ειμαι τελευταιος, σιγουρα ειμαι πανω απο τουλαχιστον εναν.
-
- Ταξίαρχος
-
Φίλε μου τελείωσε η κλήρωση για όλους; Ξέρεις;nikosz έγραψε:Εγω εστειλα εναν φιλο μου στην κληρωση γιατι ειμαι απο μακρυα, τον ρωτησαν αν ειμαι εγω κ οταν τους ειπε αντιπροσωπος του ειπαν τοτε οτι αυτος θα παρακολουθει κ θα τραβηξει το αλλο το παιδι που ειχε παει ο ιδιος, τραβηξε κ τραβηξε το νουμερο 2. Συμπερασμα, σιγουρα δεν ειμαι τελευταιος, σιγουρα ειμαι πανω απο τουλαχιστον εναν.
Μια βάρδια η ζωή μου...
Ο φιλος μου πριν καμια ωρα εφυγε, μου ειπε οτι ειχε κ αλλο κοσμο εξω αλλα τους ξεπεταγαν,5 λεπτα του πηρε.
-
Δεν κραταει πολύ η κλήρωση... Αντε να δούμε αν θα προλάβουμε σήμερα... 

Μια βάρδια η ζωή μου...
Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν η σειρα στη λιστα με τιε ισοψηφιες που μας ειχαν εδειχνε κατι η ηταν τυχαια
Καλημέρα και μην κάνετε έτσι όλοι σας ρε παιδιά, αν δεν βγούνε σήμερα μέχρι και τς 20:00 πάμε Δευτέρα. Τοοοσο καιρό υπομονή κάναμε, τώρα θα σκαλώσουμε που φτάσαμε στο τέλος;[;) ]
Ναι ρε σύ μπάμ μπάμ τους ξεπετάνε!nikosz έγραψε: Ο φιλος μου πριν καμια ωρα εφυγε, μου ειπε οτι ειχε κ αλλο κοσμο εξω αλλα τους ξεπεταγαν,5 λεπτα του πηρε.
Παιδια οι κληρωσεις εχουν τελειωσει για ολους. Απο εκει οι αστυνομοι ειπαν στα παιδια σημερα η αυριο θα ανακοινωθουν σιγουρα τα αποτελεσματα...
-
- Ταξίαρχος
Κοίτα αλανι να σου πώ, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές γιατί εδώ μέσα οι μισοί θα πάνε απο καρδιά και οι άλλοι μισοί απο άγχος γι'αυτό να προσέχεις τι λές γιατί είναι οι τελευταίες μέρες και δεν έχουμε υπομονή καθόλου!tsv έγραψε: Παιδια οι κληρωσεις εχουν τελειωσει για ολους. Απο εκει οι αστυνομοι ειπαν στα παιδια σημερα η αυριο θα ανακοινωθουν σιγουρα τα αποτελεσματα...
Ρε φιλε μου μας δουλευεις; Απο την μια λες στους αλλους τι κανουν ετσι και να κανουν υπομονη και απο την αλλη θα πας απο καρδια εσυ, μας δουλευεις εσυ μαλλον μου φαινεται... Τελος παντων δεν ασχολουμαι με τον καθε εναν απο εδω μεσα, απλα ανεφερα αυτο που ειπανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες